- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
eğer maddi imkanınız varsa ve kendinizi hazır hissediyorsanız neden olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28de evlendim evlendikten 3ay sonra hamile kaldım.29da anne oldum.cok güzel bir kariyerim vardı.suan ücretsiz izindeyim.biraz büyüsün bebegim sonra devam edecem.kariyer bekleyebilir.zaten okadar güzel bişeyki hergün iyiki diyorum.bence sizde cok ertelemeyin.cünkü istediğiniz an olmama ihtimalide var.sahsen ben ya olmazsa diye hiç ertelemedim.cok sükür oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba hanimlar,
25 yasindayim ve 5 aylik evliyim. Normalde uzunca seneler cocuk sahibi olmam diye dusunuyordum. Esimde boyle dusunuyordu. Ancak simdi cocuklari gordukce icim eriyor. Ikimiz de calisiyoruz. Kariyerimize odaklanmak ve borclarimozi hafifletmek istiyoruz. Ama esimle konustugumda 3 4 sene ileriye atiyor konuyu. Yok borc bitsin sonra araba alalim sonra su plani yapalim bu plani yapalim derken epeyce ertelenmis oluyor. Borclarimiz var ama bir cocuk sahibi olsak bakabilecek bir gelirimiz de var cok sukur. Normalde mantikli dusunup hareket eden bir insanim ama cocuklari gordukce dedigim gibi icim eriyor resmen. Sizce ne kadar zaman gecmeli cocuk sahibi olmak icin? Siz kac yaslarinda anne oldunuz mesela?
bi süre yasasın canım ama 3-4 sene fazla onu demek istedim suan icin erken bencede senesini doldurduktan sora düşünebilir neden olmasınYıl öldürmeyecek canım bir süre daha hayatını yaşayacak![]()
37 yim hala olmadımMerhaba hanimlar,
25 yasindayim ve 5 aylik evliyim. Normalde uzunca seneler cocuk sahibi olmam diye dusunuyordum. Esimde boyle dusunuyordu. Ancak simdi cocuklari gordukce icim eriyor. Ikimiz de calisiyoruz. Kariyerimize odaklanmak ve borclarimozi hafifletmek istiyoruz. Ama esimle konustugumda 3 4 sene ileriye atiyor konuyu. Yok borc bitsin sonra araba alalim sonra su plani yapalim bu plani yapalim derken epeyce ertelenmis oluyor. Borclarimiz var ama bir cocuk sahibi olsak bakabilecek bir gelirimiz de var cok sukur. Normalde mantikli dusunup hareket eden bir insanim ama cocuklari gordukce dedigim gibi icim eriyor resmen. Sizce ne kadar zaman gecmeli cocuk sahibi olmak icin? Siz kac yaslarinda anne oldunuz mesela?
Var tabi ki var ama hormonal mi donemsel mi bilemiyorum. Imreniyorum cocuk gorunce..Çocuksuzken yapmak istediğiniz bir şey yok mu hiç?
Arkadaslarim da oyle soyluyorlar. Cocuk sahibi olamayan cok cevremde korkuyorum biraz acikcasi..Arkdaslar siz yazmıssınız 1 ay sonra kaldım diye ama bunun garantisini arkadasa veremessiniz. Kalabilen kadar kalamayanda cok var neden okadar yıl öldürsün
En mantiklisi bu sanirim. En yakin zamanda doktora gitmek lazim. Bir engel yoksa biraz daha bekleyebilir sanirim..Bence ikiniz de doktora giderek kontrollerinizi, testlerinizi yaptırın. Çocuk sahibi olmanıza engel herhangi bir durum var mı öğrenmiş olursunuz. Eğer sıkıntı yoksa erteleyin bebek işini. 5 ay çok erken.
Var tabi ki var ama hormonal mi donemsel mi bilemiyorum. Imreniyorum cocuk gorunce..
Arkadaslarim da oyle soyluyorlar. Cocuk sahibi olamayan cok cevremde korkuyorum biraz acikcasi..
En mantiklisi bu sanirim. En yakin zamanda doktora gitmek lazim. Bir engel yoksa biraz daha bekleyebilir sanirim..
En mantiklisi bu sanirim. En yakin zamanda doktora gitmek lazim. Bir engel yoksa biraz daha bekleyebilir sanirim..