evlendiğimizde ilk bir sene gezelim dedik 7 aylık evliyken korunmaktan vazgeçtik olsun istedik
6 yıldır halaaa istiyoruz olmuyor
ne tedaviler ne kürler ne umutlar neler nelerrr
inşallah isteyen herkese istediği zamöanda RAbbim bekletmmeden aratmaadan versin...
Allah'm tez zamanda güpgüzel, sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.size de tüm dileyenlerede...

Yasmin ve bu tür ilaçlar zaten şu uyarıda vurgu yapıyor: Kullanımı bıraktıktan sonra çocuğun olması için tekrardan uygun ortamın sağlanması 7 ay ile 1 sene:44:Sonuçta tüm dengeyle oynuyor, vücut gebeliğe hazırlanırken ilaç hayır bu zararlı diyor ve oluşumu engelliyor. Zaten oyüzden iki gebelik arasında süre çok uzadıkça gebelik zor oluşuyor. Annem sırf bu yüzden iki kez düşük yapmıştı (10 küsür sene aradan sonra) doktor vücut zararlı madde sanıp, atıyor demişti. Garip ya bilemedim:44:.
Bence hamilelik için evlilikten 1 ve ya 2 sene sonrası düşünülmeli. Hatta yaş küçükse daha da ertelenebilir. Her şeyi erkenden yaşamak çok mantıklı gelmiyor bana... Bakıyorum 23 yaşında arkadaşlarım evlenip, iki ay sonra hamileyim diyorlar. Ben şahsen biraz eşime doymak isterdim, ne bileyim beraber tatiller, akşam gezmeleri vs. Evlat sahibi olunca da olur illa ki ama önce evlilik tam oturmalı. İkisinin tadı aynı olmaz ki zaten, kendini çocuğa göre programlıyorsun çünkü.
Hayırlısı