- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
Hanimlar ben su an 26 yasindayim. Üzerimde nedenini bilemedigim bir üzgünlük var. Cocukluguma bakiyorum psikologlar veya psikiyatristler öyle diyor. Cocuklugumu inceledigimde ben 5 yasima kadar annemden 2 kere olmak üzere uzun süre ayri kalmisim. Birincisinde annemin ameliyati yüzünden 1 ay ayri kaldim ve ikincisinde de 3 hafta ayri kalmisim. Hatta cok iyi hatirliyorum annemin dediklerini: annem beni ikinci ayri kalisimizda bir tanidigi arkadasina birakmis sonra annem döndügünde hic yaklasmamisim ben ona. Hatta bir fotografimiz var o fotografi görünce resmen agladim. Ben ortadayim sagimda bana bakan annemin arkadasi ve diger yanimda annem. Annemle aramizda mesafe var ve bana bakan kadin beni kucakliyor ve benim yönüm ona dogru sanarsiniz o benim annem. Sizce bu durum beni nasil etkilemistir? Bir psikiyatriste gidip bu durumu iyice anlamaya calisicam ama o vakit gelene kadar aklimdaki sorulara bir cevap bulabilirsem cok mutlu olur ve rahatlarim.. Simdiden cok tesekkürler yanitlariniz ve bilgi paylasimlariniz icin.