ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

cilekli_dondurma

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
260
62
13
42
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya basma entarili, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
 
Çocuk evet ikiside çocuk,bir çocuk diğerini dusurse bile ailenin verdiği terbiyeyi siz sorgulayamazsiniz bunun terbiyeyle alakasi yoktur çünkü oda bir çocuk üzgünüm...Ayrıca her basma entari giyenede bu tip yakistirmalar yapamazsiniz...bence çocuk gibi davranan sizsiniz hanfendi....
 
çocuklarınız bu şekilde büyüyor sonra, bilinç altları bu şekilde ilerliyor..
yarın onu yere düşüren arkadaşına bağıracak agresifleşecek belkide..
annesiniz hassassınız illaki.. ama çocuğa örnek olmak için dikkat etseniz iyi olur..
 
Tutumunuz cok yanlış olmuş. Benimde 2,5 Yaşında bir Oğlum var ve ondan cok daha büyük cocuklar bazen parkta onu itiyor ve vurmaya calisiyorlar. Cocuga hic güzel yaklaşmamışsınız. Aile terbiye vermedimi yerine, yanina gidip gözlerine bakarak tekrarlamamasini ve bebeginizin daha cok kücük oldugunu söyleyecektiniz. Bir cocuk itiklerde,döverde cocuk bu yani. Sinirlenir veya kiskanir kendini öyle savunur. Her iten cocuk aile terbiyesi almadimi olsun o zaman? Ben bastan sona kadar sizin hatali oldugunuzu düsünüyorum. Ve mahalle kadini demissiniz ama sizden daha düzgün davranmis. Bana ve cocuguma böyle konusan birine ben sadece geri laf atmakla kalirmiydim bilemicem.
 
Gösterdiğiniz tepki yanlış. Kadınları mahalle kadını dedikoducular diye yaftalamanız da yanlış.

Çocuk o. Sana ailen terbiye vermedi mi demek yerine ablacim bak o senin kardeşin düşürürsen ağlar, abla abiler öyle davranmamalı gibi şeyler söyleseniz olayı çözmüş olurdunuz.
 
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya basma entarili, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
Evet her ikisi de çocuk.
 
Kusura bakmayın ama bende diğer hanımlara katılıyorum. 6 yaşında bir çocuk gayet çocuktur. Sizin çocuğa verdiğiniz tepki çok anlamsız. Terbiye ile bunun hiç bir alakası yok. Bence siz çocuğunuzu hiç evden çıkarmayın , eve misafir çocuğu da çağırmayın. Yoksa sürekli kavga edersiniz.
 
Her bir cümlenizde her bir hareketinizde sonuna kadar haksızsınız. Çocukla bu şekilde konuşarak aileden daha farklı bir terbiyeye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çocuk bunlar yahu koşarlar oynarlar yanlışlıkla neler yapıyorlar. Sizinki evlatsa onlarınki de evlat. Bu kadar koruyucu olmayın çocuğunuza yanlış örnek olursunuz. Biraz daha toleranslı olun yada çocuğunuzu tek başına oynatın. Şahsen ben o parkta o çocuğun annesinin yerinde olsam çok farklı tepki verirdim.
 
Kusura bakmayın ama bende diğer hanımlara katılıyorum. 6 yaşında bir çocuk gayet çocuktur. Sizin çocuğa verdiğiniz tepki çok anlamsız. Terbiye ile bunun hiç bir alakası yok. Bence siz çocuğunuzu hiç evden çıkarmayın , eve misafir çocuğu da çağırmayın. Yoksa sürekli kavga edersiniz.
Aynen!!!
 
güzel bir sitede oturuyorum,sitede oturanlar genelde kalburüstü tipler.hatta epeycesi de var.ben bahçe katındayım.geçen gün 6 yaşındaki oğlum diğer çocuklarla konuşurken 2 kız ağlayarak uzaklaştı.apartman görevlilierin çocukları onlar da..
oğlumu çok seven diğer kız onları uzaklaştırmış,atanın babası sizin gibi köylülerle konuşmasına izin vermez diyerek oğlumu da uzaklaştırmış.önce oğluma kızdım..dedi ki,anne ben birşey demedim hepsi arkadaşım,kendi aralarındaki sorun..
sonra bunu söyleyen kıza kızdım..ama onlar küsmüş,sorun yaşamılar vss..konuşmak zorunda değilsin sevmeyebilrsin ama kimseyi köylü diyerek sözümona aşağılayamazsın..
çocuklardan aileden ne görürse onu yapıyor,doğrusu o olarak öğreniyorlar.
edit:çocuklar 9-10 yaşlarında..
 
annesi garipti, geri zekalı aptal diye bozuk Türkçesiyle laf etti, garip insanlardı.Bir tane koyasım geldi ama parktan ayrıldım...göz göre göre çocuğumun düşmesini izleyemem,izleyen varsa garip karşılıyorum.15 aylık çocuğum hayır dediğimzaman durmayı biliyor mesela, 6 yaşında çocuk bu, böyle kadınlar böyle terbiye veriyorlar demek ki
 
Size küçük örnek vereyim dün 2,5 yaşındaki kızımla yanımda 5 yaşındaki oğlum ve eşimde var.Arabadan indik yukarı çıkıyorduk kızım 2,5 yaşındaki çocuğu itekledi,ve ben şok oldum 1 gün önce aynı şeyi tekrar yapmış aynı çocuğa şaşırdım.Eşim ve 5 yaşındaki oğlum söyledi.Hatta anne kardeşim kötü çocuk çünkü kardeşi itekledi dedi.Bende yanlışlıkla yapmıştır oğlum dedim.Hayır anne yazık çocuğa itekledi dedi:KK57:Bende tamam kızacam annecim sen bağırma kardeşine dedim.
Ablasıda aynı oğlumun yaşında çocuğun yanına gelerek kızımın azarlamaya başladı birdaha kardeşimi sakın itekleme kız daha 5 yaşında .Babama söylerim dedi.Bende eğilerek yavrucuğum oda senin kardeşin gibi 2,5 yaşında küçük daha allahtan babası vardı kızım bak oda bebek aralarında hallederler sen karışma yavrucuğum dedi.Kızımla yukarı çıkınca neden yaptın yavrum yazık o kardeş dedim.Oda tamam anneciğim yapmıcam dedi ama çocuk yapabilirde.Şimdi ben terbiye vermemiş mi oluyorum.Hatta tabir ettiğiniz üzere basma eteklimi oluyorum.

Cümleleriniz çok incitici.
Anne duyarlılığınızı anlarım tepki olarak verdiğiniz tepkiyi verebilirim.Ama korku anlamında yavruma birşey olup incinecek diye.Ama hakaret anlamında aşağılama değil yani.
 
Back
X