Çocuk ve babaannesi

İşte korkum o ya onlari tercih ederse ya bize kızınca fln onlara giderse
Kaç yaşında?çocuklar bi hevesle gidiyo degişik bi gün geçiriyo ama sonuçta anneyi arıyo hiç kimse anneden üstün olamaz bi çocugun gözünde.benimkiler el üstünde tutuyo oglumu sürekli nasıl iyi mi napıyo bilmem ne gibi sorular soruyolar sürekli çok düşkünler ama yinede oglum oralı degil büyüdükçe degişti 8 yaşında şuan.küçükken daha düşkündü onlara şimdi misafir gibi gidip geliyo kırk yılda bir.degişiyo yani.

Bir de ne kadar engellersen o kadar cazip gelir çocuga ben ne kadar sıktıysam inat etti sonra hiç oralı olmadım.kendi haline bıraktım zamanla kendiliginden uzaklaştı.kendi haline bırak kısıtlama

Ne kadar saçma sapan değil mi bu işler, burdan şunu yap bunu yap demesi kolay.
İnsan gururuna yediremiyor, ben çocuğunuzun gelişimi için büyükleri görmesi gerektiğini düşünüyorum lakin diğer torunlara bariz ayrımcılık yapılıyorsa buda üzer çocuğu.
Gözden ırak gönülden de ırak olurmuş derler.
Sen iyi düşün öyle davran karşılığınıda alırsın mutlaka.
Gitsin onlara asla anne gibi olamaz o konuda endişeniz olmasın.

Ben oyleyimdir çünkü annemin kardeşimin sevgisinden eminim ama kv kp in beni sevmesini isterdim ve
Gerçekten istenmedigimi bile bile kendimi sevdirmeye kabul ettirmeye calistigimi düşünüyorum

Hah işte bu :)
Zoruma gidiyor ana oğul sevdiremedik kendimizi bir türlü
Ama baya azimliyiz bu konuda lakin onlardan tık yok :)))

Çok yakın tanıdığım bir ailenin gelini bu şekilde görüşmüyor kayınvalidesi ile torunlarından bir tanesi geliyor, çok seviyorlar hürmet ediyorlar ama bir şey var adını koyamıyorum şu diyemiyorum, herkes farkında ama söylenmiyor, o ortamda annesi yok diye sanki sahipsizlik havası oluyor. Sende git, sana inat daha fazla yakınlık ederler emin olun.

Aslında istiyorum gitmeyi ama yeniden sorun yaşamaktan korkuyorum

Canim cocuguna iyi davrandiklari sürece yolla bence siz küs olsaniz bile bi cocugu mahrum etme dede babanne sevgisinden derim

Ben gitmem zaten de (istenmiyorum çünkü
Eşimle gondersemmi kararsizim
Bu konuda ben farkli dusunuyorum. Beni istemeyenin cocugumla da isi olamaz. Ayni sekilde annemi istemeyen beni de istemesin, zira benim de anneme saygisi olmayanla isim olmaz

Aynen çok üzgünüm
Babam babasına kusuyor bende ona kuserim dedi resmen

Ama bana da o kadar koyuyor ki anlatamam hiç ilgilenmiyorlar o kadarki eşim haketmiyorlar diyo
Ben elimle yollama cabasindayim

Çok uzduler beni çok

Eşinizi hak etmiyorlarsa o zaman çocuğumu göstermem tavrı çok yanlış. Çünkü çocuğunuz ayrı bir birey. O çocuğun babaannesine dedesinw ihtiyacı var. Uyanık sizi de nereden nasil vuracagini iyi öğrensin. Gönderin babaannesine diğer torunları yanında rahatsız olursa kendi özgür hür iradesi ile küssun onlara.

Yok eşim çocuğu heketmiyorlar bir istekleri olunca arıyorlar hiç çocuğu sormuyorlar diyor

Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum. Ama çok iyi gözlem yapmış. " babam babasına küsüyor ama nasıl davranıyor" çok büyük laf. Gözü önünde neler yaşandı?
Derdiniz her ne ise bunu çocuğunuza yansıtmayın. Onun hatrına görüşün. Onun dışında siz gene aramak istemiyorsanız aramayın. Çocuğunuza olumsuz bir davranışını görürseniz muhakkak uyarın o ayrı
Çocuğunuzun kafasında ailemde böyle sorunlar var durumu yerleşmesin.
Çok zor biliyorum.

Bende mi gideyim yani sizce??
Oglum büyük cnm ve her şeyi anlayabileceği yaşta babam babasına nasıl davranıyor silebiliyor bende silerim gerekirse hesabı yaptı

İkiniz gidin dedim yetmezmi beni onlar istemiyor eşimde götürmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…