Çocuk sahibi olmak isteyenler, etrafınızdakilerin en çok hangi tepkilerine uyuz oluyorsunuz :)

Çocuk sahibi olmak isteyenler, etrafınızdakilerin en çok hangi söylediklerine uyuz oluyorsunuz :)

• Ankete Katılan
    62

tontikto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
457
195
53
Selam kızlar! Çocuk sahibi olmak isteyip bir süredir deneyen ve mücadele eden biriyseniz mutlaka etrafınızdaki kişilerin bazı sözleri ve davranışlarına uyuz oluyorsunuzdur :) Gelin paylaşalım, rahatlayalım, birbirimizi en iyi biz anlarız :) Ben anket açıp genelde herkesin söylediği birkaç şeyi koydum ama eminim sizin duyduğunuz farklı şeyler de vardır, yazalım içimizi dökelim diyorum...

ne zaman çocuk düşünüonuz... hemen yapın bitane.. hamilemisin... yok nedesn çocuk düşünmüon nie çocuğun olmuo vb...

İnsan başına gelmeden bilemiyormus. Ne kadar patavatsız bir soru aslında demi ? EE çocuk yok mu ? Yok hastalık var bende çocuk olmuyor yada yok eşimin sperm sayısı düşüm çocuk olmuyor diye pat diye yüzüne yüzüne söyleyesim var bazı insanların bakalım ne cevap verebilecek. Sorulmadan önce milyon kere düşünülmesi lazım...

Bana geçen gün annemlerin oradaki bakkal sordu yemin ederim koca adam yani 30larında, beni de küçüklüğümden beri tanır. "Sende çocuk yok mu?" dedi, yok dedim. Üstüne "E yapın artık canım ne duruyosunuz ne kadar oldu daha ne kadar beklicen" deyince ben de dayanamadım "E yapıyoruz ama olmuyo" dedim. Aynen şok oldu ne diyeceğini bilemedi kem küm etti ahahah ay napiyim o kaşındı

Aynen bi de yaşı küçük biri sorsa tecrübesiz derim, hayatta bazı şeyleri yaşamamış ya da görmemiş duymamış bilmiyo derim...Ama koca koca kadınlar adamlar sorunca yuh diyorum. Demek ki onlar bu konuda ne kendileri sıkıntı yaşamış ne de etraflarında görmüşler, hiç haberleri yok böyle şeylerden.

iyi yapmışsın ağzına sağlık haketmişş

bizdede ay nye olmuyor sızmı yapmıyorsunuz yoksa olmuyormu gecen anneme kadının bırı o ısı yaparken akıllarına getırıyor stres yapıyorsa ondanda olaz demıs ayy nasıl sınırlendım sanamı dustu ne demek o ısı yaparken ya ınsanlar cok dusuncesız cok boyle hassas konuda

insanların bir kızmı laf arıo bence birazda ondan sorduklarınıda düşünüorum ben

Aynen aynen çok iyi etmissin ağzına sağlık bi gün bende kesin patlarım birine böyle. O birşey değil akraba ortamlarına girmek istemiyor. Geçen bir söz vardı gitmemek için yalvardım resmen. Ama sadece canım istemiyor diye biliyorum nedenini söylemek istemiyorum kimseye.

Yuh yuh Yuh yanıi gerçekten yapmiyormusunuz bile ayıplık derecesinde yön abartip bir de o işi yaparken diye bir kalıp kullanmış pes.

Sorma canım ben biraz bu konuda delirdim de akraba ortamında da bikere tepki verdim. Şöyle bişey var, sana istiyo musun düşünmüyo musun diye sorduklarında şu an düşünmüyorum diye cevap versen karşındaki susup oturmuyo ki, üstüne üstüne geliyo niye yapmıyosun yap yap yap diye. Senin de orada rol yapıp "Ay şundan istemiyorum, bundan istemiyorum" diye üstelemen gerekiyo...Ben de o şekilde davranamıyorum.

Bigün eşimin akraba ortamında biri bana sordu, kısmet diye cevap verdim anlayıp üstüme gelmezler diye. Ne kısmeti yani bişey yapıyo musunuz yapmıyo musunuz diye devam etti, bu konuda konuşmak istemiyorum dedim. Hala devam ettirdi "Ne var niye konuşmuyosun yanlış bişey mi konuşmak" dedi "Evet yanlış" dedim ben de. Niye yanlışmış dedi, "Çünkü sağlıkla ilgili bi konu bu" dedim. Sonra zaten gittim wcye gidip ağladım, çok hassas bi zamandaydım daha yeni kimyasal gebelik geçirmiştim. Sonra ne yapacaklarını şaşırdılar o zamandır bişey sormuyolar...

Hakikaten yuh yani sapık mıdır nedir kadın senin o işi yaparken ne düşündüğünü düşünüyo :)

Ah işte ne kadar acı bi durum. Rabbim tekrarını göstermesin inşaallah..

Sapıklık patavatsızlık ne kadar ayıp ya o benım mahremım yanı

Benim de annemin manyak bi komşusu var, ben ilk hamile kaldığımda annem ve eşimle doktora gitmiştik, bu kadının oğlu ve gelinine orada rastladık, selamlaştık. Sonra biz muayeneye girdik çıktık gittik. O hamileliğimde kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldum. O kadının gelini de benle aynı zamanda hamileymiş, onunki devam etti. Kadın annemin üstüne üstüne gelmiş kızın hamile mi, niye ordaydınız diye, annem de bişey söylememiş muayene filan demiş. Sonra kadın demiş ki yok gelini bizden sonra muayeneye girince doktora sormuş bizim durumumuzu, doktor da ona söylemiş. Anneme bu şekilde konuşarak hesapta ağzından laf alacak...Hayır gelini de aklı başında yurtdışında doktorasını yapan bi insan, hiç üşenmeyip doktora beni niye sorsun, kayınvalidesinin komşusunun kızı ben :) Zaten sorsa da doktor bilgi verir mi...Neyse annem de oltaya gelmemiş bişey dememiş...Ama manyak çok işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…