Doğru diyorsunuz defalarca yazdım ben suan tam olarak bu işin içinde olmadığım için eşimle birbirimize vakit kalacak eskisi kadar yakın olmayacak gibi hissediyorum nedensePeki siz ayni ilgiyi gosterecek misiniz esinize? Cocuktan sonra Hlher anlamda iliski boyut atlayacak.Sizin de esiniz de onceligi "manen" cocugunuz olacak.Ha diyorsaniz benim tum ilgim cocugum olacak ama esiminki o surecte de ben olayim cocuk fikrini siz bir sure daha rafa kaldirin yoksa iliskiniz zedelenir.
2022 içersinde eğer Allahta nasip ederse evet olanilir kısmetSize karşı neden ilgisi azalsın ki? Böyle düşünmeyin. Çocuk dünyanın en güzel şeyi gerçekten evet çok yorucu da olsa.. Ama paha biçilemez bir duygu. Bence esinizde istiyorsa sizde hazırsanız neden olmasın?
Hayırlısı2022 içersinde eğer Allahta nasip ederse evet olanilir kısmet
Amin herkesler içinHayırlısı
Anladım görmediğiniz için evet büyük şeyler gibi geliyor bende öyle büyüdüm, aslında normal olması gerekenlermiş, bunlar zaten olması gereken şeyler olduğu içinde çocuk olunca eksileceğini sanmıyorum. Ama lütfen tam hazır değilseniz yapmayın. Sonra o çocuk daha çok batıyor bence.Eşim herşeyimle ilgilenir bende asla çocuk gibi değilimdir mesela doktora giderim kimseye nazlanmam gel git falan diye kendi işimi kendim görürüm ama ekstra mesela eşim sürekli sorar sonucları neler alıncak edilcek halleder ek olarak dur şu vitaminide alalım der yani belki olması gerek ufak seyler ama bana göre buyuk. Her işren gelişinde sarılır güzel söz eksik olmaz mesela. Durduk yere gelir sarılır. Belki de ben abartıyorum anne babamdan görmediğim için bu sevgi bana çok iyi geliyor bu ilgiye alıstığım için.
Kesinlikle annem hazır mıydı bilmem ama geçen yıl bir küçüklük videomu izlemiştik ailecek bana herkes sarılıp öpüp konusurken annem yerinden kıpırdamıyor ve genelde yüksek sesle bağırarak konusuyor sadede 1-2 yerinde sarıldı öptü güldü yinede canımı sıktı. Belki annemim o an canı sıkkındı vs bilemem ama ben hissettim belki de. Annem hariç herkes sevdiği içim belki de suan aramız soğuk. O yüzden gerekirse görmemişin çocuğu olmus desinler çocuğumu sevgiye boğacayım şımartmıcam ama hep yanımda tutacağım.Anladım görmediğiniz için evet büyük şeyler gibi geliyor bende öyle büyüdüm, aslında normal olması gerekenlermiş, bunlar zaten olması gereken şeyler olduğu içinde çocuk olunca eksileceğini sanmıyorum. Ama lütfen tam hazır değilseniz yapmayın. Sonra o çocuk daha çok batıyor bence.
Ben göbek değilimden şarap bile içirirdimYok artık koca için çocuktan mı vazgeçiyorsunuz? Neymiş bu kocalar maşallah. Evet keşke yapmasaydınız. Ne sandınız bebek yaparken ? Kenara koyar , kocişimin ağzına üzüm veririm falan mı ?
Çok tatlısınız bunlar zaten aklımızda olan şeyler önceliğimiz tabiki bebeğimiz ama sanırım ben çok tecrübesiz konustum basımı kasımaya vaktim olmayacakİkinci geliyor yolda. Kızım olduktan sonra eşimin bir ilgisizliğini görmedim tam tersi ailesine daha çok bağlandı...
Kendi ailesinden birisi kendi keyfi için bişey alacağı zaman eskiden eşim hemen ben veririm parasını derdi. Ama şimdi öyle yapmıyor benim önceliklerim var artık karım ve kızım diyebiliyor
Sadece cinsellik konusunda bir süre düzene oturmuyor tam hevesle çocuğu uyutup parmak uçlarında odadan çıkıp kocanın koynuna girecekken ıngaaa ıngaaaa
Çok teşekkürler tamda yazdığınız gibi…Bu durum herkeste var. Bence evliliği cok iyi gidenlerde daha cok tedirginlik oluyor. Bende öyle en azından. Aramızda soğukluk olur mu ? birbirimize ayırdığımız ilgi çok mu azalır, yeni düzene ne kadar zamana ayak uydururuz gibi sorular bende de cok dönüyor. Odaklandığım sadece su var, birbirini bu kadar seven anlaşan bir çift olarak eminim çocuğumuzu da deliler gibi seveceğiz. Ben ailemden sevgi görerek büyüdüm, kendi çocuğumun hem benim hem eşimin ailesi tarafından da deli gibi sevileceğini biliyorum. Maddi durum elverişli ise bir iki seans psikologla görüşüp altında yatan nedenleri bulabilir hazır olup olmadığınızı tartabilirsiniz.
Bende doğmadan bu kafadayım büyük konuşmuyorum ama çocuğumu hastane işi vs olmadıkça kolay kolay bırakamam diyorum :) eşinizle aynı kafadayız sanırım oda doğmadan benim gibiymiş:)) mutluluğunuz daim olsun insallahEşimde sizin gibi çocuk olursa eskisi gibi benimle ilgilenmezsin diye erteliyordu hatta ilk hamile kaldığımda kabullenmesi zaman aldı ama kızım dünyaya geldikten sonra adam çocuktan önceki hayatını sildi resmen şimdi 3 çocuğumuz var ve hala çocuk istiyor ve çocuklarımıza karşı aşırı ilgili ve sonsuz bir sevgisi var. Çocuklarımızı bir yere bırakıp 2-3 saatliğine bir yere gitmek bile eşimi üzüyor. Belki sizde benim eşim gibi olursunuz belli mi olur!
Rica ederim eşiniz ile güzel ve sağlıklı bir diyaloğunuz, iletişiminiz varsa çocuk sahibi olmayı erteleyemeyin benceTeşekkürler güzel yorumunuz için. İşin içine girmeden insan anlıyamıyor insan suan ben ne desem boş sanırım
Çok şükür varRica ederim eşiniz ile güzel ve sağlıklı bir diyaloğunuz, iletişiminiz varsa çocuk sahibi olmayı erteleyemeyin bence
Valla canım 30 yaşındayım evliliğim 3 yıla yaklaştı. Baskılarda başladı bizde çok istiyoruz ama hala kara kara düşünüyoruz güzel bir gelecek sunabilir miyiz diye ki ikimizde çalışıyoruz bir sıkıntımız yok. Ne olacak böyle bilmiyorum ..Nereye kadar derinleşeceği belli olmayan ekonomik kriz başladı valla biz manevi olarak çok istesekte ikinci çocuğu yapamıyoruz ülkenin durumuna endişelenmekten bu durum sizi hiç korkutmuyor mu
İşimiz gücümüz var evimiz arabamız var ama yinede ikinciyi yapamıyoruz bi tek bende mi maddi kaygı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?