- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
Benim kardeşim 6 aylıkken menenjit geçirdi.tedavi esnasında babaannemlerin olduğu şehre götürdüler. babaannemler öyle baktı vermedi.babamın zulmünden de annem ses edemedi.etti de duyan yoktu.etrafın cehaleti gırla.
Tam 18 sene sonra gözünü karartıp alabildi annem.
Sonuç psikolojisi laçka olmuş sağlam karar veremeyen biri oldu kardeşim.psikolojik destekler bilmem neler hak getire.çünkü leb demeden aa leblebi istiyor diye donatılmış yokluk görmemiş sınırsız ve inanılmaz şımartılmıştı.
Aslında 6 yaşlarındayken getirmişlerdi bir ay kadar ama o kadar ağladı ki kardeşim ,anneme babama bizlere hakaretler etti neler neler.dedem de çok özledim diye geldi tabii direnmeden verdi babam kıyamadı babasına.
Annem gibi zeki bir kadının böyle bir olaya nasıl göz yumduğunu anlamıyorum.gerçi çok direndi. hatırlıyorumda göğsü çok şişmişti emziremediğinden bayağı birşeyler yapıldı.çook ağladı çok.yürüyor mudur hasta mı ki?diye düşünürdü. gece ağlamış mıdır derdi.hatırladıklarım sadece.
Kardeşimi aldı 1 sene sonra dedem öldü.bu yazda babaannem.
dedem ve babaannemin cenazesinde imam hak sorunca annem helal etmedi ama ne fayda.
Aptallığıma yanıyorum o zamanlar polisle gidip nasıl alamadım der hâlâ.
Biz kardeşim gelince aylarca sabahlara kadar oturduk.18 senemizi getirmedi ama yinede doldurduk.
Neyse,sizin konu buna yakın.
İş güç hikaye bu duruma.döner değilde makarna yer ama anne babası olur yanında.
Siz benimsemiyor musunuz "çocuk" demişsiniz hep.
Dolu dolu oğlum - yavrum demek varken.
Hastalığını derdini çekmedikten sonra doğurmanın ne anlamı var?
Tam 18 sene sonra gözünü karartıp alabildi annem.
Sonuç psikolojisi laçka olmuş sağlam karar veremeyen biri oldu kardeşim.psikolojik destekler bilmem neler hak getire.çünkü leb demeden aa leblebi istiyor diye donatılmış yokluk görmemiş sınırsız ve inanılmaz şımartılmıştı.
Aslında 6 yaşlarındayken getirmişlerdi bir ay kadar ama o kadar ağladı ki kardeşim ,anneme babama bizlere hakaretler etti neler neler.dedem de çok özledim diye geldi tabii direnmeden verdi babam kıyamadı babasına.
Annem gibi zeki bir kadının böyle bir olaya nasıl göz yumduğunu anlamıyorum.gerçi çok direndi. hatırlıyorumda göğsü çok şişmişti emziremediğinden bayağı birşeyler yapıldı.çook ağladı çok.yürüyor mudur hasta mı ki?diye düşünürdü. gece ağlamış mıdır derdi.hatırladıklarım sadece.
Kardeşimi aldı 1 sene sonra dedem öldü.bu yazda babaannem.
dedem ve babaannemin cenazesinde imam hak sorunca annem helal etmedi ama ne fayda.
Aptallığıma yanıyorum o zamanlar polisle gidip nasıl alamadım der hâlâ.
Biz kardeşim gelince aylarca sabahlara kadar oturduk.18 senemizi getirmedi ama yinede doldurduk.
Neyse,sizin konu buna yakın.
İş güç hikaye bu duruma.döner değilde makarna yer ama anne babası olur yanında.
Siz benimsemiyor musunuz "çocuk" demişsiniz hep.
Dolu dolu oğlum - yavrum demek varken.
Hastalığını derdini çekmedikten sonra doğurmanın ne anlamı var?