- 6 Temmuz 2022
- 25
- -24
- 6
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum rahim filmi çekildi mi kürtaj sonrasıÇocuk aldırdım ve çocuk aldırmadan sonra bir buçuk yıldır çocuğum olmuyor önere bileceğiniz bir şey varmı sizden ricam bana yardımci olmanız nasıl çocuk sahibi olabilirim acaba düzenli bir ilişkim var yumurta çalıştırma ilacı da kulaniyorum ama nedense faydası yok
özel değilse neden aldırdığınızı sorabilir miyim? 9 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan biri olarak merak uyandırdı bende
Malesef kontrol yapılmadı sadece bana bir ay ilişkiye girilmemesini söyledi ve düzenli olarak adet görmen gerekli diye söylendi ve düzenli adet görüyorum kontrole gerek duymadım açıkçasıKuzum rahim filmi çekildi mi kürtaj sonrası
Doktor kontrolünde değilmisiniz 3 ay yumurtlama görüp değerlendirip negatif olursa doktorlar başka bi yönteme geçiyorlar zaten
Herkes sizin gibi çocuk sevgisine sahip olmayabilirözel değilse neden aldırdığınızı sorabilir miyim? 9 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan biri olarak merak uyandırdı bende
Yeni mi evlisinizMalesef kontrol yapılmadı sadece bana bir ay ilişkiye girilmemesini söyledi ve düzenli olarak adet görmen gerekli diye söylendi ve düzenli adet görüyorum kontrole gerek duymadım açıkçası
Sebebi uzaklarda arama derim. Aynaya bakEvliliğimin ilk ayı eşimle anlaşamıyorduk ve ikinci ayı hamile kaldım ve aldırmak zorunda kaldım çocuğu aldırdıktan sonra bir ayı geçti biz düzelmeye başladık ve çocuk düşünüyorum ama malesef olmuyo
Demek ki çocuğunuz oluyormuş. Kürtaj sonrası rahimde yapışıklık olabiliyor. Usg filminizi çektirin.Evliliğimin ilk ayı eşimle anlaşamıyorduk ve ikinci ayı hamile kaldım ve aldırmak zorunda kaldım