Çocuk sahibi olmak isteyenler, etrafınızdakilerin en çok hangi tepkilerine uyuz oluyorsunuz :)

Çocuk sahibi olmak isteyenler, etrafınızdakilerin en çok hangi söylediklerine uyuz oluyorsunuz :)

• Ankete Katılan
    62
İŞTE TAM BENDE SENİN YAPTIGINI YAPIYORM CNM. SÜREKLİ BASKALARININ NE DEDİĞİNİ VE BASKALARININ OLUMLU HAYATLARINI DÜŞÜNEREK KENDİMİ MAHVEDİYORUM HEMDE EŞİMİ

İŞTE TAM BENDE SENİN YAPTIGINI YAPIYORM CNM. SÜREKLİ BASKALARININ NE DEDİĞİNİ VE BASKALARININ OLUMLU HAYATLARINI DÜŞÜNEREK KENDİMİ MAHVEDİYORUM HEMDE EŞİMİ

Ah canım işte bu şekilde sadece kendini üzüyosun...Bikere şöyle düşün, dünyada senin sahip olmadığın şanslara sahip milyonlarca insan vardır, şu anda sen bu konuda sorun yaşadığın için sadece buna odaklanıyosun ama başkaları da sana bakıp nelere imreniyolar bilemezsin...Hayatın garip bi dengesi var, başkaları da başka konularda mutsuzluklar yaşıyo olabilir, kimin kimden daha şanslı olduğunu bilemeyiz...

Ben psikologla da konustum bu konuyu, dün de yazmıştım hani, o bana bişey dedi ve çok faydalı oldu, aydınlandım resmen :) Senin amacın sağlıklı bi çocuk sahibi olmak değil mi diye sordu, evet dedim. O zaman tamam sen sadece bunu düşüneceksin..Başkalarının ne kadar zamanda çocuğu olmuş ne yaşamışlar senin bu amacını bağlıyo mu, hayır...Sen istediğin şeye ulaşmakta zorluk yaşadığın için üzülebilirsin bu çok doğal..Ama başkalarıyla kıyaslama yaparsan amaçtan sapmış olursun, o zaman öfke, isyan gibi bir sürü başka üzücü duygu yaşarsın...Biliyorum bunu uygulamak söylenildiği kadar kolay değil ama bi de böyle düşünmeye çalış bakalım...

Stres yapiyosun takma cok takiyon diye kafana olmuyor diyolar ve o an cinnet sebebim resmen çünkü istiyorum ama takmiyorumm ve anlatamıyorum maalesef .. püfff

kafana takma lafını duyunca cinnet geçiresim gelio... her gün almayı unutmaman gerekn ilaçların var .. gün takipleri yapıyorsun... her dakika aldığın yüklü hormonların gaz şişlik duygu değişimini yaşıosun.. yediğin iğneyi takiben şu saatte ilişki kurmalısın şu kadar gün devam etmelisin diye eline tutuşturulan tarihler varken neyi nasıl takmayıp düşünmeyeceksin???? biri bana bunu anlatsın lütfeennnn

Benim eşimde problem var
36 yasındayım
E hala bebek yok mu
Bak şimdi sen istemezsin ilerde hiç olmaz
Anne olmak istemiyor musun
GeriZekalı bir kuzenim var çok yakınız
İki tane cocugu var ve cok mutsuz bir evliliği var
Her sabah watsaptan cocuklarının fotolarını atıyor artıo biktim

Eşimdeki problemi sadece ailem biliyor
Kimseye soylemedik ,insanların acıyarak ya da kınayarak bakmasını istemıyorum cunku ama kuzenim sürekli bebegnın ayagını , kolınu, kafasını ,poposunu mesaj atınca sanki ben meraktan ölüyormusım gbi çok içim acıyor
Allahım su kızanat bize bir evlat nasip eyle diyorum
BaEn gözlerim doluyor
Sürekli arkadaslarının cocujlarının fotosınu da yollıyor, doğum fotoları yolluyor çocukla kafayı bozmus bi tip onu boğasım geliyor

ne zaman cocuk yapacaksıınz ?
oldu cnaım yapınca sen mi bakıcan yaaaa sormasana !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…