Çocuk sesi gurultusu kv kp

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Ya arkadaşlar kayınvalidem sen ise gir çocuğa ben bakarım derdi ama zamanla iyiki girmemisim der oldum. Evlerinde 8 yaşında torunu var murat ismi onlarda kalıyor. Kızımın kuzeni oluyor. Kızım ,3 yaşında yahu ne zaman gitsek ikisi oynuyolar kv ve kayınpeder asla az bı sese gelmiyor. Direk murat torunu cagrp kizyolar ve zorla otur diyolar oda garibim korkuyor oturuyor. Sen otur oda oturur ozaman diyolar yani kizimin da oturmasını. Saklambac yok oynamayin ses cikiyo derler erer oyuncakların hepsini saklamış kaynanam 8 yaşındaki torunun ve gerekçesi okula gidiyor diyor. Oyuncaklamı oynar artık hiç dedi.... Murat uzuluyo oyuncaklarimi saklamış dedi ama vermiyor babannesi ev dağılmasın istiyor cunku.. Eee bunlar ne oynicak. Sessiz sinemami. ??? Eşim çocuk severler ama seste sevmezler der sinir oluyor oda. Önceleri yaşlılar diyodum yaşları 65 ama iyimi birakmamisim diyorum çocuğumu ya. Sırf bu yüzdende pek gitmiyorum ne gelmiyoruz diyo çocuklara bı rahat vermiyolar

Ya arkadaşlar sizde kayınvalidem sen ise gir çocuğa ben bakarım derdi ama zamanla iyimi girmemisim der oldum. Evlerinde 8 yaşında torunu var murat ismi onlarda kalıyor. Kızımın kuzeni oluyor. Kızım ,3 yaşında yahu ne zaman gitsek ikisi oynuyolar kv ve kayınpeder asla az bı sese gelmiyor. Direk murat torunu cagrp kizyolar ve zorla otur diyolar oda garibim korkuyor oturuyor. Sen otur oda oturur ozaman diyolar yani kizimin da oturmasını. Saklambac yok oynamayin ses cikiyo derler erer oyuncakların hepsini saklamış kaynanam 8 yaşındaki torunun ve gerekçesi okula gidiyor diyor. Oyuncaklamı oynar artık hiç dedi.... Murat uzuluyo oyuncaklarimi saklamış dedi ama vermiyor babannesi ev dağılmasın istiyor cunku.. Eee bunlar ne oynicak. Sessiz sinemami. ??? Eşim çocuk severler ama seste sevmezler der sinir oluyor oda. Önceleri yaşlılar diyodum yaşları 65 ama iyimi birakmamisim diyorum çocuğumu ya. Sırf bu yüzdende pek gitmiyorum ne gelmiyoruz diyo çocuklara bı rahat vermiyolar
Murat a çok üzüldüm 🙁

Ya arkadaşlar kayınvalidem sen ise gir çocuğa ben bakarım derdi ama zamanla iyiki girmemisim der oldum. Evlerinde 8 yaşında torunu var murat ismi onlarda kalıyor. Kızımın kuzeni oluyor. Kızım ,3 yaşında yahu ne zaman gitsek ikisi oynuyolar kv ve kayınpeder asla az bı sese gelmiyor. Direk murat torunu cagrp kizyolar ve zorla otur diyolar oda garibim korkuyor oturuyor. Sen otur oda oturur ozaman diyolar yani kizimin da oturmasını. Saklambac yok oynamayin ses cikiyo derler erer oyuncakların hepsini saklamış kaynanam 8 yaşındaki torunun ve gerekçesi okula gidiyor diyor. Oyuncaklamı oynar artık hiç dedi.... Murat uzuluyo oyuncaklarimi saklamış dedi ama vermiyor babannesi ev dağılmasın istiyor cunku.. Eee bunlar ne oynicak. Sessiz sinemami. ??? Eşim çocuk severler ama seste sevmezler der sinir oluyor oda. Önceleri yaşlılar diyodum yaşları 65 ama iyimi birakmamisim diyorum çocuğumu ya. Sırf bu yüzdende pek gitmiyorum ne gelmiyoruz diyo çocuklara bı rahat vermiyolar.. Murat'ın velayeti bunlarda annesi evlendi verdi babasına. Herseyine bakıyorlar giyim kuşam ama gerginler işte bu var .

Malesef annesi evlendi bunlara bıraktı babasına velayitini

Ay her zaman mı orada bir de, ben gündüzleri zannettim sadece. :(
Canım benim kıyamam ona. İnşallah büyüyüp kendini kurtarır bir an evvel. Arada yanınıza alıp oynamasına eğlenmesine fırsat verseniz keşke.

Benim kv ler de böyle.
Biz tam curcunayız, ben varken bir şey diyemiyorlar ama arada yakalıyorum.
‘Araba sürme ora çizilir, halıya otur ses çıkmasın’ gibi uyarıları 2 yaşındaki oğluma yapıyorlar.
Bazı insanlar böyle, yapacak bir şey yok.
Keza benim babam da ses takıntılıdır, çocuklar yeri göğü inletiyor, bana sustur ya da elinden al diyor, sen alsana cesaretin varsa diyorum ve pişkince gülüyorum.
Bana evde her ses yaptığımda olan kızışının acısını, torunlarına bir şey diyememesinden hunharca çıkarıyorum.:)
Siz de benim gibi yapın, duruma el atın ve ‘onlar çocuk ses çıkarmak, oyun oynamak görevleri’ deyin her seferinde.

Kazıyın beyinlerine bu cümleyi.

