• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk sahibi olmak isteyenler, etrafınızdakilerin en çok hangi tepkilerine uyuz oluyorsunuz :)

Çocuk sahibi olmak isteyenler, etrafınızdakilerin en çok hangi söylediklerine uyuz oluyorsunuz :)

• Ankete Katılan
    62
kızlar bu arada bnmde bat 1 hafta kaldı ıns hayırlı bır haber alırım bır hafta önce yumurtam kendılıgınden catladıı bakalım klomenle
kızlar bu arada bnmde bat 1 hafta kaldı ıns hayırlı bır haber alırım bır hafta önce yumurtam kendılıgınden catladıı bakalım klomenle
HADİ HAYIRLISI BAKALIM. O GUNU DEĞERLENDİRMİŞ MİYDİNİZ PEKİ

HADİ HAYIRLISI BAKALIM. O GUNU DEĞERLENDİRMİŞ MİYDİNİZ PEKİ
iki aydır tedavı göruorm gecen ayda klomen kullanmsdım bu ayda kullandım catlama kendlıgınden oldu degerlendırdık ıkı gun bakalım kısmet doktora progestan 200 mg kapsül verdi

YUMURTAN KAÇ MM Dİ? 1 TANE MIYDI
2 taneydi en devmlı azar azar büyüyodu son p.tesi gtmıstım 12 mm di ama çarsamba aksamı çatladı kendılıgınden anladm catlama oldugunu ilşki oldu ertesı gunde kontrolum vardı doktorumda catladgnı söledi ilşki dedi 2 gün daha ama bız sadece doktora gttgm gun bırdaha ilşkiye girebldk digerı olmadı sonuncusu eşim mızmızlandı ztn zorla oldu dıgerıde doktrda progestan 200 verdi 15 gün suruoo bitir gel dedi btttgi tarht bat a denk gelıo

2 taneydi en devmlı azar azar büyüyodu son p.tesi gtmıstım 12 mm di ama çarsamba aksamı çatladı kendılıgınden anladm catlama oldugunu ilşki oldu ertesı gunde kontrolum vardı doktorumda catladgnı söledi ilşki dedi 2 gün daha ama bız sadece doktora gttgm gun bırdaha ilşkiye girebldk digerı olmadı sonuncusu eşim mızmızlandı ztn zorla oldu dıgerıde doktrda progestan 200 verdi 15 gün suruoo bitir gel dedi btttgi tarht bat a denk gelıo
kız neden mızmızlanırmıs eşin de..cocuk ıcın bunların hepsıne katlanmak zorundayız :( valla bende bıktım istemeden ilişkiden ama ne yapalım mecbuurrr :(

kız neden mızmızlanırmıs eşin de..cocuk ıcın bunların hepsıne katlanmak zorundayız :KK43: valla bende bıktım istemeden ilişkiden ama ne yapalım mecbuurrr :KK43:
mızmızlandı ıstemedı cok zorluk cektım bu ay tedavı görmeseydım hıc ustelemezdım stresten agzımda yara cıktı en son bagırdım o gun bugundur ılıskı yok hala doktora gtmıcem daha haketmıosun dedımmm benn eskı hayatımdan memnundumm cocuk dııye tutturan sensın dedım bu ay böle olsun bırdahakı aya öle yapmcm fln dedı

Karnim vucuduma gore biraz sis oldugu icin surekli hamilemisin diye soruylar uzaktan gelen vi akrabam yine hic sormadan direk allah kurtarsin dogum ne zaman dedi ne aci

Hayırlısı inşallah canım :KK36:

birde şu var amannn olsa bir dert olmasa başka bu günlerin değerini bil

birde şu var amannn olsa bir dert olmasa başka bu günlerin değerini bil

Ahahah ay aynennnn...Bi de benime etrafımdaki bütün çocuklular, "Ay ben hamile kalmaktan çok korkuyoruuuuum, kocam geçen gün 3 metre mesafeden bana öpücük attı acaba hamile mi kaldım hemen test yapayııım" modunda geziyolar, ben ona da sinir oluyorum. :D Hani senin 40 takla atarak ulaşmaya çalıştığın şeye ben hiçbişey yapmadan ulaşırım ama tenezzül etmiyorum diyomuş gibi geliyo :KK62:

Konu sahibinin de müsadesiyle başlığa yazarken şunu da ekleyebilir miyiz?
Neler söylemeleri rahatsız ediyor, ardından onun yerine ne söylemesini tercih ederdik?
Ben şahsi düşüncelerimle başlıyorum. Bakalım hepimiz aynı mı düşünüyoruz?

