Çocuk sahibi olmak istiyorum

Merhabalar 1 senedir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı doktora gittim bazı testler istedi yaptırdım bir problemim olmadığını söyledi doktor ama benim içim rahat etmiyo sizden hangi testleri istedi doktorunuz merak ediyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
Önce alttan ultrasonla bakıyor, kistin var mı polikistik over misin falan ona bakıyor. sonra kan alıyorlar, vajinadan örnek alıyorlar smear testi için. sonra rahim filmi çektirmeye yolluyor seni. tabi eşin de sperm veriyor. BÜTÜN BU TESTLERİ, ÖZELLİKLE RAHİM FİLMİ OLAN HSG'Yİ İSTEMEDEN SANA İLAÇ DAYAYAN DOKTORLARDAN KAÇ CANIM!!

Merhaba arkadaslar bende ayni dertten muzdaribim.Doktorum,Hormon tahlili hsg esiminde spermiyogram tahlili yaptirmasini istedi.Insallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz.

Merhabalar 1 senedir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı doktora gittim bazı testler istedi yaptırdım bir problemim olmadığını söyledi doktor ama benim içim rahat etmiyo sizden hangi testleri istedi doktorunuz merak ediyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
Hormon testi esimden sperm testi Rahim filmi sadece size yapilmaması lazim esinizinde gitmesi gerekiyor nerede oturuyorsunuz?

Merhaba arkadaslar bende ayni dertten muzdaribim.Doktorum,Hormon tahlili hsg esiminde spermiyogram tahlili yaptirmasini istedi.Insallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz.
İnsallah bende rahim filmini yeni cektirdim (,bu arada konu gcen sene acilmis hic bakmamısım konuyu acan kisi ne oldu acaba bebegi oldu mu )

1,5 yillik evliyim canim bir düsügüm var.Düsügün üzerinden bir yil gecince doktora gittim ve tahlil hsg esim icin spermiyogram istedi.Insallah benimkide kolay gecer.

1,5 yillik evliyim canim bir düsügüm var.Düsügün üzerinden bir yil gecince doktora gittim ve tahlil hsg esim icin spermiyogram istedi.Insallah benimkide kolay gecer.
düşük yaşadıysanız hamile kalabiliyorsunuz demektir, yani tüpleriniz açık aslında rahim filmine ihtiyacınız yok

düşük yaşadıysanız hamile kalabiliyorsunuz demektir, yani tüpleriniz açık aslında rahim filmine ihtiyacınız yok
Yok canım düsük oldugu zaman da istiyorlar rahim filmini tüpler acık olabilir ama rahim bozuklugu falan düsüge neden olablirmis o yüzden gerekli yani

Iyi bir hastane bulmaya calisiyorum canim.tez zamanda guzel haberini aliriz insallah.

Bende istiycegini beklemiyordum ama doktorum arastirilmasi gerektigini soyledi canim.Bizde ne gerekiyorsa yapicaz artik,Rabbim tez zamanda bebisimize kavusturur insallah.

Bize uzak yakin farketmez iyi bi yer olsun bide cok gec bi zamana randevu vermesinler yeter.

Bize uzak yakin farketmez iyi bi yer olsun bide cok gec bi zamana randevu vermesinler yeter.
Bu hastaneyi tavsiye ediyorlar bizde gittik daha tedavi sürecine baslamadık sperm hormon testi falan hemen yapiyorlar rahim filmini 4 5 ay öncesine randevu veriyorlar ben. Bahcelievler betatom emar görüntüleme merkezinde cekildim bu yüzden

Back
X