çocuk yapmayı düşünüyoruz ama "KORKUYORUM"

tu_met

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.306
96
358
Diğer
1 senedir ewliyim... ilk bir yıl çocuk yapmayalım die karar wermiştik eşimle, hem benm okulum war hemde ewlenir ewlenmez hemen çocuk olmasın die... bu aralar çocuk yapmaya karar werdik allahın izniyle... ama ben çok korkuyorum özellikle doğumdan çok korkuyorum hatta ödüm kopuyo
daha sonra da acaba ben anne olabilirmiyim? bakabilirmiyim? becerebilirmiyim? yoksa çok mu bencilim bilemedim

anne olmadan önce benm gibi düşünen warmıydı? yoksa ben mi kuruntu yapıyorum acaba

Mrb tatlım..!acaba bakabilirmiyim,becerebilirmiyim korkusu emin ol hamile kalınca bile oluyo,bende de olmuştu ama bebeğinin kıpırtılarını hissetmeye başladığın zaman inan kendini o kadar mutlu hissediyorsun ki bu korkuların zerresi bile aklına gelmiyo cnm..Allahtan hep hayırlısını iste cnm..!evet doğum yaparken acı çekiyosun ama hangi anneye sorarsan sor,bebeğini kucağına aldığın anda hepsini unutuyorsun,yani herkes öyle söylüyor,bende ilk bebeğime hamileyim..Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin inş..!

selam inşallah istediğiniz an bebeğiniz olur birde olmaması var bende bir yıl gezeyim istedim sonra 7 aylık evliyken yeğenim oldu özendik bizde istedik ama maalesef 6 sene oldu ama henüz bebeğimiz olmadı Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
o korkuları her kadın yaşıyordur bu kadar istediğim halde ben bile bebeğim olursa bakabilirmiyim temiz yetiştirebilirmiyim diye düşündüğümde oluyor sonuçta bir insan yetişiyor yani

haklısın canım biz plan kuruyoruz ama bakalım rabbim bizim için nasıl kader yazmış bilmiyoruz... allah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin sana..

haklısın canım biz plan kuruyoruz ama bakalım rabbim bizim için nasıl kader yazmış bilmiyoruz... allah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin sana..

Amin inşallah sana bana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım...
rabbim bana da nasip eder inşallah bi bebek hayırlısıyla... korkunun ecele faydası yok :) allah kimseye ewlen hasreti çektirmesin...

:) ben 2 yıllık evliyim,şu sıralar çocuk istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor,çocuklar prezervatif vasıtasıyla doğru çöpe:) bazen soruyorum kendime şuan hamile olduğumu öğrensem sevinirmiyim acaba diye?? ama cvbım galiba hayır...korkuyorum bende...geleceğe dair kaygılarım var,kpss den yeni çıktım puanım belli deil,olsa bile atanıp atanmayacağım belli değil...iş bulamazsam nasıl geçincez hele çocukta olursa?? düşünüp duruyorum..vee hamile oldum varsayalım ben nası doğurcam yaa sezeryan da kalkıo:8 korkuyorum çok.........

ewet canım maddiyat herşey değil denir ama dünyaya bi bebek getireceksek hiç bişeyini eksik etmek istemez insan... eşim çalışıyo çok şükür maddi problemlerimiz yok ama ben de kpss ye giriyorum hamilede olsam çocuğumda olsa çalışırım die düşünüyorum...
hakkımızda hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…