Çocuk sesi gurultusu kv kp

Yok biz iyi anlasrz beni çok sever zaten
Ya bu aralar Gereksiz duygusalım. Bi an 8 yaşındaki halimi düşündüm annemsiz gittiğim yerde kendimi kötü hissederdim. Yazık yavruya içim koptu. İnsanın başında ne kadar kötü olsa da bir annesi olduğunu bilmek ne bileyim öf inş hayatı güzel olur.

Bizde de annem bozmasın dağıtmasın of başım ağrıdı der. Kaynanam Bi şey olmaz döksün oynasın der mutlu olur ben mi bende annem gibi sabırsızım bazı insanların huyu böyle Bi şey yapamazsın böyle davranıyorlar diye kötü ya da sevmiyor degiller.. Anne olduktan sonra sabrım bayaaaa arttı ama gerçekten cocuk dagınıklıgı gürültüsü bitmeyen bir sorumluluk yaslılar da baya hak vermek lazım ama kızdıklarında siz uyarın murat icine kapanık olmasın

35 yasindayim cocuk sesi beni de cok yoruyor ,oyuncak toplamak da cok zor dönüşümlü kaldırıyorum. 65 yasina gelip de gelinimin oglumun keyfi icin cocuk bakıcısı olamam.Aferin onlara son demlerde ne beklersiniz ki.Uzgunum hayallerinizdeki bedava bakıcıya ulaşılamıyor. Krese verin para ödeyin.

Murat ı bol bol size getirin de yaşlıların içibde ruhu sönmesin yavrunun kısa süreli de olsa çocukluğunu yaşasın bari.

Yok artık sanki işkence yapiyolar

yapmiyorlar mi? piskolojik iskencenin ta kendisi. annesi tarafindan terk edilmis, babaannesi tarafindan sikistirilan ezilen korkutulan bir cocuk..allah yardimcisi olsun, allah ona öyle güzel günler yasatsin ki bu hayatini unutsun.
baba nerde?

O var beraber kaliyolar calisiyor

Dün annemlere geldim
Salona bir girdim savaş alanına dönmüş
Bizden önce yeğenim orada imiş

sizinkiler bir tuhaf
Üzüldüm

Üzüldüm. Çocukların oyun alanını daraltmak zeka gelişimleri içinde kötü etkisi var. Büyüklerimiz bu konuda çok bencil. Camii de namaz kılıyoruz çocuklar oynuyor. Hiç rahatsız olmadım tam tersi memnun dahi kaldım. Çıkarken bir teyzemiz çocuğunun birini tuttu daha 4-5 yaşlarında koşmayın camii de sessiz oturulur dediğini duydum. Hemen yanlarına gittim ama gidene kadar teyze gitmişti. Çocukları aldım yanıma. Onlara anlattım camii de koşabildiklerini. Oyun alanı olarak kullanabileceklerini. Birisi birdaha böyle birşey yaparsa beni tutma demesi gerektiğini. Herzaman büyüklerin haklı olmadığını. Çocuklar okadar güzel karşılık verdilerki sohbetimize şaşırdım. Neden Çoğu büyüklerimiz böyle düşünüyor yapıyor anlayamıyorum.

Biraz gaddarca bir yorum olmuş bakmak istemiyorlarsa bakmazlar tabi ama gormek sevmek istiyorlarsa sesine de bir süre katlanacaklar yahu çocuk bu. Ben olsam az götürürüm tabi neden getirmiyorsun demeye de hakları yok.

Biraz gaddarca bir yorum olmuş bakmak istemiyorlarsa bakmazlar tabi ama gormek sevmek istiyorlarsa sesine de bir süre katlanacaklar yahu çocuk bu. Ben olsam az götürürüm tabi neden getirmiyorsun demeye de hakları yok.
Aynen bende o yüzden çok gitmiyorum bişe haala derler ne gelmiyoruz diye pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…