Ay her zaman mı orada bir de, ben gündüzleri zannettim sadece. :KK43:
Canım benim kıyamam ona. İnşallah büyüyüp kendini kurtarır bir an evvel. Arada yanınıza alıp oynamasına eğlenmesine fırsat verseniz keşke.
4 yaşından beri bunlarda annesi olacak 4 yaşında verdi velayeti

Benim kv ler de böyle.
Biz tam curcunayız, ben varken bir şey diyemiyorlar ama arada yakalıyorum.
‘Arama sürme ora çizilir, halıya otur ses çıkmasın’ gibi uyarıları 2 yaşındaki oğluma yapıyorlar.
Bazı insanlar böyle, yapacak bir şey yok.
Keza benim babam da ses takıntılıdır, çocuklar yeri göğü inletiyor, bana sustur ya da elinden al diyor, sen alsana cesaretin varsa diyorum ve pişkince gülüyorum.
Bana evde her ses yaptığımda olan kızışının acısını, torunlarına bir şey diyememesinden hunharca çıkarıyorum.:)

Bizimkiler de tam tersi. Ben herşeyi önüne dökmeyin dağıtmasına izin vermeyin dedikçe ohooo, ortalık karman çorman oluyor :)
Benim kız ilk torun diye galiba. Kaynanam aşırı titiz, düzen hastası bir kadındır ama bakıyorum kızıma birşey demiyor.

Geçen gün kızıma sofra bezini topla getir hadi dedi, benim kız da güya toplamış içindeki krakerleri kekleri döke döke getiriyor bütün evin içinde gezmiş öyle 🥴

Anne hepsini döktü hale bak diyorum boşver öyle öyle öğrenecek hallederiz diyor. Kadına bi rahatlık geldi babaanne olunca 😂

Bizimkiler de tam tersi. Ben herşeyi önüne dökmeyin dağıtmasına izin vermeyin dedikçe ohooo, ortalık karman çorman oluyor :)
Benim kız ilk torun diye galiba. Kaynanam aşırı titiz, düzen hastası bir kadındır ama bakıyorum kızıma birşey demiyor.

Geçen gün kızıma sofra bezini topla getir hadi dedi, benim kız da güya toplamış içindeki krakerleri kekleri döke döke getiriyor bütün evin içinde gezmiş öyle 🥴

Anne hepsini döktü hale bak diyorum boşver öyle öyle öğrenecek hallederiz diyor. Kadına bi rahatlık geldi babaanne olunca 😂
Ayyy nerede bizimkilerde benimde kendi annem gil çok rahat bırakır boşver dagitsin toplarız der mesela. Ama esiminkiler malesef öyle değil

Ayni benim kv. Evine gelen torunlarina ses etmeyin oynamayin kosmayin. Oglum 2 yasinda cocugu oturtamazsin ki. Diger 4 torunada aynisini yapiyor ben dahil eltilerim cocuklari cikartmak istemiyoruz valla. Birgun patlıcam az kaldi

Kendi kızınız için şükredeceğinize keşke o çocuk için bir şeyler yapsanız. O çocuğa çok üzüldüm, keşke bi sarılabilsem ona. Böyle konuları okuyunca Türkiye’deki çocuk haklarının ne kadar kötü durumda olduğu aklıma geliyor. Avrupa’da olsa bir saniye o babaannede duramaz o çocuk, devlet elinden hemen alır ve mis gibi bakar. Ama bizim ülkemizde yurtta vs. kalmasından da babaannenin kötü davranışları daha iyidir diyorsun. Bu yüzden Türkiye’dekiler bakmayacakları çocuğu kesinlikle doğurmamalı.

Kendi kızınız için şükredeceğinize keşke o çocuk için bir şeyler yapsanız. O çocuğa çok üzüldüm, keşke bi sarılabilsem ona. Böyle konuları okuyunca Türkiye’deki çocuk haklarının ne kadar kötü durumda olduğu aklıma geliyor. Avrupa’da olsa bir saniye o babaannede duramaz o çocuk, devlet elinden hemen alır ve mis gibi bakar. Ama bizim ülkemizde yurtta vs. kalmasından da babaannenin kötü davranışları daha iyidir diyorsun. Bu yüzden Türkiye’dekiler bakmayacakları çocuğu kesinlikle doğurmamalı.
Yok artık sanki işkence yapiyolar

Ya arkadaşlar kayınvalidem sen ise gir çocuğa ben bakarım derdi ama zamanla iyiki girmemisim der oldum. Evlerinde 8 yaşında torunu var murat ismi onlarda kalıyor. Kızımın kuzeni oluyor. Kızım ,3 yaşında yahu ne zaman gitsek ikisi oynuyolar kv ve kayınpeder asla az bı sese gelmiyor. Direk murat torunu cagrp kizyolar ve zorla otur diyolar oda garibim korkuyor oturuyor. Sen otur oda oturur ozaman diyolar yani kizimin da oturmasını. Saklambac yok oynamayin ses cikiyo derler erer oyuncakların hepsini saklamış kaynanam 8 yaşındaki torunun ve gerekçesi okula gidiyor diyor. Oyuncaklamı oynar artık hiç dedi.... Murat uzuluyo oyuncaklarimi saklamış dedi ama vermiyor babannesi ev dağılmasın istiyor cunku.. Eee bunlar ne oynicak. Sessiz sinemami. ??? Eşim çocuk severler ama seste sevmezler der sinir oluyor oda. Önceleri yaşlılar diyodum yaşları 65 ama iyimi birakmamisim diyorum çocuğumu ya. Sırf bu yüzdende pek gitmiyorum ne gelmiyoruz diyo çocuklara bı rahat vermiyolar
Murat çocukluğunu yaşamalı bence.

Back
X