Bazen diyorum ki çocugum olsun sonrada vazgeciyorum daha zamanı degil diye bu doğru zaman nasıl hesaplanır bilmiyorum sadece ben değil çogu da bilmiyor eminim.
Bakıyorum 1,5 yıllık evliyim cocugumuz var mutsuzum, yok 6 aylık evliyim hamileyim mutsuzum galiba ayrılacagız vs. bu böyle kabarıp gidiyor. İnsanlar dogru zamanı bilse çocuk sahibi olmazdı böylece sorunları halletmek yada ayrılık daha kolay olurdu diye düşünüyorum.
Ben 7 aylık evliyim.Evliliğiniz oturmadan, geliriniz iyice düzelmeden çocuk sahibi olmayın diyorlar.
İdeal çocuk sahibi olma yaşı, ,ideal zamanı sizce nedir.
Bazen diyorum ki çocugum olsun sonrada vazgeciyorum daha zamanı degil diye bu doğru zaman nasıl hesaplanır bilmiyorum sadece ben değil çogu da bilmiyor eminim.
Bakıyorum 1,5 yıllık evliyim cocugumuz var mutsuzum, yok 6 aylık evliyim hamileyim mutsuzum galiba ayrılacagız vs. bu böyle kabarıp gidiyor. İnsanlar dogru zamanı bilse çocuk sahibi olmazdı böylece sorunları halletmek yada ayrılık daha kolay olurdu diye düşünüyorum.
Ben 7 aylık evliyim.Evliliğiniz oturmadan, geliriniz iyice düzelmeden çocuk sahibi olmayın diyorlar.
merhaba bende 3 aylık biri olarak çocuk istiyorum ama şuan düşünmüyorum korunuyoruz eşim çok istiyor ben farklı bahanelerle kaçıyorum ama 3 , 4 ay sonra düşünebilirim. yazdıkların doğru mutsuz insan çok ama bezen şöylede düşünüyorum ve tanık olduklarımda oldu 5 10 yıllık çocuk sahibi olan insanlar boşanıyor yani herkes rengini belli etmeyebilir sonradan değişebilir diyorum . Çoçuk düşünmede yaş ve yaşam şartları çok önemli ben 27 yaşındayım tam anne olma yaşlarım 2 çocuğu 35'e gelmeden düşünmeliyim eşimin durumu iyi ama ben çalışıyorum çocuk olunca dahada zorlanacağım yada hiç çalışamayacağım bunları düşünmek lazım.iyi giden bir aile yaşantısı yaşının müsait olması sosyal yaşam şartları maddiyat vs vs hepsi çocuk düşünmemde fakör benim
yaşınız kaç
benimde 27 canım
benimde 27 canım
Haklısınız, bu da var tabii şimdi hersey günlük gülistanlık gidiyor lay lay lom istedigimiz gibi evde de dışarı da da yaşıyoruz. Eşimde bende çocukları seviyoruz ama bu sorumluluğu taşımak ağır gelir mi bilemiyoruz. Şimdi işten eve geldigimde evim ve eşimle ilgileniyorum sadece hatta evin işlerini boşverede biliyorum birde çocuk oldugunu düşünürsek belki evi ve eşimi boşverip sadece cocugumla ilgilenecegim buda eşime haksızlık olur.bız 3 yıl bekledık 3 yılı doldurduk kızım geldı dunyaya ..gezıp tozmadan hayatı bırlıkte yasamadan yapılmamalı kesınlıkle..
cunku cocuk oldu mu herseyden mahrumsun..
kendı adıma hıc pısman degılım hatta bı sene daha mı bekleseydık dıyorum esıme :)
kızım benım herseyım tabı kı ıyı kı olmus amaa ıyı kı uc sene snra olmus :)
Burada önemli olan nereye baktığın. Kadınlar kulübüne bakarak bu karara vardıysan hepimizin aynı anda köprüden atlaması gerek. Buradaki insanların çoğu doyumsuz olduğundan senin gibi insanları karamsarlığa sürükleyebiliyor. Eğer etrafındaki insanlara bakarak bu karara vardıysan iyice bir araştır, kk ya üyemiymiş bunlar böyle olmaması lazım çünkü...
Bende özel sektördeyim, bebek oldugunda ya çalışamazsam diyorum belki bukezde ben çok sıkılacagım buda ayrı bir bunalım olacak benim için. o yüzden beklemek en iyisi sanırımbence ideal yaşlar
maddi sıkıntılarımız yok çok şükür eşim bir aileyi geçindirebilir ama bende çalışsam kendi harçlığımı çıkarırım diyorum ama özel sektörde çalıştığım için korkuyorum işimi kaybetmekten ama bebişide çok istediğim kesin
Çocuk hayalleri kuruyoruz a şöyle olur böyle olur diye ama daha tam hazır mıyız bilmiyorum.Sen anne olucan esın ne dıyo bu konuda yanı baba olmaya hazırmı bekleme taraftarımı oda onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?