''Çocuğun olduğu zamanları da göreceğiz, 3 tane çocuk koştursun bakalım peşinden ne oluyor... ''

Lütfen böyle cümleler kurmayın bize karşı. Allah size evlat vermiş, nankörlük ettiğinizi düşünmek istemiyoruz. Siz böyle kötü bir şey gibi bahsediyorsunuz ama çocuk çok güzel bir nimet. Böyle söylemek yerine, benim çocuğumun olmamasının kötü bir şey olduğunu kabullenin, benim rahatlığıma imrenmeyi bırakın. Ama benim hastalığımı diğer hastalıklar seviyesinden ayrı bir yerde de tutmayın. Bu çok tabi bir şey. Grip, nezle, baş ağrısı, diş ağrısı hatta kanser... Bunlar nasıl birer hastalıksa benim yumurtlayamamam da bir hastalık. Diğer hastalara ne söylüyorsanız bize de onu söyleyin yeter. Allah şifa versin deyin, dua edin, herkesin bir imtihanı olduğunu söyleyin, Allah'ın sabredenlerle beraber olduğunu söyleyin, bu süreçte sabredersem kazanacağımı, belki de bununla Allah'ın rızasını kazanacağımı söyleyin, samimi olun, konuyu sürekli tüp bebeğe getirmeyin, binbir türlü ot tarifi vermeyin, ben de biliyorum soğan kürünü incir kürünü, ben de yaptım tabi ki ama olmadı, demek ki zamanı gelmedi, siz de bu yüzden bebek ısrarlarını bırakın, bebeğim olmazsa yaşayamazmışım gibi sürekli bebek merkezli konuşmayın....

Konu sahibinin de müsadesiyle başlığa yazarken şunu da ekleyebilir miyiz?
Neler söylemeleri rahatsız ediyor, ardından onun yerine ne söylemesini tercih ederdik?
Ben şahsi düşüncelerimle başlıyorum. Bakalım hepimiz aynı mı düşünüyoruz?

''Çocuğun olduğu zamanları da göreceğiz, 3 tane çocuk koştursun bakalım peşinden ne oluyor... ''

Lütfen böyle cümleler kurmayın bize karşı. Allah size evlat vermiş, nankörlük ettiğinizi düşünmek istemiyoruz. Siz böyle kötü bir şey gibi bahsediyorsunuz ama çocuk çok güzel bir nimet. Böyle söylemek yerine, benim çocuğumun olmamasının kötü bir şey olduğunu kabullenin, benim rahatlığıma imrenmeyi bırakın. Ama benim hastalığımı diğer hastalıklar seviyesinden ayrı bir yerde de tutmayın. Bu çok tabi bir şey. Grip, nezle, baş ağrısı, diş ağrısı hatta kanser... Bunlar nasıl birer hastalıksa benim yumurtlayamamam da bir hastalık. Diğer hastalara ne söylüyorsanız bize de onu söyleyin yeter. Allah şifa versin deyin, dua edin, herkesin bir imtihanı olduğunu söyleyin, Allah'ın sabredenlerle beraber olduğunu söyleyin, bu süreçte sabredersem kazanacağımı, belki de bununla Allah'ın rızasını kazanacağımı söyleyin, samimi olun, konuyu sürekli tüp bebeğe getirmeyin, binbir türlü ot tarifi vermeyin, ben de biliyorum soğan kürünü incir kürünü, ben de yaptım tabi ki ama olmadı, demek ki zamanı gelmedi, siz de bu yüzden bebek ısrarlarını bırakın, bebeğim olmazsa yaşayamazmışım gibi sürekli bebek merkezli konuşmayın....

Ağzınıza sağlık, altına imzamı atıyorum :)

Back
X