Ama o istiyordu ilk başlarda sonradan sıkıntı yaşatmaya başladı. Başka nedenler arıyorum artımÇocuksuz adamla evlenmeyin. Erkeklerin zaten empati konusunda sıkıntıları var. Eşit şartlarda olun ki, sizi anlayabilsin.
Sonra sonra dank etmiş işte. Kolay değil senin olmayan bir çocuğun sorumluluğunu almak, erkekler kadınlar gibi değil, öyle hepsi basmaz bağrına başkasının çocuğunu. Onun da çocuğu olsa farklı olabilirdi.Ama o istiyordu ilk başlarda sonradan sıkıntı yaşatmaya başladı. Başka nedenler arıyorum artım
Bu arkadaş haklı...bazıları kendi evladını bile ozumseyemiyor.Sonra sonra dank etmiş işte. Kolay değil senin olmayan bir çocuğun sorumluluğunu almak, erkekler kadınlar gibi değil, öyle hepsi basmaz bağrına başkasının çocuğunu. Onun da çocuğu olsa farklı olabilirdi.
Valla kendi çocuğunu bırakıp başkasınınkine bile babalık eden var. Çocukla evlilik ciddi bir kumar.Bu arkadaş haklı...bazıları kendi evladını bile ozumseyemiyor.
Ne yapmam gerekiyor pekiValla kendi çocuğunu bırakıp başkasınınkine bile babalık eden var. Çocukla evlilik ciddi bir kumar.
Ne yapmam gerekiyor pekiÇocuğu da düşünmek lazım. Şimdi dünyanın bin bir türlü hali var eğer kız çocuğuysa o çocuk bir gün serpilecek güzel bir genç kız olacak. Sonuçta evlenmeyi düşündüğünüz kişi babası değil, istismar gibi problemler ortaya çıkabilir. Bu yönden de düşünmenizi tavsiye ederim.
Önceden kabul edip şimdi hindi gibi düşünen adamla evlenmeyin mesela.Ne yapmam gerekiyor peki
Çocuğun mu sevgilin mi? Canın mı el mi? Seçim senin.Ne yapmam gerekiyor peki
Ben olsam evladımı bir erkeğe degismezdimNe yapmam gerekiyor peki
Tabi ki ayrılacağım.. Ama ilk başta dert etmeyen şimdi dert eden insan.. neden bi insanın duygularıyla oynanır ki nedenEvlenmeyi planladığınız insan çocuğunuzu mu dert ediyor ? Bunda düşünülecek bir şey yok. Ayrılacaksınız.
Asla değişmem zaten. Sadece dertleşmek istedimBen olsam evladımı bir erkeğe degismezdim
Belki en başında dert etti. Sadece sizin ilginiz sevginiz hoşuna gidince dedi ki bir süre birlikte takılırız sonra iş ciddiye binerse çocuğu ileri sürerim diye düşünmüştür.Tabi ki ayrılacağım.. Ama ilk başta dert etmeyen şimdi dert eden insan.. neden bi insanın duygularıyla oynanır ki neden
Tabi ki canımm o benim evladım. O evlat yarın karşıma çıkıp bana demez mi beni bıraktın el için. Ben sadece dertleşmek biraz rahatlamak istedim. Seviyorum sonuçtaÇocuğun mu sevgilin mi? Canın mı el mi? Seçim senin.
Neden bu kadar gaddar olabiliyor insanlarBelki en başında dert etti. Sadece sizin ilginiz sevginiz hoşuna gidince dedi ki bir süre birlikte takılırız sonra iş ciddiye binerse çocuğu ileri sürerim diye düşünmüştür.
Neden bu kadar gaddar olabiliyorBelki en başında dert etti. Sadece sizin ilginiz sevginiz hoşuna gidince dedi ki bir süre birlikte takılırız sonra iş ciddiye binerse çocuğu ileri sürerim diye düşünmüştür.
Gaddarlık değil de erkekler daha arzularıyla hareket ediyorlar. Mantık, iş ciddiye binince kendini gösteriyor. Belki çevresindekiler demiştir çocuklu kadın olmaz şöyle böyle. O da bunların etkisinde kalmıştır belki. Yani bilemiyorum her şey olabilir.Neden bu kadar gaddar olabiliyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?