Benim de annemin manyak bi komşusu var, ben ilk hamile kaldığımda annem ve eşimle doktora gitmiştik, bu kadının oğlu ve gelinine orada rastladık, selamlaştık. Sonra biz muayeneye girdik çıktık gittik. O hamileliğimde kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldum. O kadının gelini de benle aynı zamanda hamileymiş, onunki devam etti. Kadın annemin üstüne üstüne gelmiş kızın hamile mi, niye ordaydınız diye, annem de bişey söylememiş muayene filan demiş. Sonra kadın demiş ki yok gelini bizden sonra muayeneye girince doktora sormuş bizim durumumuzu, doktor da ona söylemiş. Anneme bu şekilde konuşarak hesapta ağzından laf alacak...Hayır gelini de aklı başında yurtdışında doktorasını yapan bi insan, hiç üşenmeyip doktora beni niye sorsun, kayınvalidesinin komşusunun kızı ben :) Zaten sorsa da doktor bilgi verir mi...Neyse annem de oltaya gelmemiş bişey dememiş...Ama manyak çok işte...
Malesef akıllı insan daha doğrusu düşünceli insan çok az birde böyle bilgili cahiller var sana sorabılır dr sormak ne ama dr da da hata var hastasının bılgısını baskasıyla paylaşmaması lazım Allah anlayıslı dusuncelı ınsanlarla karsılastırsın annen ıyı yapıs yoksa lafı uzattıkca uzatır herkes kendını cok kurnaz zannedıyor
Evet canım zaten öyle bişey olduğunu hiç sanmam, kız sorsa da dediğin gibi doktor öyle bilgi verir mi mahalle dedikodusu yapar gibi :)
bende ne zaman eşimin ailesinin yanına gitsem yeğen yokmu yeğen? sorusundan bıktım. sırf bu yuzden seyrelttım onlara gitmeyi...ve de düğün nişan gibi kalabalık ortamlardan da uzak durmaya calışıyormhiç düşünmüyolar mı acaba yaaa buinsanlar ''ben bır kere ıkı kere sordum yok dedi bu kız acaba olmuyor mu kı ben bıdaha sormayım ayıp olur'' falan dıye
ayy canm harrikasın yaaaaakafana takma diyenlere kafa atasım var
Diyaloglar genelde şu şekilde gelişiyor:
- Evli misin?
- Evet.
- Aaa ne güzel. Kaç yıllık evlisin?
- 8.
- Çocuk var mı?
- Yok henüz.
- Neden yok?
Her ne kadar bu soruya her maruz kalışımda nazik bir şekilde "Kısmet" diye cevap veriyor olsam da, aslında iç sesim "Sana be, sana neee!" diye höykürüyor :))
Hamilemisin yok aa kilo almışssında bende hamilesin sandım, çocuk var mı yok niye yok sorun kimde,doktora gitmiyomusunuz Allahın zekayı sadece kendilerine verdiğini sanıyolar
İyi yapıyosun canım gidip de kendini niye üzesin, düşüncesiz insanlar bi de dalga konusu yapıyolarmış :S4 bucuk yıldır bana dırek kaynanam eltım görümcemin sölediği laf doktora gidin eltım kaynım aynı ortamdaysakda yapamıyomusunuz dıye dalga konusu oluyoruz bırde en son yıne olunca dahada gtmeyı bıraktım
aynenn doktora gttgmıd bılıolar sımdı soru sormasnlar dıye gtmıyorum hıcbısekılde eşimle kaynmda ortaklarr görüşmemekde zor oluo ama ben olabıldgnce ortak durmaya calısıormİyi yapıyosun canım gidip de kendini niye üzesin, düşüncesiz insanlar bi de dalga konusu yapıyolarmış :S
AYNEN CNM VALLA BENDE AZALTTIM GİTMEYİ.. NE ZAMAN GİTSEM AYNI MUHABBET. BENM TEDAVİ GÖRDÜĞÜMÜ DE BİLMİYOLAR AMA HER SEFERİNDE DE SORULMAZ KI YAV.aynenn doktora gttgmıd bılıolar sımdı soru sormasnlar dıye gtmıyorum hıcbısekılde eşimle kaynmda ortaklarr görüşmemekde zor oluo ama ben olabıldgnce ortak durmaya calısıorm
zatenn yasadgmz stres üzüntü bize yetıo bırdee dengesızlerle ugrasıoruzz zaten su saatten sonra soru sorann yandı alıcak agzının payının artıkkAYNEN CNM VALLA BENDE AZALTTIM GİTMEYİ.. NE ZAMAN GİTSEM AYNI MUHABBET. BENM TEDAVİ GÖRDÜĞÜMÜ DE BİLMİYOLAR AMA HER SEFERİNDE DE SORULMAZ KI YAV.
EE NE YAPTIN PEKİYeni mesajlarda gördüm yazmak istedim.
Çevremdeki ve eşimle kendimin ailelerindeki kimseyi karıştırmadım bu konuya.
Düşünmüyoruz, zamanı gelince düşüneceğiz, daha çok genciz falan diye. Kimse ikinci defa sormadı.
Ama çok garip bir şekilde okulumdaki memur abi 'Ben bir hekim biliyorum, kim gitse çocuğu oluyor seni ona götüreyim' diye ısrar etti. Hiç erkek biri bana böyle bir konu açmamıştı resmen dumur olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?