- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
hmmm msj alınmıştır ema'cım:92:
Evet bak sap kalmamı sağladın adam gitti hemşom:82:
aha harbi başardın yani, seni gördüğümde sorayım mı sormayayım mı diye tereddüt ediyodum ben de. öylesiyle bi ömür kafayı yiyeceğine sap kal bacım. sap dediğin sağlamdır, çiçeği koparırsın o baki kalır yalan mı

İşte ben de böyleyimHiç bi zaman hanımhanımcık, zarif, güçsüz, teknolojiden anlamadığı için ay ben o işlerden anlamam eşim bilirci kızlardan olup da basit bir bilgisayar işini yapabiliyor diye "kociş"ine hayran olanlardan olamadım. Ve aynen, beni de bu hale babam getirdi. Sanki kendisi çok mükemmel gibi, bizi mükemmeliyetçi büyüttü.Işığı söndürmeden odadan çıksak arkamızdan cıkcıkcıkcık yaptı, kapıyı hızlı çarptıysak azarladı. Şimdi noldu peki ? Üst komşunun veletleri tepindikçe ben altta çıldırıyorum, eşim ışıkları açık bıraktıkça bağırıp çağırıyorum. Ben de hoşgörüsüzüm.Takmadan edemiyorum.Sinyal vermeden dönenlere, daha sarıda kornaya basanları çekip silahı gebertesim geliyo. Çok agresifim çok !
hmm güzel tespit olmuş limonagaci. sayenizde kendimle ilgili bişi öğrendim. benim peder de mükemmeliyetçi değil de anamla beni azarlamaya bayılırdı saçma sapan. 12imden beri kendisine cevap verdiğim için o zamana kadar yaptıklarını yapamaz artık, anlaşamayız da. aynı dediği gibi abuk subuk azarlardı ama elaleme gelince "aman canım ne var onda" olurdu herşey. bu tür şeylere ben de tahammülsüzümdür. çok mantıklı bi tespit :128: (bu arada el sıkışan smiley vardı onu koycaktım bulamadım, kaldırmışlar galiba)