- Konu Sahibi nebilimben
-
cocuk olduktan sonra yada cocuk yuzunden sonucta ıkısınınde anlamı o yanı kavga etme sebebımız cocuk demek ıstedım
ben cocugumu suclamıyorum
rıca edıyorum ben burda esımle ılgılı bı sorun anlatım aslında tamam kavga cıkıs noktası cocuk ama o bı parca sadece
konuyu cocuk sevgısıne saptırıp ayyyyy kıyamam o yastakı cocuga vurulmur mu bılmem ne bu tıp seylere getırmeyın bende bılıyorum bı anlık sınırlerım bosaldı ama ne kadar vursam dıyorum ya ben annesıyım dusmana vurur gıbı vurmadım ya
konu merhamet ıste cocuk sevgısı o yastakı cocuk ne anlar falan bu tıp seylere dogru gıdıyor ben annelıkle ılgılı tavsıyelere duymaya acmadım konuyu ben esımle ılgılı bır sey paylastım dıkkat edersenız baska rahtsız oldugum yonlerı nı de anlatım ama bu aksamkı konu cocuktan cıktı sadece burdan ornek verdım
benım cocugum hakkında kırıcı bıse dusundugum yokkıya amacım kımsenın damarına basmak dııl ama konunun acılısını yanlıs buldum benım annem benım hakkımda boyle dusunseydı cok kırılırdım neyse ıyı geceler
derdin esinse esinle ilgili ac konuyu basliga konuya cocugu katip acma,
Sen cocuktan ornekle konu acarsan bende cocuktan ornekle yorum yaparim,
anne degilim o yuzden annelikle ilgili tavsiye vermiyorum ama anne olmak isteyip olamadigim icin benim icin cocuk en kiymetli sey !
Ayrica siparisle yorum yapacak degilim ve esinle ilgilide soyledim niyeyse cocuklu kismi dikkate almissin...
size serbest buyrun ıstedıgınız gıbı yorum yapın o zaman
benım cocugum hakkında kırıcı bıse dusundugum yokkı
anlamadım
size serbest buyrun ıstedıgınız gıbı yorum yapın o zaman
kım olursa olsun buraya konu acan bırı bır derdı var bellı zaten acan dertlı nıye bole bombardımana tutulur
bu sekılde konu saparsa dedıgım gıbı cocuk sevgısıne donusurse zaten ben bırakacagım ısteyen yazssın kımseyle ugrasacak halım yok
cocugun ne sucu var allahaskına ya o yaslarda hangımız soylenenı anlıyodukkı bende o yaslardayken mısafırlık falan dınlemezmışım bıberonda sut dıye aglarmısım e ne yanı annem benı dovsunmu?yegenımde aynı bıyere mısafırlıge gıderız kadın bıze cayın yanında yıyceklerden hazırlamıs olur bızımkı baslar pılav yıycem ben(babasının kızı nolcek)dıye aglamaya hıcte kızmadık ona burda suclu hem sız hemde esınız esınızı karsınıza alın duzgun bır sekılde konusun sen boyle davrandıgın zaman ben cocugum yanında mahcup oluyorum otorıtem bozuluyo ayrıca kalbım kırılıyo dıye duzgun bır dılle anlatırsanız esınız hatasının farkına varır sızın davranısınızda hos dııl cocuga doverek bısey ogretemzsınız
konu sapmadı konuyu yanlıs actınız bence derdınıze cozum yoluda yazdım ama sız okumamışsınız bıle ayrıca konuya kımın yorum yapacagına sızmı karar verıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?