Bende aynısınj söyledim ama sadece çocuk tedavisi olmak istemediğini söylüyor olacaksa zaten olur dediği için dediadam çocuk istemiyor. çocuk sevmiyordur, sorumluluk istemiyordur, karısından istemiyordur. vs vs.
bunu arkadaşın öğrenebilir ancak.
Çok haklısınız maddi durumları çok çok iyi aslında ama ola da bildiri içlerini bilmiyorumEsini yeterince sevmedigi icin tedavi istemiyor olabilir. Ya da adam sadece cocuk sahibi olmak istemiyordur. Tedavi masrafi cikacak diye istemiyordur. Bu tamamen esler arasindaki iliskiye bagli bence
Tüp bebek bahane diğer olanların nasıl oluyor diyormuş , olacaksa zaten olur o bahanesi düşüncesindeymiş."tüp bebek felan olaylarına inanmıyor" derken başka genden bebek yerleştirildiğini falan mı sanıyor?
Yoksa tedavisiz de bebeğin döllendiğini tüp bebek tedavisinin para tuzağı olduğunu mu?
İki sorunun cevabı başka sonuçlara götürür çünkü.
Birincisi zırcahil biri olduğu için zaten baba olmaması gerektiğini.
İkincisi pinti herifin teki olduğunu gösterir..
Bir diğer sebepse çocuk istemediğidir.
Bu soruların cevabını sadece arkadaşınız bilebilir..
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorumGünaydın.
Adam gerçekten çok içten baba olmak isteseydi,kadından önce tüm tedavi yöntemlerini araştırırdı.
Eşine de yeteri desteği verirdi.
Demek ki adam olsa da olmasa aynı diyor.
Korkarım ki baba bile olsa ilgi ve sevgi dolu olmayacak.
Ben asla karısmıyorum sadece o anlatıyor ben dinliyorum, böyle bişeye karısmam sadece neden istemiyor ne diye çok düşğnğyo bende sen daha iyi bilirsin diyorum, gerçekten çok hassas konu ama ben sadece üzülüyorum onun adınaBu konu çok hassas ve özel bir konu.Bu konuya sizinde ailelerinde karışması bence hiç hoş değil bırakın kendi aralarında çözsünler zaten çocuk 2 kişinin istemesiyle olur.Haa akrabanız sırf çocuk için eşinden ayrılacaksa demekki eksik birşeylerde var .O zman çocuğu olmayan herkes ayrılsın.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama söyle bi durum var yumurtlama olayı azalmış, eğer yumurta bulunamazsa hiç bi şekilde tedavi olamayacak, her regli döneminde yumurtlama olmuyor maalesef, sorun akrabadan gidiyo giden zamanher insan tedaviyi kabul etmek zorunda degil maalesef bayan kendini bu surece hazir hissediyo ama esi belliki hissetmiyor
yada normal yolla olursa olur olmazsa vardir allahin bir bildigi diyede dusunebilir
ordan bakinca tedavi iste ne olacak gibi gorunuyor ama bu surec zorlu bir surec defalarca umut etmek var umutlarin bosa ccikmasi var demekki hazir degil esi butun bunlara belkide cocuk sevmiyor adam
O neden istemiyor acaba, ben çok sasıyorum böyle insanlara, her şeyleri var ama tüp bebek asla diyorlar, ben çok etkileniyorum bu durumdan olaya biraz bilimsel yaklastıgım için neyin ne olacağını az çok bildiğim için çok üzülüyorum açıkçası bu durumda olanlaratedaviyle çocuk sahibi olmayı eksiklik gibi gören insanlar hala var.belki onlardandır.şanına leke sürülür gibi düşünen.bizim de bi tanıdığımız var kız da oğlan da zengin ve bilindik ailelerden.kız bi rahatszlık geçirdi tek tüpü alındı üç sene geçti çocukları henüz olmadı eşi assssslaaa tüp bebek istemiyormuş mesela.
dediğim gibi olaya tüp bebekle çocuk sahibi olmak ayıp bişeymiş gbi düşünüyorlar.O neden istemiyor acaba, ben çok sasıyorum böyle insanlara, her şeyleri var ama tüp bebek asla diyorlar, ben çok etkileniyorum bu durumdan olaya biraz bilimsel yaklastıgım için neyin ne olacağını az çok bildiğim için çok üzülüyorum açıkçası bu durumda olanlara
akrabanizin durumu gercekten zor biliyorum ya cocuk olursa olur olmazasa olmaz diyip hayatina devam edecek yada bosanacak hadi bosandi diyelim cocuk icin tekrar evlenmek isteyecek yeni birini bulmak guvenmek evlenmek hemen cocuk sahibi olmak istemek ne kadar zamanini alacakBende sizin gibi düşünüyorum ama söyle bi durum var yumurtlama olayı azalmış, eğer yumurta bulunamazsa hiç bi şekilde tedavi olamayacak, her regli döneminde yumurtlama olmuyor maalesef, sorun akrabadan gidiyo giden zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?