24 yaşındayım
çocuk olduktan sonra bende alışırım diye ümit ettim. ama bir şeyler farkettirmeden ağır geldi bana bu ay içinde bu da tam olarak çocuk istemediğim yaşayacaklarımın hepsini nasıl kaldırıcam bu şekilde dünüp duruyor. eşime temmuz ayında yine söz vermiştim ama yapamadım ikinci kez onu hayal kırıklığına uğratırsam hayatımızda herşey çok kötü olacak. Eşim aslında çok anlayışlı bakıcı tutarız sen yap yeterki diyor ama insan istemeyince içinden bir şey gelmeyince olmuyor. Güçsüz bir kişiliğim var herşeyi kafama takan bir insanım herşey belkide bu yüzden
Bende hamıle kalmadan once bu dusuncedeydım cunku esım benden daha cok ıstıyordu benım aklımda hep cevapsız sorular ve hedefler vardı. ama sımdı hamıleyım ve ıyıkı esımı dınledım dıyorum zorlukları var sımdıkı gıbı olmuyorsun kasık agrım oluyor bu basta rahatsız etsede ıcımde buyudugunu hıssetmek yuzumu gulduruyor. Bazı seylerı cok severken bazı seylerı yıyemıorm o zamanda ısı sakaya vurup daha sımdıden yemek secıyor bucuruk dıye guluyorum rabbım zorlugu da verıyor ama ardından yuzunu de gulduruyor. Ne kadarlık evlısın yasn kac bılmıyorum ama gonlunde en ufak bı kıvılcım dahı varsa erteleme derım o keseyı vs gorunce zaten ıyıkı dıosn ve kafandakı soru ısaretlerı yerını meraka sevınce bırakıyor.çoçuk sahibi olmak nasıl birşey
yasiniz cok genc, cekinmekte korkmakta haklisiniz,
boyle hissediyorken sirf esiniz istiyor diye acele etmeyin bence.
2012 yılının konusu.Konu sahibi şuan 31 yaşında sanırım.
İşte sizi güçlü kılacak bır bebek zaten o ıcınızde sıze emanet olacak ve ınanın kendınızden cok onu dusunecek ve gucleneceksınız. Diğer arkadaslarda demıs nıce ınsanlar gozyası dokup doktor doktor gezıyor hayırlısını ısteyın hayırlı zamanda bebegınızın kapınızı calmasını ısteyın. Insallah gonlunuze o annelık duygusu erkenden gelırde bu yersız dusuncelerınız kaybolur cunku bu dusuncelerın sonu yok bende cok dusunuyordum ne oldu sımdı de aman bebegım ıyı olsun dıyorumbir ay önce sırf bunun için doktora gittim çok takıntılı olduğum için ve özgüven eksikliği yüzünden antdepresan verdi onlar beni daha kötü yaptı bıraktım ama bunun bir rahatszlık olduğunu bende anlıyorum artık sürekli olumsuz düşünüyorum kendimi bitiriyorum başım ağrıyor sürekli düşünmekten ne biçim bir insanım diye kendime kızıyorum artık keşke elimden bir şey gelse.
hahahahah2012 yılının konusu.Konu sahibi şuan 31 yaşında sanırım.
hahahahahay hıc tarıhe de bakmadım trollendık resmen
hazır site yenilenmişken şu hortlayan eski konularada bi çözüm bulunsa ne güzel olur. konuda 2012de açılmış konu sahibi 2014te girmiş sana cevap veremez. özellikle arayıp buluynuzmu böyle konularıÇocuğun oldu mu acaba?
hazır site yenilenmişken şu hortlayan eski konularada bi çözüm bulunsa ne güzel olur. konuda 2012de açılmış konu sahibi 2014te girmiş sana cevap veremez. özellikle arayıp buluynuzmu böyle konularıMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?