çoçuk yapmaya karar verdiğimiz zaman okunacak dua

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
çevremde şöyle bişi duydum cocuk yapmaya karar verince önce gusul abdesti almalı sonra ardından 2 rekat namaz kılmalıymışızki allah hayırlı evlat versin diye bu konuda bilgisi olan varmı

çevremde şöyle bişi duydum cocuk yapmaya karar verince önce gusul abdesti almalı sonra ardından 2 rekat namaz kılmalıymışızki allah hayırlı evlat versin diye bu konuda bilgisi olan varmı

canım bu inançla ilgili bir şey. Dünya dua ile kurulmuş zaten. İçinden geliyorsa 2 değil 10 rekatta kılarsın. Ben geçen ay kılmıştım, içim rahattı...
Bu ay bir sürü dua okudum ama herşey Allahtan.. bekleyeceğiz. Et sen duanı....

canım bu inançla ilgili bir şey. Dünya dua ile kurulmuş zaten. İçinden geliyorsa 2 değil 10 rekatta kılarsın. Ben geçen ay kılmıştım, içim rahattı...
Bu ay bir sürü dua okudum ama herşey Allahtan.. bekleyeceğiz. Et sen duanı....[/Q
cnm eşimin gusul abdesti alıp 2 rekat namaz kılması gerekiyomuşta namaz a nasıl niyet edeceğiz bide şöyle bi dua varmış bismillahi allahümme cennibna-ş-şeytane ve cennibiş-şeytane ma razaktena ii ce kafam karıştı biz henüz başlamadık ama üşenmezsek bunları yapınca başlıycaz inşalllah...allah hayırlısını nasip etsin

Back
X