- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Özelden yazdım sizeBende mi gideyim yani sizce??
Oglum büyük cnm ve her şeyi anlayabileceği yaşta babam babasına nasıl davranıyor silebiliyor bende silerim gerekirse hesabı yaptı
İkiniz gidin dedim yetmezmi beni onlar istemiyor eşimde götürmek istemiyor
Kiyamam yavrum yaBende sizin gibi düşünüyorum ama çocuğum büyük ve istiyor ve sik sık söylüyor
Siz ne diyorsunuz. Seni de seviyorlar tabi gibi seyler soyleyin. Onemli olan onun ruhu kirilmasin..Bilmiyorum
Aslında oda görüyor bazen ve bana söylüyor mesela Murat hep orda kalıyor beni hiç cagirmiyorlar diyor
Ah canım benim çok üzüldüm öyle demesine,içim cız etti vallahi.Çocukların biraz da keskin olarak "şununla görüşmüyoruz bağlantıyı kopardık" fikri zoruna gidiyor sanırım.Örneğin benim de halam vardı,küçüklükten beri öz halam gibi severdim,senede iki kere görürdük ama şimdi hiç görmüyoruz,inanın sanki her gün görüşürmüşüz gibi hâlâ içime dert oluyor.Bilmiyorum
Aslında oda görüyor bazen ve bana söylüyor mesela Murat hep orda kalıyor beni hiç cagirmiyorlar diyor
babaanne çocuğa karşı o kadar sevgisiz ilgisiz olsaydı çocuğunuz babaannesini kesinlikle görmek istediğini söylemezdi.Demek ki aralarında duygusal bir bağ oluşmuş o yüzden çocuğun isteğini yerine getirmelisiniz. Bir de bir hikaye vardı, çocuğunuz bana o hikayeyi hatırlattı: bir gün bir adam, yaşlı babasını sırtındaki sepete koymuş ormana atmaya götürüyormuş. Çocuk, babasına baba dönüşte sepeti getirmeyi unutma demiş. Baba da niye ki oğlum ne gerek var demiş. Çocuk ben de seni, yaşlandığında dedemi attığın gibi aynı sepetle atacağım demiş. Çocuğunuzu çok sevdim...
Ben bisi anlamadim cocugunuz nerden biliyo bunlari yaninda konusuluyo kavga ediliyo demek.
Ben 5yildir konusmuyorum gorusmuyorum.
Oglumda gorusmuyo.
Ve oglum hic sormadi onlari bana
Bilmiyoda küs oldugumuzu yani aklina falan gelmiyo hala amca babanne.
Cunku hic konusmuyoruz o mevzulari.
Cocuklar etkileniyolar bence konusulmamali
Buyuyunce izahi yapilir ozaman anlar cocuk.
Suan anlayamaz.
Senin babannen ,senin halan bana böyle dedi boyle yapti vs vs cocuk bunlari bilemez.
Bence cocuklarin kafasini boyle seylerle yormamak lazim.
Bir iki edepsiz ogluma babanneni goruyomusun dedi ! rica ediyorum cocuguma bu tarz seyler sormayin kalbinizi kirarim dedim.
Kırarimda kafasinida kirarim.
Benim oglumda 11yasinda ama pek gormediginden animsayamadigindan hic lafi gecmiyoCnm çocuğum büyük ve sorguluyor kendisi
Özledim gitmek istiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?