Çocuk ve gece nöbeti, yardim edin :((

Nöbet günleri eski eşin neden bakamıyormu? Aynı şehirde değil misiniz?

Farklı sehirde olacak gelemem diyor burda kalsın diyor ben bir gün gormeyim yaşama sevincim gidiyor ama
Çok haklısınız.size destek olmalılar.benim ablam doktor.yegenim 2 yaş civarındayken eniştem askere gitti o da doktor.ablam nöbet akşamları bakicidan alır hastaneye götürürdü çok nadir de olsa.doktor odasında kanepeye yatak hazırlardı oğlana.ameliyat çıkarsa hemşireler diger doktorlar bakardi.allah yardımcınız olsun.insallah aileniz insaf eder yanınıza gelir.ben de ogrenciydim o zamanlar.nobetleri haftasonuna ayarla derdim.ben yurttan çıkış alır 3 saat mesafede onlarin yanına gider yeğenime bakar geri dönerdim.

Evet pedagoga birkac kez git sonra dersin hemen deme belki bana rapor icin gelmis falan diye dusunur ama o sirecte hep soyle keske geceler en azindan yaninda olabilsem falan diye sonra da ona sorarsin ya boyle rapor falan yazilabiliyormus acaba boyle birsey olsa gece yaninda kalsam daha iyu olur mu falan de

Ayy iyi akıl ettin ben bodozlama söylerdim yaa doğru diyosun öyle yapayım kizim çok mutlu olsun bu hayatta inslalah ona huzurlu bir ortamı saglayabileyim ...iyiki sormusum akıl akıldan üstündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…