Boyle gordum demiyor zaten. Hatta babasiyla omur boyu gorusmeme sansi olsa gorusmez. Zerre sevmiyor cunku zararindan baska birseyi olmamis. Ben de korkuyorum. Benim cocugum da babasi hakkinda boyle seyler dusunurse diye.Kendini dizginlenmeyi öğrenecek. Böyle gördüm böyle yetiştim deyip kestirip atamaz. Engel olacak kendini küfür etmemeye çalışacak. Tek sorun buysa tabi.
Ablamin cocugu olacak insallah. Benden cok sevindi esim. Gozleri parladi haberi alinca. Benim bi kuzenimin cocugu var mesela 2 yasinda. Cocuga bayilir. Gecem gun bize gelmislerdi. Cocugun fotograflarini cekti annesinden izin alip. Bir iki sene sonra cok kiymetli olacak bu fotograflar dedi. Gozlerinin ici parliyor cocuklari severken. Kendi yigeni geldi bizim sehre. Nasil heyecanli gorecegi icin. Sunu da ya yapariz bunu da yapariz diye sayiyor.Bu arada eşimin babası her gün alkol alan, çoluğuna çocuğuna bakmamış, eşim küçük yaşta iken karısından ayrılmış vurdumduymaz biri. Eşim ise babalık işine şimdiden adapte olmuş gibi. Doğmamış bebeği benden çok düşünüyor desem yeridir. Dün bi yazara kitap imzalattı bebeğin adına
Bu yüzden aynı babası gibi olur diye düşünme. Ama şu da bi gerçek, eşimin kardeşi de baba ve aynı kendi babası gibi babalık yapıyor.
Eşini en iyi sen tanırsın. İlgili özverili biriyse neden çocuğunu iyi yetiştirmeye çalışmasın ki?
Ablamin cocugu olacak insallah. Benden cok sevindi esim. Gozleri parladi haberi alinca. Benim bi kuzenimin cocugu var mesela 2 yasinda. Cocuga bayilir. Gecem gun bize gelmislerdi. Cocugun fotograflarini cekti annesinden izin alip. Bir iki sene sonra cok kiymetli olacak bu fotograflar dedi. Gozlerinin ici parliyor cocuklari severken. Kendi yigeni geldi bizim sehre. Nasil heyecanli gorecegi icin. Sunu da ya yapariz bunu da yapariz diye sayiyor.
Ama sonra da diyor ki ben artik kendi cocugumu sevmek istiyorum. Benden iyi bile bakabilir aslinda ama iste hic aklim rahat olamiyor. Belki de korkuyorum da bahane mi ariyorum.
Daha bugun biraktim korunmayi. Eve donerken ilac alip mi gecsem. Bi ay saha mi kullansam diyorum. O kadar aradayim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?