Çocuk Yapmak İçin Doğru Zaman Ne Zaman?

evlendiğimizde ilk bir sene gezelim dedik 7 aylık evliyken korunmaktan vazgeçtik olsun istedik
6 yıldır halaaa istiyoruz olmuyor
ne tedaviler ne kürler ne umutlar neler nelerrr
inşallah isteyen herkese istediği zamöanda RAbbim bekletmmeden aratmaadan versin...

Allah'm tez zamanda güpgüzel, sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.size de tüm dileyenlerede...:31:

Yasmin ve bu tür ilaçlar zaten şu uyarıda vurgu yapıyor: Kullanımı bıraktıktan sonra çocuğun olması için tekrardan uygun ortamın sağlanması 7 ay ile 1 sene:44:Sonuçta tüm dengeyle oynuyor, vücut gebeliğe hazırlanırken ilaç hayır bu zararlı diyor ve oluşumu engelliyor. Zaten oyüzden iki gebelik arasında süre çok uzadıkça gebelik zor oluşuyor. Annem sırf bu yüzden iki kez düşük yapmıştı (10 küsür sene aradan sonra) doktor vücut zararlı madde sanıp, atıyor demişti. Garip ya bilemedim:44:.

Bence hamilelik için evlilikten 1 ve ya 2 sene sonrası düşünülmeli. Hatta yaş küçükse daha da ertelenebilir. Her şeyi erkenden yaşamak çok mantıklı gelmiyor bana... Bakıyorum 23 yaşında arkadaşlarım evlenip, iki ay sonra hamileyim diyorlar. Ben şahsen biraz eşime doymak isterdim, ne bileyim beraber tatiller, akşam gezmeleri vs. Evlat sahibi olunca da olur illa ki ama önce evlilik tam oturmalı. İkisinin tadı aynı olmaz ki zaten, kendini çocuğa göre programlıyorsun çünkü.

Hayırlısı:16:

:) İdeal yaşı yok bence, ne zaman anne olabileceğini hissedersen o zaman !:)
Ben 25 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim, 2 sene içerisinde çocuğum olsun istiyorum :)
Eşinden eminsen, tamam sonuçta değişme ihtimali var herşeyin ama bunun kararını veremeyiz, şu an ondan iyi bir baba olur tereddütlerin yoksa, geçim sıkıntınız yoksa, hayatın rayına oturduysa, evliliğin tadını çıkardıysan her zaman olur bence:)

Ama bana göre bekarken de hep evlendikten sonra en az 3 4 yıl derdim ;)

26 Yaşında, 2,5 yıllık evliyken kızımı kollarıma aldım.

Keşke çok daha erken anne olsaydım.

Bence yaşla alakalı değil de, maddi ve manevi kendinizi hazır hissetmekle alakalı.

İnşaallah en kısa zamanda bebeginize kavuşursunuz Allah isteyen herkese versin.
İlk nasıl korundunuz ben ilaç kullanıyorum mesela kimisi kullanma diyor ama en güvenli yöntemde bu geliyor bana

geri çekme bir yöntemse öyle korunduk
bu arada evlendiğimde 26 yaşındaydım şimdi 32 oldum
inşallah rabbim çookkk büyükk isteyen herkese hayırlısıyla versin ...

geri çekme bir yöntemse öyle korunduk
bu arada evlendiğimde 26 yaşındaydım şimdi 32 oldum
inşallah rabbim çookkk büyükk isteyen herkese hayırlısıyla versin ...
hiç üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır diyin Allah isteseydi zaten ilk altı ayda bile verildi bu yöntemle hamile kalabilirdiniz. bu bir imtihan sizin için sabırla bekleyin eminim sizde en kısa zamanda bebeginize kavuşursunuz. Sakın umutsuz olmayın inşaallah olacaktır bebeginiz ben inanıyorum.

Back
X