arkadaşım senin yaşadığın üzüntüyü anlıyorum benim oğlumda beni çok ama çok kızdırıyor 10 yaşına girecek şimdiye kadar bir iki kere hafifçe vurmuşumdur poposuna falan oda ama inanın sonrasında saatlerce ağlıyorum ben nasıl yaptım diye
çok sabırlıyımdır anlayışlıyımdır oğluma bazen o kadar çok sabır gösteriyorum hep sıcak yaklaşıyorum hatta başka kişiler sen ne sabırlısın falan diyorlar inanın
eşim çok sinirlidir kızar devamlı bende arada kalırım kızdığı kadarda ilgilenir özünde çok iyi bir babadır çocuğunun herşeyiylede ilgilenir bir kere ben okuldayken eşimi çok kzıdırmış oda oğlumu yatağına doğru itmiş inanın adamcağız neler yaptı kendini affetirmek için çocuk ara ara hatırlıyor ağlıyor 4 sene önceki olayı ara ara yaşıyor
bende dertliydim bu konuyla ilgili bende çocukken annemden abimden dayak yedim baya suçsuzda olsam yerdim ama hiç unutmadım hep acısı kalpte kalıyor
eskiden dayak eğitimde sıradan parçasıydı ama şimdi oda yok biz çocukken öğretmenimiz sıra dayağına falan sokardı ne kötü bir duygudur o herşeyden korkar olmuştum
dayağa karşıyım sokakta çocuğunu vuranları görünce sinir oluyorum çocuğunu döven velilere kızıyorum
dayak atmak kimsenin hakkı değil kendimize hakim olalım