- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Kaç yaşında?çocuklar bi hevesle gidiyo degişik bi gün geçiriyo ama sonuçta anneyi arıyo hiç kimse anneden üstün olamaz bi çocugun gözünde.benimkiler el üstünde tutuyo oglumu sürekli nasıl iyi mi napıyo bilmem ne gibi sorular soruyolar sürekli çok düşkünler ama yinede oglum oralı degil büyüdükçe degişti 8 yaşında şuan.küçükken daha düşkündü onlara şimdi misafir gibi gidip geliyo kırk yılda bir.degişiyo yani.İşte korkum o ya onlari tercih ederse ya bize kızınca fln onlara giderse
kusura bakmayın anlayamadım
çocuğunuz yeterince büyükse, o zaman kendisini gerçekten seven anneanne, teyze, dayılarının sevgisini neden önemsemiyor? babaannesini görmek istemesini neden "ilgi çekmek istemek" olarak yorumluyorsunuz?
Ne kadar saçma sapan değil mi bu işler, burdan şunu yap bunu yap demesi kolay.
İnsan gururuna yediremiyor, ben çocuğunuzun gelişimi için büyükleri görmesi gerektiğini düşünüyorum lakin diğer torunlara bariz ayrımcılık yapılıyorsa buda üzer çocuğu.
Gözden ırak gönülden de ırak olurmuş derler.
Sen iyi düşün öyle davran karşılığınıda alırsın mutlaka.
Bir de ne kadar engellersen o kadar cazip gelir çocuga ben ne kadar sıktıysam inat etti sonra hiç oralı olmadım.kendi haline bıraktım zamanla kendiliginden uzaklaştı.kendi haline bırak kısıtlama
Çok yakın tanıdığım bir ailenin gelini bu şekilde görüşmüyor kayınvalidesi ile torunlarından bir tanesi geliyor, çok seviyorlar hürmet ediyorlar ama bir şey var adını koyamıyorum şu diyemiyorum, herkes farkında ama söylenmiyor, o ortamda annesi yok diye sanki sahipsizlik havası oluyor. Sende git, sana inat daha fazla yakınlık ederler emin olun.
Madem oyle cocuk sevgi gormedigi yeri ozlemez ki..Çocuğa kötü davranmazlar ama nasıl anlatayım bizde bir ilgi alaka olur bisi olur
Kus degilken yılda bir kere gorup bi kucağına almazdi kv
Madem oyle cocuk sevgi gormedigi yeri ozlemez ki..
Bu konuda ben farkli dusunuyorum. Beni istemeyenin cocugumla da isi olamaz. Ayni sekilde annemi istemeyen beni de istemesin, zira benim de anneme saygisi olmayanla isim olmazBen gitmem zaten de (istenmiyorum çünkü
Eşimle gondersemmi kararsizim
Bu konuda ben farkli dusunuyorum. Beni istemeyenin cocugumla da isi olamaz. Ayni sekilde annemi istemeyen beni de istemesin, zira benim de anneme saygisi olmayanla isim olmaz
Aynen çok üzgünüm
Babam babasına kusuyor bende ona kuserim dedi resmen
Ama bana da o kadar koyuyor ki anlatamam hiç ilgilenmiyorlar o kadarki eşim haketmiyorlar diyo
Ben elimle yollama cabasindayim
Çok uzduler beni çok
Eşinizi hak etmiyorlarsa o zaman çocuğumu göstermem tavrı çok yanlış. Çünkü çocuğunuz ayrı bir birey. O çocuğun babaannesine dedesinw ihtiyacı var. Uyanık sizi de nereden nasil vuracagini iyi öğrensin. Gönderin babaannesine diğer torunları yanında rahatsız olursa kendi özgür hür iradesi ile küssun onlara.
Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum. Ama çok iyi gözlem yapmış. " babam babasına küsüyor ama nasıl davranıyor" çok büyük laf. Gözü önünde neler yaşandı?Merhabalar arkadaşlar
Ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Eşimde yeni barıştı.
Bana çocuğuma değer vermeme arayip sormama gibi sorunlarimiz var küslük mevzusu dışında
Eşim de ne seni nede çocuğumu goturmeyecegim haketmiyorlar çünkü dedi
Amaa çocuğum bana babaannesini ozledigini görmek istediğini söyledi
birde babasi kizinca fln babana küSME dediğimde babam babasına nasıl davranıyor kusuyor ama dedi !!
Şimdi onlarla gorusmesini istemiyorum gerçekten haketmiyorlar ve evde kavga çıkıyor laf geliyor ama bir yönden de çocuk görmek istiyor napmalıyım
Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum. Ama çok iyi gözlem yapmış. " babam babasına küsüyor ama nasıl davranıyor" çok büyük laf. Gözü önünde neler yaşandı?
Derdiniz her ne ise bunu çocuğunuza yansıtmayın. Onun hatrına görüşün. Onun dışında siz gene aramak istemiyorsanız aramayın. Çocuğunuza olumsuz bir davranışını görürseniz muhakkak uyarın o ayrı
Çocuğunuzun kafasında ailemde böyle sorunlar var durumu yerleşmesin.
Çok zor biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?