Çocuk yüzünden çok kötü tartıştık

Eski konularını bilmiyorsunuz galiba?

Evet olabilirdi ama ben kesinlikle kırmazdım onu insan gibi konuşurdum
Bide şöyle bişey var dolduruşa geldiğini ve baskılar yüzünden çocuk istediğini düşünüyorum

Ya canım sanmam yaa bebek ten söz ediyruz yaa evliliğin nihai amaclarından biride çoğalmak değil midir. Ayy miniş miniş ne guzel yaa hem bayanlar hamile kalıp hemen doğurmuyor yaa 9 ay yolu var :)

Ya canım sanmam yaa bebek ten söz ediyruz yaa evliliğin nihai amaclarından biride çoğalmak değil midir. Ayy miniş miniş ne guzel yaa hem bayanlar hamile kalıp hemen doğurmuyor yaa 9 ay yolu var :)
İşte çok zor geliyo şu an bana karnın büyümesi doğum..sonrasında istediğin zaman istediğin yere gidememek istediğini yapamamak..

Çocuk istemesi en doğal hakkı da bu kadar erken olmamalı aslında biraz sert mi tepki vermissiniz

Konuşcam zaten ama ben emin değilim gerçekten mi istiyo baskıdan mı

Senin zihniyetin mi düzgün
Evet ben yanlış buluyorum taşıyıcı anneliği
Niye zoruna gitti

Konu ben miyim? Sensin, o zaman beni tartismak anlamsiz, benim (senin zihniyetine gore) baskasindan cocuk yapmak isteyen bir kocam yok, o yuzden benim degil senin zoruna gitmis olmali.

Konu ben miyim? Sensin, o zaman beni tartismak anlamsiz, benim (senin zihniyetine gore) baskasindan cocuk yapmak isteyen bir kocam yok, o yuzden benim degil senin zoruna gitmis olmali.
Gerçekten amacı bu ise evet zoruma gider
Benim fikrimde olmayan birine saldırmıyorum ben en azından

Evliligi oturtmadan cocuk dusunmeyin bence. Sizin evliliginiz hala oturmadi Elif. Hala birbirinize rakip gibi davraniyorsunuz. Es olmayi ogrenenediniz. Birbirinize anlayisiniz ve tahammulunuz yok. Herkes kendi inadi olsun istiyor ve surekli ev terk etme var. Evliligi hala evcilikmis gibi yasiyorsunuz. Kendi icinizdeki problemleri cozmeden cocuk dusunmeyin zaten. Cocuga yazik olur. Cocuk buyuk sorumluluk ister. Oysa siz daha kendinizi buyutemediniz. Birlikte konusarak problemlerinizi cozmeyi bile basaramiyorsunuz. Surekli cozume ulasamadikca evi terk ediyorsunuz. Bu olaylar birikir birikir ve bir yerde patlak verir. Bunu daha once de soyledim. Su an hazir degilim yeni evliyiz. Elbette ben de cocuk isterim hazir olunca tabi ki deyip kusmeden kitmadan konuyu kapatabilirdin. Cocuk icin coook erken.
Bu arada cocuk ayak bagi degil. Dunyanin en guzel seyi. Insandaki tum yorgunlugu unutturan, nr kadar uzgun olsan da bir gulumsemesiyle tum dunyani degistiren tek sey...evlat sevgisi hic birseyde yok. sevgilerimle....

Bu uyenın bır cok konusu var ben bazılarını bılıyrum hepsı kıskanclık ustune kuzen ve kuzenın esi bılmem ne ... acıkcası cok da aklımda tutmuyrum
Kıskançlık tamam sevgiyi gösterir ama herkesten her şeyden kıskanmak bundan dolayı trip atıp hayatı hem kendine hem sevdiğini zindan etmek bilemiyorum sevgiye giriyor mu.Benim demek istediğim buydu.

Dediğim gibi evi filan terkettiğim yok
Ayrıca ben ona söyledim bak bir yıl olmadı sonra düşünürüz dedim bundan bir ay önce falan
Ama bugün gözü dönmüş gibiydi çok sert konuşunca bende dayanamadım biri aklına girdi diye düşünüyorum

Elif unutma tatli dil yilani deliginden cikarir. Kirmadan ne hissediyorsan sakince anlat esine. Su an hazir degilim de. Kirmayin birbirinizi lutfen. Inan sonra cok pisman olursunuz.

İşte çok zor geliyo şu an bana karnın büyümesi doğum..sonrasında istediğin zaman istediğin yere gidememek istediğini yapamamak..

Bir dene bakalım ya yaşamadan bilemezsinn kii annelik çok guzel duygudur eminim ki güzel olmasa onca çocugu olmayan çiftler mücadele eder mi.. ya hayatın gelecegın her şeyın olmuyor mu bir çocuk ki ben eğitim fakültesinde bunları görürken bu şekilde hocamız demişti. canım bak hızlı okudum kaç yıllık evlisiniz bilmiyrum ama 1 yıla tamam da 2. 3. yılda çocuk olmalı ya bir kere cesaret et

Eeee konuyla ne ilgisi var
Amacın dedikoduysa sohbrt topiğine git

Tatlım kcana kızdıysan gıt kcana patla. Ben başka bır uyenın srusuna cevap verdım kustahlaşma ben ıstedıgım her yere mesaJ yazma hakkına sahıbım suraya gıt buraya gıt dıyemezsın bıraz frenle .

İşte daha bir yıl olmadı veişim o kadar ağır ki işimde ilk senemdi iznim yoktu bu sene
Seneye iznim olcak tatil hayalleri kuruyodum
Ne şanssızım

Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor.
Bırakın taşıyıcı anneliği(kendi yumurtası kendi spermi sonuçta), donasyon için türlü çareler arayan bu yolda servetler harcayan insan sayısı oldukça fazla.
Çoğu kişi dillendirmiyor bu konuda da görünen yorumlardan dolayı. Ülkemizde önü açık olsa o zaman daha net görebilirdiniz tabloyu.

Mesaj atmış bana istemiyorsan başka yöntemler var kadınsız yani demiş ben hiçbirşey yazmadım. Sonrada şaka yaptım yazmış
Bu adama noldu bi günde ya aklımı mı kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…