- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Öyle bi derim kiTatlım kcana kızdıysan gıt kcana patla. Ben başka bır uyenın srusuna cevap verdım kustahlaşma ben ıstedıgım her yere mesaJ yazma hakkına sahıbım suraya gıt buraya gıt dıyemezsın bıraz frenle .
Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor.
Bırakın taşıyıcı anneliği(kendi yumurtası kendi spermi sonuçta), donasyon için türlü çareler arayan bu yolda servetler harcayan insan sayısı oldukça fazla.
Çoğu kişi dillendirmiyor bu konuda da görünen yorumlardan dolayı. Ülkemizde önü açık olsa o zaman daha net görebilirdiniz tabloyu.
Mesaj atmış bana istemiyorsan başka yöntemler var kadınsız yani demiş ben hiçbirşey yazmadım. Sonrada şaka yaptım yazmış
Bu adama noldu bi günde ya aklımı mı kaybetti
Bilmiyorum neyi kadtettiğini ama midem bulanıyo aklıma geldikçeBir yerlerde çocuğum olsa ne demek, sperm donörlüğünü mü kastetmiş. Yani o kadar baba olmak istiyor ki ona bile razı mı yani...
İşte daha bir yıl olmadı veişim o kadar ağır ki işimde ilk senemdi iznim yoktu bu sene
Seneye iznim olcak tatil hayalleri kuruyodum
Ne şanssızım
Bilmiyorum neyi kadtettiğini ama midem bulanıyo aklıma geldikçe
Yalnız donasyonda donörler arasından seçim yapılabiliyor ve genelde zaten kendine benzeyen insanlardan seçiliyor.senden alıntıladım ama konuya yazdım esasen koalina
eşime sıfır sperm dediklerinde araştırmıştı
kıbrıs ta sperm satıyorlarmış
burada önceki aşamaları hazırlıyorlar orada transfer yapıyorlar y,ine burada takip ediyorlarmış diye
niyet de etmişti yani öyle yaparız demişti
o zaman makul görülmüştü ama şimdi düşünüyorum da en ufak bir laf batabilir insana
yani senin çocuğun mu sanki gibi bir anlama gelebilir
zira oğlum bana benziyor mesela ben onu özel yaptırdım diyorum gülüyoruz ama bu gerçek olsa acıtıcı olabilir
Ya zaten öyle bi teknoloji olsa yani onun spermi benim yumurtam ve laboratuvar ortamında olsa çocuk ondan önce ben teklif ederdimKız senin kocan vallahi çok tontiş saftrik bir adam belliki art niyeti yok inan ki.Temiz kalpli düşünmeden konuşuyor lafını tartmıyor sonra DANK ediyor ve pişman oluyor.Sen istesen kocanı çok güzel idare edersin ama sende biraz keçi inadı var kabul et.
Sen o yumurta şakasını yap eşine
Neyse kocan kadınsız bebek işini halletmeyi bulduysa söyle hemen bir tane doğursun kendisi
İnş umarım hallolur1 yıl olsun hele oda acele etmesin yanii.. benimde düşüncem 1 yıl dolmadan olmaması oturun güzelce konuşun hal olur inş
Öyle bi derim ki
Yazdığın şey benimle ilgili farkında mısın bunu
Benim en azından kullanabileceğim bi beynim var ama sende o ışığı da göremedimGıt kızım basımdan senın yuzunden banlanmak ıstemıyrum gereksız uzatıyrsun ...
Evet yazdıgım senın hakkında ama bı bak bakalım kım ne yazmış da ben ne yazmısım ??? Okurken beynını kullanırsan byle uzatmaya gerek kalmaz.
Aynen öyle ne dediğini bilmeyen kırıcı bi insanDaha yeni evlisiniz yahu ne bu acele.
Insanlar herseye maydanoz olmakta ustalar.
Erkeklerin elalemin lafına bakip hareket etmesinden nefret ediyorum gerçekten.
Eşin de bi tuhaf ama ne dediğini bilmiyor genelde.
İnş umarım hallolur
Ama başım fena dönüyo üzüntüden
Aynen öyleYa herkes taşıyıcı anneliğe takmışta.. eşinizin bir şekilde çocuğu olsa size baktırma düşüncesi yok mu yani.. teknoloji bebeği büyüyüp okul çağına da mı getirecekmiş.
Elif hamile kalmam dememiş ki daha hayallerim var bebek için erken demiş.
Benim en azından kullanabileceğim bi beynim var ama sende o ışığı da göremedim
Paylaşıcam zaten ama beni anlamazsa yine abuk sabuk laflar ederse kaldıramam artıkhayır yapma böyle paylaş eşinleee lütfenn üzme Allah başka dert vemesin inş
Hadi başka kapıyaKullanmak ve beyın ??? Nekadar Kullanabıldıgın ortada daha okudugunu anlamıyrsun daha fazla kasma komık duruma dusuyrsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?