- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Anladım bende de var trombosit değerleri ,kanda iltihap galiba benim ki ..
Tekrar geçmiş olsun ..
O çok bilmiş menapoz teyzeyi de takmayın kafanıza ,her yer de boşboğaz insanlar var![]()
Hem sen benim kardeşimle yaşıtsın ,çorba bile yapamaz ayol benim ki ne bebeği![]()
evet cnm benimki sağ bacaktan akciğere atmış geçen sene işte . İlk kalp atışlarım hzlannıyodu durduk yere . acile 2 kez gittim anlamadılar . 3. gittiğimde göğsümde acayip derecede çığlık çığlığa bağırtacak derecede ağır sancılar saplanıyodu o zmn tesadüfen anladılar . Doktor ölümün kıyılarında dolaşmışsın dedi . evlencem diye doğum kontrol hapı kullanıyordum o neden olmuş . acili bağırmaktan yıkıyordum 2 morfin 1 ağrı kesici serum dahi işe yaramıyordu . yoğun bakımdada ağrı kesici çok büyük iğneler yapıyolardı kasıklarımdan öyle bağıra bağıra inletiyodum ortalığı . nefes de aldırmıyordu aldıkça daha da felaket saplanıyordu . Bi geldimi sancı 2 saniye içinde en had safhaya ulaşıyordu bildiğn gebeeriyordum artık . Yatamıyordumda sırtımada saplanıyordu 24 saat o sedyenin kenarındaki demirlere tutunarak geçirmiştim . Doktor da aileme hayati riskimin olduğunu herşeye hazırlıklı olmalarını söylemiş . Ailem içeri girdiklerinde öyle uyuklu ve sancılı görünce ölcem sanıp herkesi tooplamışlardı tm şehirlerdeki tüm akrabalarım gelmişti . O kdr ağırdı durumum . genetiktede hafif oranda çıktı . Sizinki iltihapsa farklı olabilir sizede çok geçmiş olsun .. Benimkide pıhtı işt e. 3 5 doktor da hamilelik yasak en az 3 yıl dediler . hastalığım durulması içinmiş .