Çocuk sahibi olmak

İkizlerim var ve kimsenin kimseye sevgisi azalmıyor.. tam tersine daha aile oluyorsun.. çocuktan sonra sen çocuğuna daha düşkün olma bak

tabular ve günahlar olmasaydı,evlenmeden önce beraber yaşayıp evlilik kararı alınsa...evlilikte iki kişinin uyumu cok önemli sizin evliliginiz güzel giden bir evlilik devamında olsun inşallah, ister istemez beli bir süre sonra ilk akla gelen çocuk zaten evliliğin vaaz gecilmezi çoğalmak:))sizin süre baya iyi:)gerçi yaşınızda genç

Eşinizin sizi kirmadan incitmeden çok istemesi güzel...çocuk sorumluluk ister işin en zor yanı bu emin olun Eşiniz ilgisi azalmaz sizin ilginiz azalır annelik çok derin duygular barındırıyor seviyorsunuz hep bir koruma iç güdüsü gelişiyor...ve dünyanın en güzel sevgisi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:)

Evet bugün konuyu kapadık ama ben hala korkuyorum bazı seylerden eşimde karnında tasıcak olan sensin ne zaman istersen konuyu kapatıyorum ama bana çok zarar veriyosun bu konuda bunu unutma dedi.. hemen olcağı ne malum deneyelim diyor ay olmucağı ne malum Allah askına ya… herneyse dediğiniz gibi hayırlı zamanda nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…