- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim. 1 yıl çocuk istemedik. Hep hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye dua ettik eşimle. Bir hafta sonu eşim rahatsizlandi oda kalabalık hastane sevmez dedim gel acile gidelim kalabaliksa girmeyiz tamam dedi biz acile gittik eşimden varikoselden suphelendiler pazartesi urolojiye yonlendirdiler sperm testi falan istediler ve biz azosperm olduğunu öğrendik bende muayene oldum gerekli testleri yaptırdım hormonlarimda vajinal muayenemde bi sorun çıkmadı çok şükür. Düğün dernek oldu hep çocuk sordular hayırlısı ne zamansa o zaman olur dedim misafirlikte kv kp yanında çocuk konusu açıldı hep suratim düştü memlete gittim sokakta kolumdan tutup hatrimi sormadan çocuk sordular yine hayırlısı dedim bazılarına daha erken dedim doktor benden rahim filmi istedi kv ile gittik cekicek doktor akintin var dedi kadın doğuma yonlendirdi gittim fazla bişey yok nasıl cekememis dedi ilaç falan kullandım bu sefer kv memleketine gitti yine çocuk sormuşlar oda ikisindede bişey yok ama melikede iltihap var demiş ben biraz bozulmustum duyunca eşim erkek annesi oglumda sorun var diyemiyodur kimseye dedi neyse geçen günde eşimin teyzesi aradı beni soğan suyu iç dedi bi arkadaşım içmiş hemen hamile kalmış yanlış anlamiyon dimi dedi yok teyze biliyorum ben onu su an adet olmadım 7. Günü başlarım teşekkür ederim dedim Kızlar artık bu çocuk konusu açıldığında insanlara nasıl davranacağımı bilemiyorum insanlar çocuğumuz olsun ister tabiki bende bebek görünce içim titriyor ama kimseye bişey söyleyemiyoruz benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım siz nasıl yaklaşıyorsunuz böyle durumlarda