Çocuk yüzünden çok kötü tartıştık

Keçi inadını bırakırsan kocanı parmağında bile oynatırsın sen
Ama kabul et herşeyi işine geldiği gibi anlıyor vede yapmak istiyorsun.
Dön evine al kocanı karşına usulünce konuş hallet.
Öyle ana evinde küsüp kalmakla çözüm olmaz.Sen hem söför yanı olsun hem 5 kuruş olsun diyorsun

İnat derken yani barışmak için ben mi adım atıyım bu kadar kırılmışken

İnat derken yani barışmak için ben mi adım atıyım bu kadar kırılmışken
Genel anlamda inatçısın
Barışmak için eşin adım atmış zaten.Kendi kapasitesine göre sana mesaj atarak cilve yapmış.
Hani eşeğe cilve yap demişler osurmuş o misal işte
Konu senin uzattığın kadar karmaşık ve imkansız değil.
Orası senin de evin git evine gerekirse konuşma küs kalmaya devam et ama kadın kısmı evini bırakıp gitmemeli.
Sen evinde olsan belki gelip eşin senden özür dileyecek ama sen annenin evinde olduğun sürece bunu nasıl yapmasını bekliyorsun?
Tartışmaları ailelere yansıtmamak en doğrusu bugün sen affedersin ama ailen affetmez o zaman da ailevimbaşka sorunlar olur.
Evine git canım.

Yok zaten evdeyim şu an ben
Oturmaya gitmiştim geldim
O da yan blokta arkadaşlarıyla oturuyo daha gelmedi yani
Özür dilenek aklına bile gelmiyo ama dilemeli

Yok zaten evdeyim şu an ben
Oturmaya gitmiştim geldim
O da yan blokta arkadaşlarıyla oturuyo daha gelmedi yani
Özür dilenek aklına bile gelmiyo ama dilemeli
Aman iyi bari evinde olmana sevindim.
Özür dileyene kadar küs kal o zman ama fazla da abartma nazlı ve üzgün gibi küs yani öyle asabi inatçı keçi gibi değil.
Yani tavırlarınla eşini kendinden özür dilet
Neyse canım ben yatıyorum hayırlı haberlerini bekiyorum.
İyi geceler

ben taşıyıcı anneyi kastettiğini düşünmüyorum . Teknoloji makinasal seylerle ilgilenir . Oda bence kuluçka makinası gibi bir makina hayal etti . Ama mantiksiz olan sizin cocugu istememeniz uzerine onun sanki doğurmak yada taşımak istememen gibi algilamasi . Bence siz yinede çok düşünün bu konu uzerine eşiniz baskalarinin ne dedigini gectim baba olmak istiyor olabilir . esini seven bir insanin onu bu duygudan mahrum birakacagini düşunmuyorum

Çok tşk ederim desteğin için
Allah rahatlık versin iyi geceler

Üstü kapalı bir şekilde taşıyı annelik dedi aslında ama işin garip yAnı istemiyosan benm çocuğum olsun bari sadece dedi yani düşünebiliyomusun o babası olcakmış ben hiçbirşeyi
Aklını kaybetmiş bu adam

Valla duygusal olarak evet kırıcı çocuk sahibi olmayı sizinle bir cocuk sahibi olmaktan önemli bulmuş . Ama size saygısı aşikar cünkü başka birindenmi yapayim gibi bir cümle kuracak çok insancik var bu ülkede . o makinayı tercih etmek gibi . Bu şeye benziyo hani sevişmek istemezsiniz ama o başkasıyla yapmak yerine keşke masturbasyon diye bisey olsa der birde bu açidan bakin . dolu tarafini görün . Ben o cümlenin sizi kirmadan tesvik etmeye calisan bir adam cümlesi gibi gördüm. Hani o kadar çok istiyorum anla beni demek gibi . Amannn beeeee evet çocuk ele ayağa dolasiyor biraz ama dünyaya üreyip çogalmak icin geldik bence bu düşunceniz karninizda bir canliyi hissetmeye basladiginizda '' yeter ki sen dolaş elime ayağıma bir of demem'' ile yer değiştirecek benden söylemesi. Ben üremekten yanayım ...

İnsanları susturmak da memnun etmek de mümkün değil.
Her zaman, her şartta , her durumda mutlaka bu gibi sorularla sıkıştırılacaksınız.

O yüzden eşinize "el ne der" mantığıyla yaşanmayacağını anlatın.
Mutluluğunuzu , huzurunuzu böyle insanlardan dolayı bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…