- 21 Ekim 2015
- 200
- 89
- 98
NE DIYCEN KIZZ . BANA DA SÖYLE DE BEN DE ÖYLE CVP VERİYİMzatenn yasadgmz stres üzüntü bize yetıo bırdee dengesızlerle ugrasıoruzz zaten su saatten sonra soru sorann yandı alıcak agzının payının artıkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NE DIYCEN KIZZ . BANA DA SÖYLE DE BEN DE ÖYLE CVP VERİYİMzatenn yasadgmz stres üzüntü bize yetıo bırdee dengesızlerle ugrasıoruzz zaten su saatten sonra soru sorann yandı alıcak agzının payının artıkk
EE NE YAPTIN PEKİ![]()
eltim sorarsa dicem sizi nıye bu kadar gerdi bizim çocuk yapmamız siz kendı cocuklarınızla ılgılensenıze dicemNE DIYCEN KIZZ . BANA DA SÖYLE DE BEN DE ÖYLE CVP VERİYİM![]()
kızlar bu arada bnmde bat 1 hafta kaldı ıns hayırlı bır haber alırım bır hafta önce yumurtam kendılıgınden catladıı bakalım klomenle![]()
ŞİMDİ HAMİLESİN GALIBA AMA
kızlar bu arada bnmde bat 1 hafta kaldı ıns hayırlı bır haber alırım bır hafta önce yumurtam kendılıgınden catladıı bakalım klomenle
HADİ HAYIRLISI BAKALIM. O GUNU DEĞERLENDİRMİŞ MİYDİNİZ PEKİkızlar bu arada bnmde bat 1 hafta kaldı ıns hayırlı bır haber alırım bır hafta önce yumurtam kendılıgınden catladıı bakalım klomenle
iki aydır tedavı göruorm gecen ayda klomen kullanmsdım bu ayda kullandım catlama kendlıgınden oldu degerlendırdık ıkı gun bakalım kısmet doktora progestan 200 mg kapsül verdiHADİ HAYIRLISI BAKALIM. O GUNU DEĞERLENDİRMİŞ MİYDİNİZ PEKİ
YUMURTAN KAÇ MM Dİ? 1 TANE MIYDIiki aydır tedavı göruorm gecen ayda klomen kullanmsdım bu ayda kullandım catlama kendlıgınden oldu degerlendırdık ıkı gun bakalım kısmet doktora progestan 200 mg kapsül verdi
2 taneydi en devmlı azar azar büyüyodu son p.tesi gtmıstım 12 mm di ama çarsamba aksamı çatladı kendılıgınden anladm catlama oldugunu ilşki oldu ertesı gunde kontrolum vardı doktorumda catladgnı söledi ilşki dedi 2 gün daha ama bız sadece doktora gttgm gun bırdaha ilşkiye girebldk digerı olmadı sonuncusu eşim mızmızlandı ztn zorla oldu dıgerıde doktrda progestan 200 verdi 15 gün suruoo bitir gel dedi btttgi tarht bat a denk gelıoYUMURTAN KAÇ MM Dİ? 1 TANE MIYDI
kız neden mızmızlanırmıs eşin de..cocuk ıcın bunların hepsıne katlanmak zorundayız2 taneydi en devmlı azar azar büyüyodu son p.tesi gtmıstım 12 mm di ama çarsamba aksamı çatladı kendılıgınden anladm catlama oldugunu ilşki oldu ertesı gunde kontrolum vardı doktorumda catladgnı söledi ilşki dedi 2 gün daha ama bız sadece doktora gttgm gun bırdaha ilşkiye girebldk digerı olmadı sonuncusu eşim mızmızlandı ztn zorla oldu dıgerıde doktrda progestan 200 verdi 15 gün suruoo bitir gel dedi btttgi tarht bat a denk gelıo
mızmızlandı ıstemedı cok zorluk cektım bu ay tedavı görmeseydım hıc ustelemezdım stresten agzımda yara cıktı en son bagırdım o gun bugundur ılıskı yok hala doktora gtmıcem daha haketmıosun dedımmm benn eskı hayatımdan memnundumm cocuk dııye tutturan sensın dedım bu ay böle olsun bırdahakı aya öle yapmcm fln dedıkız neden mızmızlanırmıs eşin de..cocuk ıcın bunların hepsıne katlanmak zorundayızvalla bende bıktım istemeden ilişkiden ama ne yapalım mecbuurrr
![]()
Karnim vucuduma gore biraz sis oldugu icin surekli hamilemisin diye soruylar uzaktan gelen vi akrabam yine hic sormadan direk allah kurtarsin dogum ne zaman dedi ne aci
kızlar bu arada bnmde bat 1 hafta kaldı ıns hayırlı bır haber alırım bır hafta önce yumurtam kendılıgınden catladıı bakalım klomenle
kız neden mızmızlanırmıs eşin de..cocuk ıcın bunların hepsıne katlanmak zorundayızvalla bende bıktım istemeden ilişkiden ama ne yapalım mecbuurrr
![]()
aynenn bende beklemedeyım bata 1 hafta kaldı eger gebelık yoksa önmzdeki ay daha kontrollü davrancamHayırlısı inşallah canım![]()
birde şu var amannn olsa bir dert olmasa başka bu günlerin değerini bil
Konu sahibinin de müsadesiyle başlığa yazarken şunu da ekleyebilir miyiz?
Neler söylemeleri rahatsız ediyor, ardından onun yerine ne söylemesini tercih ederdik?
Ben şahsi düşüncelerimle başlıyorum. Bakalım hepimiz aynı mı düşünüyoruz?
''Çocuğun olduğu zamanları da göreceğiz, 3 tane çocuk koştursun bakalım peşinden ne oluyor... ''
Lütfen böyle cümleler kurmayın bize karşı. Allah size evlat vermiş, nankörlük ettiğinizi düşünmek istemiyoruz. Siz böyle kötü bir şey gibi bahsediyorsunuz ama çocuk çok güzel bir nimet. Böyle söylemek yerine, benim çocuğumun olmamasının kötü bir şey olduğunu kabullenin, benim rahatlığıma imrenmeyi bırakın. Ama benim hastalığımı diğer hastalıklar seviyesinden ayrı bir yerde de tutmayın. Bu çok tabi bir şey. Grip, nezle, baş ağrısı, diş ağrısı hatta kanser... Bunlar nasıl birer hastalıksa benim yumurtlayamamam da bir hastalık. Diğer hastalara ne söylüyorsanız bize de onu söyleyin yeter. Allah şifa versin deyin, dua edin, herkesin bir imtihanı olduğunu söyleyin, Allah'ın sabredenlerle beraber olduğunu söyleyin, bu süreçte sabredersem kazanacağımı, belki de bununla Allah'ın rızasını kazanacağımı söyleyin, samimi olun, konuyu sürekli tüp bebeğe getirmeyin, binbir türlü ot tarifi vermeyin, ben de biliyorum soğan kürünü incir kürünü, ben de yaptım tabi ki ama olmadı, demek ki zamanı gelmedi, siz de bu yüzden bebek ısrarlarını bırakın, bebeğim olmazsa yaşayamazmışım gibi sürekli bebek merkezli konuşmayın....