çocuk yuvasında hafta bir iki kez gidip onları ziyaret etmek için şatrları bilen

yavrucugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
286
11
38
Ordu
Kızlar çocuk yuvalarına ziyarete giden bilgisi olan lütfen yazsın bu gün tüm iyi niyetimle gittim ve herr zaman devam edeceğimi söyledim bana bir sürü bahane sayıp yolladılar orda bi çoçuk gözümün içine içine baktı sevmem için ama dokunamadım bile korkumdan kim bilir neler düşünmüştür onu sevmeyip beğenmediğimi düşünmüş olabilir küçücük bi çocuk ve tek amacı elimin başını okşamasıydı bunu nasıl anlamıyorlar

Sizin gibi iyi insanların var olduğunu bilmek mutlu etti beni.
Benim de yapmak isteyip yapamadığım bişeydir.
Yüreğim kaldırmaz..
Bir de dokunamazsam o meleklere psikolojim alt üst olur.
Belki gücümü toplayıp bende o mutluluğu yaşarım birgün.
Kimsesiz bir çocuğu sevindirmek off ne mukaddes bi duydu.
Allah razı olsun sizden.

Canım şartları bilemiyorum ama ince eleyip sık dokumakta haklılar. Bence hiç kızma.
O kadar masum ve savunmasızlar ki bazı gurupların ilk hedef kitlesi onlar.
Ve devamlılığın da çok önemli. Sürekli gitmen gelmen. Sana alışıyorlar, seviyorlar.
Seni duyarlılığın için tebrik ediyorum.

Şu an müge'de dilber fırtına denyosunu izlerken valla çok iyi geldi güzel kalpli birini görmek.

ben gittim bir kaç sefer fakat tek değil arkadaş gurubuyla hiç bir sorun yaşamamıştık..
gitmeden oranın yetkilisinden izin aldık şu saat orda olacağız izin verirseniz diye onlarda kabul ettiler..
çok ama çok farklı bir duygu..
hediyeler aldık, pastalar, börekler yaptık çocuklarda ki o coşkuyu görmeniz lazım..
size anne diye sarılan bir çok çocuk o kadar masumlar ki ayrı ayrı hepsi ilgi istiyor kucağından inmiyor herşey güzel de o dönüş var ya onları orda bırakmak pencereden ağlayarak size bakmaları ki sizde gözyaşlarınızı tutamıyorsunuz zaten..
içiniz acıyor fakat elinizden bir şey gelmiyor acı verici üzücü..

Sartlari bilmiyorum ama Allah razi olsun sizden. Onca cocuk nasil seviniyordur kim bilir..

Ciddiyetinizden ve niyetinizden emin olamamislardir. Haklilar da. Yani guvenlerini kazanmaniz onemli. Bir arkadasin da dedigi gibi ince eleyip sIk dokumalari o cocuklar hayrina olan guzel birsey.

Back
X