Çocuk sorunu

Hani sorun olmaz filan gibi görünüyor ya bu yaş farkı al işte en başta sorun çocuk konusunda çıkmış bile daha kim bilir ne farklar var beklentiler konusunda 15 yaş resmen bir kuşak. Ben kendimi düşünüyorum mesela 23 yaşındayım şu an 38 yaşında resmen 40' ına merdiven dayamış bir adamla ne paylaşabilirim ki gayet olgun ,mantıklı, ağır başlı olduğumu söyler çevremdekiler ona rağmen çok büyük bir uçurum geliyor benim gözüme şahsen.

Kızlar nişanlım 36 ben 21 yaşındayım oda aileside şimdiden çocuk hayelleri kuruyor.Ben nişanlımı çok seviyorum ama çocuk fikri beni şimdilik çok ürkütüyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Ondan habersiz korunmak istemiyorum.Nolur akıl verin.

oturup konusmalısın sonucta oda olgun bır ınsan senı anlayacaktır..bunu sımdıden konusmassan evlılıgnde huzursuzluk olur şimdiden söylemelısın bence..onun cocuk ıstemesı kadar senınde ıstememen dogal sonucta ..şimdiden ürküp korkma nasıl diyecegim diye evlenecegın ınsan herseyı rahatlıkla konusabılmelısın..

Ben de konuşmaya karar verdim.Yaş farkı çok fazla ama ben ileride de anlaşabileceğimizi düşünüyorum.Çocuk için uygun bir zamanda konuyu açmayı düşünüyorum 1-2 yıl daha bekleyebilir.Beni anlayacağından eminim ama ona haksızlık etmek istemiyorum.Yine de konuşmalıyım bu konuyu.

nişanlınla yaş sorununuz başlamış bıle onun geç kaldıklarına sen daha çok erkensın

ne zorun varda bukadar buyuk adamala evlenıyorsun kendını bıle savunamazsın bu adama

karşı çünkü adam senden 15 yaş daha tecrubeli ben bukadar buyuk yaş farklarında

duygusalllığın değilde maddıyatın ön planda olduğunu düşünüyoerum

Kızlar nişanlım 36 ben 21 yaşındayım oda aileside şimdiden çocuk hayelleri kuruyor.Ben nişanlımı çok seviyorum ama çocuk fikri beni şimdilik çok ürkütüyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Ondan habersiz korunmak istemiyorum.Nolur akıl verin.

nişanlın yaşı gereği istiyor bunu sen de yaşın gereği istemiyorsun. karar iki kişilik ve sen onun yaşını bilerek evleniyorsun.

ya tatlım mevzunun tamamen dışında ama nişanlın ve senin mesleklerinizi merak ettim ne işle meşgulsunuz?

Back
X