Çocuk sahibi olup ikinci evliliği yapacak olanlar

Ben olsam evladımı bir erkeğe degismezdim
Çok mutluyduk hiç bir sorun yoktu. Bir aydır şehir dışında iş nedeni ile. Ve birden karşıma bu sorun ile çıktı. Aslında herşey ortada ama bu yapılanı kendime yediremiyorum sanırım

Tabi ki ayrılacağım.. Ama ilk başta dert etmeyen şimdi dert eden insan.. neden bi insanın duygularıyla oynanır ki neden
Pisliktir. Dengesizdir. Ne kadar ağır bir sorumluluk olduğu anca dank etmiştir. Sebeplerin ne önemi var ki ? Üzmeyin kendinizi.

Çok mutluyduk hiç bir sorun yoktu. Bir aydır şehir dışında iş nedeni ile. Ve birden karşıma bu sorun ile çıktı. Aslında herşey ortada ama bu yapılanı kendime yediremiyorum sanırım
Sizin için sorun yok gibi görünmesi normal karsitaraf size böyle göstermiş çünkü kendini saklasa gizlese sizde ona göre adım atacaktiniz iş ciddiye binince çocuğunuzu öne sürüyor niyeti aslında en basından aynı siz biraz daha duygusal bakıyorsunuz onun için goremiyorsunuz karşınızdakinin şerefsizliğini

Pisliktir. Dengesizdir. Ne kadar ağır bir sorumluluk olduğu anca dank etmiştir. Sebeplerin ne önemi var ki ? Üzmeyin kendinizi.
Ve an itibari ile bitirdim. Hiç kimse için evlattan vazgeçilmez. Evet üzüleceğim yaşadığımız onca güzel şeyler varken ama yapacak bişey yok

Ve an itibari ile bitirdim. Hiç kimse için evlattan vazgeçilmez. Evet üzüleceğim yaşadığımız onca güzel şeyler varken ama yapacak bişey yok
Bu adamı unutturacak biri çıkar karşınıza umarım. Hiç sıkmayın canınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…