- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Biz o hataya düştük ben 26imda evlendim 3 sene-4 seneye olur dedik ,calismalara basladik tabikide olmadi bende kist cikti ozamanlar yoktu mesela. Günlük stresler belkide yiceklerden sebep kist gösterilmesede 1bucuk yıldır hala uğraşıyoruz. Ertelemeyin seneniz dolsun diyosan anlarim ama daha fazlada beklemeye gerek yok. Bu dönemde gercekten cok zor hamile kalınıyor benimde etrafimda çok var 2,3,4 sene sonra olanlarMerhaba hanimlar,
25 yasindayim ve 5 aylik evliyim. Normalde uzunca seneler cocuk sahibi olmam diye dusunuyordum. Esimde boyle dusunuyordu. Ancak simdi cocuklari gordukce icim eriyor. Ikimiz de calisiyoruz. Kariyerimize odaklanmak ve borclarimozi hafifletmek istiyoruz. Ama esimle konustugumda 3 4 sene ileriye atiyor konuyu. Yok borc bitsin sonra araba alalim sonra su plani yapalim bu plani yapalim derken epeyce ertelenmis oluyor. Borclarimiz var ama bir cocuk sahibi olsak bakabilecek bir gelirimiz de var cok sukur. Normalde mantikli dusunup hareket eden bir insanim ama cocuklari gordukce dedigim gibi icim eriyor resmen. Sizce ne kadar zaman gecmeli cocuk sahibi olmak icin? Siz kac yaslarinda anne oldunuz mesela?
Maksimum 2 yıl sonra hafiften hormonlar çocuk doğur diye basmaya başlar sizeMerhaba hanimlar,
25 yasindayim ve 5 aylik evliyim. Normalde uzunca seneler cocuk sahibi olmam diye dusunuyordum. Esimde boyle dusunuyordu. Ancak simdi cocuklari gordukce icim eriyor. Ikimiz de calisiyoruz. Kariyerimize odaklanmak ve borclarimozi hafifletmek istiyoruz. Ama esimle konustugumda 3 4 sene ileriye atiyor konuyu. Yok borc bitsin sonra araba alalim sonra su plani yapalim bu plani yapalim derken epeyce ertelenmis oluyor. Borclarimiz var ama bir cocuk sahibi olsak bakabilecek bir gelirimiz de var cok sukur. Normalde mantikli dusunup hareket eden bir insanim ama cocuklari gordukce dedigim gibi icim eriyor resmen. Sizce ne kadar zaman gecmeli cocuk sahibi olmak icin? Siz kac yaslarinda anne oldunuz mesela?
30 evlendım hemen hamıle kalıp 31 anne oldum bence sızın yasınız genc ve evlılıgınız cok yenı bız zaten 5 yıllık bır ılıskıden sonra ve yaklasık 3 yıl bırlıkte yasadıktan sonra evlendık..Merhaba hanimlar,
Yıl öldürmeyecek canım bir süre daha hayatını yaşayacakArkdaslar siz yazmıssınız 1 ay sonra kaldım diye ama bunun garantisini arkadasa veremessiniz. Kalabilen kadar kalamayanda cok var neden okadar yıl öldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?