- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
bunu okurken tomris oğuzalp geldi aklıma . ölmeden önceki röportajında Bir de önemli bir nokta var, anne olmak hiç istemedim. O sorumluluğu almadığım için de geleceğin pek bir önemi yoktu benim için. Şimdi çok pişmanım. Keşke bir çocuğum olsaymış. Bana bakardı yahut bakmazdı orası pek önemli değil ama hiç değilse bayramlarda elimi öpmek isteyen birisi olurdu. demişti.
hiç aklımdan çıkmıyor. insanın çocuğu olmalı cocuğunun da kardeşleri olmalı.
ingilizce bileydim okurdum,teşekkürler:13:
bunu okurken tomris oğuzalp geldi aklıma . ölmeden önceki röportajında Bir de önemli bir nokta var, anne olmak hiç istemedim. O sorumluluğu almadığım için de geleceğin pek bir önemi yoktu benim için. Şimdi çok pişmanım. Keşke bir çocuğum olsaymış. Bana bakardı yahut bakmazdı orası pek önemli değil ama hiç değilse bayramlarda elimi öpmek isteyen birisi olurdu. demişti.
hiç aklımdan çıkmıyor. insanın çocuğu olmalı cocuğunun da kardeşleri olmalı.
Kısaca özetliyim çocuk sahibi olmak külfet dıyor.Gece zırlayan bebek,haftasonlarını ayagına bag olan cocuklar falan falan.
Bu arada ablamızın da 3 cocugu varmış ve kitap hakkında analarına hiç yorum yapmamışlar.
Kendisi sevgilisi ve 3 cocugula yasıyormus.
Onemlı yerlerı yazarım yine.
Ama sınır oldum kadınaDünyaya bebe getirmekten güzel bişey varmıdır ya .Allah nasıp etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?