- 11 Eylül 2015
- 3.280
- 12.582
- 208
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Eşimle dün ilk tüp bebek tedavimize başladık çok şükür, bursada bir merkeze gittik.iğnelerime başladım ve herşeyin hayırlısı diyorum
Benim sorunum iş yerinde birlikte çalıştığım amirim ile ilgili. Daha önce kontrol amaçlı kontrollerimiz oldu ancak tedavi için kararsız kalmıştım. Dün buraya doktora gidicem diye izin istedim tabiki dedi izin verdi, bende doktordan çalışabilir kağıdı getirdim. İşe geldiğimde neden geldin gelmeseydin ya dedi, bende olsun işim bitti dedim
Biz eşimle çocuk tedavisi olucaz, pazartesi günü doktor tekrar çağırdı, bilmeniz gerekir diye düşündüm dedim
Yüzü çok asıldı, sizin özeliniz tabi dedi ama çok mutsuz oldu anladım
Aradan biraz geçince, ben izne çıkıcam yaz ayında kendiniz hazırla dedi
Yani bu benim en doğal hakkım, yıllarca işi düşünüp ikinci çocuğu yapmadım erteledim ama artık 36 yaşındayım ve doktor 40 lı yaşlarda menopoza girebilirsin dedi inanın şuan iş umrumda değil ama insanların bu şekilde konuşması beni rahatsız ediyor
Zaten şu an çalıştığım bölüm sözleşmenin dışında olan bir bölüm beni zorla çalıştırıyor müdür burda. Tüp bebek sürecinde izin aldığımdan dolayı amirin bana mobing yapmasından endişeliyim
Bence söylemeniz doğru olmuş. Çünkü işyerinin de bu doğrultuda bazı düzenlemeler yapması gerekecek. Birbirinizin yedeğiyseniz yazın kendini hazırla demesi de normal. Tedavini ona göre ayarla demeye getirmiş. Ben çok alınacak bir durum görmedim.