- Konu Sahibi Birgariplik
Yapmdım, pişman da olmadım, 44 yaştan bildiriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk istemeyenler olarak anket yapıyorum buyrun B Birgariplik M meredithgrey @sirinsh @duygular @zorunlunick @bikergirlaea @pofudukterlik @MissCherryBlossom @Bibibella
burçlarınız nedir arkadaşlarbenimki kova
sizin burcunuz nedir acabaYapmdım, pişman da olmadım, 44 yaştan bildiriyorum
Ben varım. Dünyayı gezdim çocuklarımla ve eşimle. Eşim bana yardımcı değil beraber bakıyoruz. İş bölümü olunca zor olmuyor.Evett şimdi 25 sayfalık başlıktan anladığım
Çocuk yapınca gezip tozup eğlenemiyor hobi edinemiyoruz özgürleşemiyor eve tıkılıp kalıyoruz öyle mi ?
Hiç mi yok çocuğuyla gezip çok eğlenen ?![]()
İkizleri de ekleAnket sonuçlandı burçla alakası yok. Koç da var yengeç de terazi de yay da kova da
eşinizi nasıl ikna ettiniz. erkeklerin bu konudaki tavrını merak ediyorum, çocuk istemeyen bir kadına ne tepki veriyorlar, şaşırdı mı eşiniz ilk duyduğundaİkizleri de ekleÇocuk denilince tüylerim diken diken oluyor.
Canım çocukla tatillere gidiyoruz ailecek tatile denize sahile parklara restorana gidiyoruz zor oluyır bazen bebekken özellikle ağlıyor falan ama evrede duramam ama tiyatro canlı müzik onlara çocuktan sonra gidemedik eger bırakagınız biri varsa gidersiniz heryereEvett şimdi 25 sayfalık başlıktan anladığım
Çocuk yapınca gezip tozup eğlenemiyor hobi edinemiyoruz özgürleşemiyor eve tıkılıp kalıyoruz öyle mi ?
Hiç mi yok çocuğuyla gezip çok eğlenen ?![]()
Genelde bayanlardan çok erkeklerde baba olma duygusu oluyor gibi bizde de eşim istedi6 yıllık evliyim. "Neden çocuk yapıyoruz" sorusuna sadece kendi bencilliğimiz cevabını bulurken, "neden yapmamalıyız" sorusuna onlarca cevap bulabiliyorum ben deben şu an hamileyim. Ama eşim deseydi ki çocuk yapmayalım, hayatımızı yaşayalım ben de seve seve kabul edecek durumdaydım.
Şu an pişman mıyım? Hayır. Herkesin kendi kararı. Yapmazsanız bence pişman olmazsınız
Benden önce eşim istemıyor. Kafam kaldırmıyor dıyor. Ayrıca mesela şuan çalışıyorum. Ev işleri ortak. Bu bizi epey yoruyor. Çocuk olunca tüm sorumluluk sana kalacak, sonra kavga edecegiz dıyor.Özgürlügü kısıtlanacak, maddı olarak yetemeyecegız,Türkiye nin gidişatı iyi degi bir sürü sebebi var. Bunları düşününce zaten biz iyi bir konumda degiliz, o çocukta ileride asgariye çalışacak gibi sebeplerimiz var. Birde kendi hayatımı kenara bırakıp hayatımı başkasına adamak kendime ihanet gibi geliyor. Kendım Zaten bu hayatta istedıklerımı yapamadım. Çocuk olursa hepsı ımkansız olacak.eşinizi nasıl ikna ettiniz. erkeklerin bu konudaki tavrını merak ediyorum, çocuk istemeyen bir kadına ne tepki veriyorlar, şaşırdı mı eşiniz ilk duyduğunda
Bunun cocuk sayisiyla ilgisi yokbile bile 3 çocuk yapıp hayatından bezmiş kadınlara kızıyorum bende gelip burda birde şikayet etmelerini anlamıyorum birde erkeğin isteğine uyup yapanlar var en zavallı da onlar
Gezilir tabii ki. Millet abartıyor bakmayınMesela bebeğim oldu diyelim. 5-6 aylık ve bir tatile çıktık. Otel havuz güneş
Bebişi pusetiyle havuz kenarında gezdirsem falan. Gezilmez mi yaaanolur tecrübeli anne olarak söyleyin
![]()
+1000 neden pişman olalımmYapmadım pişman değilimbende çocuk yapmak isteyenlere şaşırıyorum mesela
![]()
böyle türk erkekleri de mi varmış anası ne der diye takmayan gözlerim yaşardıBenden önce eşim istemıyor. Kafam kaldırmıyor dıyor. Ayrıca mesela şuan çalışıyorum. Ev işleri ortak. Bu bizi epey yoruyor. Çocuk olunca tüm sorumluluk sana kalacak, sonra kavga edecegiz dıyor.Özgürlügü kısıtlanacak, maddı olarak yetemeyecegız,Türkiye nin gidişatı iyi degi bir sürü sebebi var. Bunları düşününce zaten biz iyi bir konumda degiliz, o çocukta ileride asgariye çalışacak gibi sebeplerimiz var. Birde kendi hayatımı kenara bırakıp hayatımı başkasına adamak kendime ihanet gibi geliyor. Kendım Zaten bu hayatta istedıklerımı yapamadım. Çocuk olursa hepsı ımkansız olacak.