Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk iki kişinin istemesiyle yapılır hatta tüm sıkıntıyı kadın çekeceğinden kadının istemesi daha önemlidir, mide bulantılarını, baş dönmelerini, ilerki dönemlerde bel ağrılarını, vücudunda meydana gelen değişiklikleri sen göğüsliceksin eşin değil, bide burdan okuyoruz hamile bayanlar aldatılırmıyım diye korkuyolar
Arkadasım sneı okdr ıyı anlıorumkı aynı duygularla evlendım 3 bucuk yıllk evlıyım evlenmedn once hep kocama derdımkı 4 sene kafadn cocuk yapmam bılmem nee flnn nezmn hazır hıssedersm ozamn ben evlendıgmde 21 yasndydım esımde 28 sonra esımn ablası evlendıgmz sene bı dogrmaya basladı aha 3 sende 3 cocuk cıkardı:)))) her cocukta esım bıraz daha cocuk ıstemeye basladı bense dogum kontrol haplarını adeta antıbıyotk gıbı saatı saatıne ıcıodumm hamıle kalmaktn cok korkuodum hattaa cocuk sesıne bıle tahammulum yoktu dıyebılrım lakınn ALLAH okdr buyuk kı artık esımn ısrarlarına dayanamayıp korunmayı bırkmaya karar verdım dr gıdeyımde eksıklrımz neyse baslayalım dıye dusundm dustum dr yollarına bu sayede cok ılerlemıs olan hıpotroıdı hastası ve kan kaybındn oleck kadr kansız oldugumu yanı sadece nefes alabılen bı canlı oldugumu ogrendım dr acır gozlerle bakıp yuzume sen nasıl beslenıosn dedı:))) Troıdmı dedımm oda neydıkııı geldım bı arstrma yaptm dunyam basıma yıkıldı ılk dıkkatımı ceken gebelıge engel olabılecgıydı( Iste o gece delı gıbı cocugum olsun ıstedım cunku olmama ıhtımalıyle ugrasma ıhtımalıyle karsı karsıyaydım
( Sonra tedavıme basladım kan ılaclrı folık asıt vs derken ılacla korunmayı brktım ama ha kanım duzelsın ha troıdım ınsn dıye dıye 9 ay daha esım korundu ve ılk denememızde ALLAH bıze bı bebek nasıp ettı:) okdr guzel bır mutluluk kı ve sunu anladım hazır olmak dıye bısey yok o ıcıne dustugu an hazırsın zaten korku heycan ve mutluluk hepsı bırarada hele onun buyudugunu gormek tekmelerını hıssetmek her kadına nasıp etsın Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın cok guzl bır duygu.. Tavsıyem sukı 4 sene gayet ıyı bı donem cocuk yapabılrsınz evlılıgnz acısındn kesınlkle erken degıl hıc korkma dılerım Rabbım sızede nasıp eder.. Sevgiler..
24 yaşındayım
çocuk olduktan sonra bende alışırım diye ümit ettim. ama bir şeyler farkettirmeden ağır geldi bana bu ay içinde bu da tam olarak çocuk istemediğim yaşayacaklarımın hepsini nasıl kaldırıcam bu şekilde dünüp duruyor. eşime temmuz ayında yine söz vermiştim ama yapamadım ikinci kez onu hayal kırıklığına uğratırsam hayatımızda herşey çok kötü olacak. Eşim aslında çok anlayışlı bakıcı tutarız sen yap yeterki diyor ama insan istemeyince içinden bir şey gelmeyince olmuyor. Güçsüz bir kişiliğim var herşeyi kafama takan bir insanım herşey belkide bu yüzden
yazdıkların gerçekten çok güzel arkadaşım şu an sadece Allah'a dua ediyorum şu günlerimin mutluluğunu yaşatması olumsuz düşüncelerden beni kurtarması için şu an yardıma o kadar ihtyacım varki kafamda bu kadar düşünce varken eşimle birşey yapamıyorum bir sürü ovulasyon testi aldık sürekli intten araştırıyor hamile kalmanın yollarını benim kafa ise başka yerlerde ama o bnları bilmiyor obsesif hastası olduğumu düşünüyorum artık malesef ... umarım herşey güzel olur
Canım cok gecmıs olsun o korkular hamıle oldugunu ogrendıgn an bıtıo ıste bunu ogrenmıs oldum bu sefer ona nasıl daha ıyı bakabılrım korkuları baslıo:))) Annelık zor ıs ama bı kadının yasayabılcegı en guzel duygudr dıye dusunuorum.. Heelkı esın anlayıslı gebelıgı senınle paylasıosa sana sonusz destek verıosaa ısteee mutlulk 2 katına cıkıoo ben hamıle oldugmu duydugumda cok mutlu oldum ama zamn gectkce fızıksel degısıkllr basladıkca kendımı garıp hıssetmeye basladım ama esımden ALLAH razı olsn hep destekledı benı harıkasın cok guzlsın kılon gayet ıyı dıye dıyeeeee 30. haftaya geldık:))) Onun destegı sayesınde dahada guzel gectı ALLAH ısteyn herkese nasıp etsn gercktn tarıfı olmayan harıka bır duygu..
hiç dert etme, zaten çocuk senin istediğin zamanda olmuyor..