Hiç şaşırtmadınız. Klasik benim neler yaşadığımı biliyor musunuza bağladınız yine.
Evi bulmuşsunuzdur artık, o değildir, hamilelikle ilgili durum vardı, doğurduğunuza göre o da değildir, ama son 4 ay dediğinize göre olabilir de.
İtici bulunan daha çok sizin konularınızdı hatırlarsanız. Daha doğrusu konu ayrıntılarında yazdıklarınız. Yoğun şekilde tepkiler alınca da en sonunda yine "benim neler çektiğimi biiyor musunuz, elveda" vs yazıp gittiniz.
Nitekim bu konuda da benden başka tepki verenler oldu yazdıklarınıza, ama hala inatla red halindesiniz.
"Komşu teyzem var, o pişman olduğunu belirtiyor" diyebilirdiniz, ki bu konu sahibinin sorusuna yeterli bir cevap olurdu.
Karamsarlığı nereden çıkardınız anlamadım. İlk 3 satırda yazdığınız şeyi çocuğu olanlar da yaşayabilir demiştim kısaca, başkasının çocuğuna yönelik karamsarlığım/iyimserliğim olamaz.
Negatif/eleştirmeyi seven ya da bundan zevk alan hiç değilim, öyle olsa bütün yazdıklarınızı 'Türkçe tercümesi' başlığı atıp silbaştan yazardım, dalga geçmek, zevk almak öyle olur çünkü.
Bir zahmet hızlı yazmayın o zaman, farklı insanlardan aynı konuda eleştiri alıyorsunuz ve hiç düzeltmeye çalışmıyorsunuz. Yetmiyor "eğitimciyim" yazıp insanların aklında olumsuz fikirlere sebep oluyorsunuz.
Bende hala neden tüm konularına bu kadar hakimsiniz,nasıl unutmanışsınız.
İkinci üyeliğimden kim olduğumu çıkaracak kadar takıntı haline getirmenize anlam veremedim.İsminizi bile şimdi görüyorum.Evet zor bir hayatım var.Size alay konusu oluyor ya hala pes.
Lafa geldimi çok duyarlı olursun ama.
İnanılmaz kötü bı kalbe sahipsiniz.sizinle daha fazla yazıp konu sahibim komusunu sabote etmek istemiyorum.
sahi sizin içinde zor oluyordun sabah akşam burayı didiklemek:) seda sayanda izliyosunuzdur siz.
Şuan bile bebeğimi emzirerek yazıyorum.Bazen kızıma pankek yaparken,bazen tek elle..
evet bir çok yazım hatam oluyor.senin gibi tek işim burda sivri yorumlarla birilerini deşifre edecek kadar boş vakitte yazmiyorum.kaldiki iki çocuklu doğuda yaşayan sıradan bir ögretmenim.sokak hayvanları benim herseyim.ekstra onlarla ilgili projeler yuruturum,beslerim,yuvalar yaparız eşimle.
son 4 ay barakada yaşadım 2 çocukla.Tek göz oda,mutfak yok,banyolar legende,sayısız hastalıklarla..daha yazayimmi?
Evet bildiğiniz tek göz baraka.
Sorduğunuz merak ettiğiniz için söylüyorum.Bunuda bugün kullanır alay konusu yaparsınız:)
Mesleğimi yeri geldiğinde söylemem bile sizi neden rahatsız ediyor.
Yahu beni bı şal artık olurmu.ben üyeliğimi kapatarak sizi zaten saldım.
kavun kokusu