• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Tacizi

fitvesaglikli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
581
1.884
28
Merhaba arkadaşlar,

Az önce açılan konuda geçen sapık aileyi nasıl şikayet edebilirim? Bimer mi? Savcılık mı? Hep beraber yapsak daha iyi olmaz mı hatta? Elim ayağım titriyor.

Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.

Durumlari kotu kadinin eline bakiolar gel de ac dava mava. Eskisi gibi birakmiolar eline devamli peşinde cocugun. Ama bu ulkede neler neler oluo.

Aynisi iste ya beni duydugumda delirten asagilik kadin. Agzina goturup sonra şişti bak babannecim diyomus. Kadini kocasi defalarca dövmüş bu yuzden gene yalniz buldukca yapiomus. Arkadaşım kafayi yedi kadin yuzunden bes kurus parasi yoktu elinde yoksa niye ceksin. Hasta ruhlu.

Pedagog arkadasima goturduk cocugu maalesef dogru. Yani cocugun anlattıkları annenin gordukleriyle ortusuo. Cocugun gobegini opucekti teyzesi kadinin kafasini pipisine dogru goturmek isteyince ben niye boyle bir sey yapti şimdi dedim annesi orda sorma diye aglayarak anlatmaya basladi. Bizzat gordum yani. Baba yumusamasaydi anneyle kararliydik avukat arkadaşa gittik ama maalesef yargiya tasinmadi aile icinde kaldi.

Mune Mune Kazen Kazen

Hassasiyetinizi anlıyorum ama başka bir üyenin yazılarını konuya taşıyarak konu açmanız kurallara uygun değil.

Back