Cocukca hareketler ama sinir bozuyor engel olamiyorum. Nisanliyim kaynana oglunu paylasamiyor, her lafi her hareketi ile bunu belli ediyor yani 5 yasinda cocuk bile anlar diyebilirim
Her lafi her sozu igneleyici kisacasi bulunmaz hint Kumasi ogluna beni yakistiramiyor aptal degilim ya anliyorum...
50 yasinda kadinla Allah askina ne yapayim yarisa mi girelim kim daha cok seviyor diye
Bir ortama gelicem diye geriliyorum, ayni ortama geldikcede moralim cokuyor en sonunda nisanlimla guzel bir kavga yapiyoruz sayesinde sagolsun .. oglunu olaganustu sevmekle kalsa bana laf sokmasa beni ikide bir canimi yakmasa eyvallah
umursamasam ama olmuyor aptal degilim ya, kizim diye sevilmek varken ikide bir ignelenmeyi kendini gereksiz hissetmeyi kim ister ki
Ay ben bu kadinla iki gun sonra yine ayni ortamda olucam, ne yapayim ben Allah askina psikolojimi bozuyor bu kadin
Ana anadır, esin karindir omrunun geri kalanidir. Bunu idrak etmek niye zor bu KV ler icin anlayamiyorum.
Allah nasip ederse ilerde sen de ben de hepimiz anne olacagiz. Boyle mi yapmak lazim onlar gibi mi davranmak lazim yahu? Sen annesin yerin degismez eyvallah ama es dedigin insan da farkli bir boyutta hayatinin anlami oluyor. Tovbe estafirullah sinirlerim dellendi.
yemin ederim icimden gelmiyor anlatmak ama ozetleyici ornekler vereyim ...
nerede olursak olalim gelip nisanlimla aramiza oturuyor
biri bana mavi cok yakismis dese, benim oglum o rengi sevmez ki
ben borek yapip gotursem, yagli olmus oglum sevmez yemez ki
nisanlim bana bir parfum alsa, oyk iyk hic guzel degil o parfum ucuz ucuz
seni kıskanıyor allah kolaylık versin bundan sonra hep böyle gidecek anlaşılan sabırlı davran sinirli anında değilde normal sohbette ara ara bu konuyu nişanlına anlat ama onu rahatsız edecek şekilde değil herşeyi bilsin ki sonra patlar çemkirirsen nişanlın dayanamadı kız anneme diyebilsin eğer nişanlına hiç anlatmadan tam tersi olduğunda hemen ağlayıp sömürü yapar oğluna.umarım nişanlın mavi çok yakışıyor ya da parfüm sana çok yakıştı diyordur .çok samimi olma düzelmez bundan sonra bence fazlasını verirsen burnundan getirir biz de öyleydik uzağız allahtan
Çocukla çocuk olmayın. Boş verin bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın. Biliyorum çok sinir bozucu ama inanın değmez yani. Üçüncü bir kişi için aranızı bozmaya değmez. Kıskançlıktan yapıyor çok belli. Hem merak etmeyin oğlu da annesinin ne olduğunu biliyordur o yüzden annesi konusunda sakın tartışma çıkarmayın.
ah canım,bende de var kv adayı.bu gidişle adaylıktan çıkarmayı düşünüyorum:))) o da beni oğluşuna layık göremiyor hasbam:)))) benimki de 75 yaşında:))) bunlarla baş edilmez ben sana söyliyim.biricik oğlunu mükemmel oğlunu benden ayırmaya çalışıyor kaç aydır..dedikleri gibi dereyi geçene kadar idare etmen gerek.tatlı dille söyle söyliyceğini.sonra evlenince eşini yoklarsın baktın senden yana,o zaman yap yapacağını.zira bu kv ler hak ediyor ters davranışları.Allah yardımcın olsun canım
Hepsi böyle bunları takmamayı öğren görüşme sıklığını azalt
Biz evli idik eşim bir şey pişirmemi istedi bilmem vs dedim çok istegi aldık pişirdik neyse Kv ye gittik yemek yiyin dedi tokuş dedik sordu da sordu ne yediniz diye söyledîk
Benim oğlum onu yemez ki dedi adam pişirtinceye kadar nerede ise yalvaracaktı ben de ben pişirince yedi işte dedim gülüp döndüm arkamı
Kv ile mesafeyi koru börek çörek götürme evine az git vs vs
Çivi çiviyi sökermiş ne kadar pısırık kalırsan o kadar ezerler insani yalnız ewlenince eşinin senin tarafında durmadı çok önemli anne tarafında durursa işin zor bence sen evlenmeden bunu yokla
benimki de öyle :) aslında arada iyiliği tutuyo diyorum bu kadın iyi ya.. ama sonra bi laf söylüyo bi davranışta bulunuyo bütün olumlu önyargılarımı alıp götürüyo. yok ''ben anasıyım kimse anası kadar sevemez'' demeler yok her fırsatta oğlunu kendisi benden iyi tanıyormuşçasına konuşmalar.. boyumla ilgili laf çarpmalar. bi laf edip bozucan olmayacak işte. bu sefer ben ne dedim ki diyecek.
ama evlendikten sonra da böyle yapmaya devam ederse bir sabrederim iki sabrederim sonra patlarım.