Valla ben sizin gibileri hic ama hic anlamiyorum ve anlayamayacagim kredi borcuna giripte birsuru tantanayla ev almak neden ?
Bizim milletin bu ev tutkusu yüzünden iste boyle seyler oluyor..
Yahu babalarimiza bakin 40 45 yasinda bir ev sahibi olmuşlar ancak bir de araba falan
Ben yeni evlenen,genclerin,yeni bir hayata baslarken böyle yığınla bir borca girip kendi bellerini kendi elleriyle bukmelerini hic anlamiyorum gercekten
Kocan tabiki oyle der ne bekliyordun?
Erkekler parasiz kalinca zaten bunalıma giriyor.
Bu arada cocuk istemene sonuna kadar hak veriyorum sakin yanlış anlama en dogal hakkın bu bende istiyorum ve cevre yuzunden birgun birtanesini indirip ya dövücem ya da cok pis laflar edicem bir daha yüzüme bakamasin
Daha bugün yolda eski komsularimi gördüm. Cokta samimi degilim bu arada sana yemin ederim görür görmez kadin elini karnıma koydu

köpegim yanimdaydi diyorki sen bunu birak bir bebek yap otekide diyorki evet yasin gencken 2si birden hangisine cevap verim ondan evelde nasilsin dediler iyiyim valla siz.. derken laflari agzima tikadilar nasil sinir oldum eve geldim esime dedim bunlar ne kullaniyorsa aynısından icmek istiyorum
Bizim milletimiz böyle işte merakli bosbogaz fesat
Ben 14 aydir cocuk sahibi olmak istiyorum evlendigim günden beri korunmuyorum 1 kezde asilama yaptırdım ve benim yerimde olmanı hic istemezdim
Insallah istedigin zamanda hemen olur
O arkandan konusan leş kargalarina da cocugunu göstermezsin görüşmezsin icin soğur iste fena mi ben oyle yapcam
Bu konu benim icin cok hassas ben burda neler neler cekiyorum

boyle seyler yaşayınca içime göçüp ağlıyorum

markete indim kiz diyor abla hastamisin ağladın mi .. yok dedim bugun fazla uyudum ve tabiki agladim biktim artik dayanamıyorum
Ev almaniz hata kusura bakma hayirli ugurlu oldun ama 3 sene de de kim öle kim kala o da var kismetinde varsa zaten olcak merak etme ama 3 sene cok ne alaka 3 sene 3 senedemi biticek kredi?,
Sen 3 senede sinir hastası olursun ben soyleyim.