Çocukken tacize uğramak...

Bu deli kılıklı ile sizi niye yanlış bırakıyordu aileniz, eş dost akraba hiç mi biri uyanmadı
Yok küçüktüm beni yanına çağırır severdi falan amcam (bu sıfatı asla hak etmiyor) sonuçta.. Sonra o pis hareketi yaptıktan sonra köşe bucak kaçtım ondan ancak evimizin arka tarafında oturduğu için sürekli görüyorum sesini duyuyorum :( yok anlayan kimse çıkmadı malesef :(

Gücüm yok deniyor malesef. Herkesin aile hayatı bir değil. Hele bi yorum okudum az önce alıntılayıp polemige giresim yok. Sussam başıma geleni haketmiş olurdum susmak bencilliktir denmiş. Beni o kadar derinden üzdü ki.

Bazen susmak gerekli oluyor. Hele de cocuksan sustuysan 10 yil sonra çıkıp konuşmak hiç kolay değil.

10 yil boyunca en yakın akraban tarafından tacize uğrayıp susmak o akrabanin aile icinde goklere çıkartılmasını izlemek annenin babanin o akrabayla oturup çay icmesini yemek yemesini izlemek ancak yaşamakla anlaşılır.

Konu sahibi umarim destek alır bi şekilde yolunu bulur anlatır ailesine. Ama burda konuşurken de anlatamayan insanları uzmenin kırıcı konuşmanın manası yok ben bunu demeye çalışıyorum.

Siz iyi niyetli olabilirsiniz muhakkak oylesinizdir hatta ama yine de hassas bi konu konuşurken dikkatli konuşmak kalp kirmamak lazim bence.
Derinden uzuntunuze yanıt vereyim madem !!!
Babamın mali musaviri tarafından taciz edildim . Çocuklarıyla birlikte büyüdüğüm kiracimiz olan manevi amcam dediğimiz bir insan !çocukken Kucağından inmedigim aile dostumuz Onun yanında çalışırken...

Eğer sussam tacizine ve bigün biri görse bu tacizi birşey olsa adamın yanında hem çalışıp parasını alıp üstüne taciz ediliyorken !haketmis olurdum. Yani ben sussam aileme tacız ediliyorum demesem üstünden seneler geçse senelerce neden taciz edildim ben derken baskalarida tacız edilse eğer ! Seneler sonra vay efendim niye tacize uğradım ben desem derler ki bana okadar duzgundun ne durdun adamın yanında ne bekledin ne sustun

AnladiniZ mi

Farkındaysaniiz 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatıyorum

Okadar komiksiniz okadar komiksiniz ki ...

.... Ben kendi hayatımdaki durumumu konumumu anlattım yorum yapan arkadaşa ben sussam haketmis olurdum dedim kendimden yana

Kimseye tacizi hakediyorsunuz demedim bunu hıc bir insan evladı , insan olan demez kimseye . İnsan kendi kalbindekini söyler öyle anlar siz öyle yorumladiniz ve zikrediyorsunuz...

Bazen susmak gerekir ne demek !!!!!! Bu ne demek biri bana bunu mantıklı aciklasin ne biçim bir zihniyet bu . Tacize uğrayıp bazen susmak gerek ne demek ya !!!! Şaka gibisiniz pes

Susup başkalarının taciz edilmesine göz yumacak kadar kötü biri değilim ben anladınız mı bu sizin için normal olabilir benim için değil benimde kızım var !

Mune Mune rica ederim konuyu saptirip duruyorlar kiz annesiyim ben tacize uğrayan hakediyorlar demişim güya delirtmesinler insanı ufak algilariyla

Son düzenleme:
Allah zaten cezasını verdi hep süründü. Çok sükür ben iyiyim ama psikolojik olarak ama gelir aklıma arada hatta gecelerde geldi aklıma tesadüfe bak onun üstüne sen konu actın
Ohh çok iyi olmuş sürünsün hepsi.. İyi sevindim adınıza ama bende iyiyim diye düşünüyordum şuan ağlamak istiyorum sürekli, bence hafife almayın yinede.. Farkında da olmayabilirsiniz.

Yeni üyelerden böyle iddialı konular beni hep şüphelendirse de yorum yapmak istedim. Hemen savcılığa git ve suç duyurusunda bulun ama olurda içeri atmazlarsa aileni ve kendini nasıl korursunuz bilmiyorum. Avukata danışmak için imkanın var mı?

Ailenize söylemek için çok geç kalmissiniz
Daha yeni yeni aklım başıma geliyor desem sürekli benim gibi olan kişilerin konularını okuyorum ve bugün bende konu açmaya karar verdim.
Geç kaldığımı düşünmüyorum her ne olursa olsun yaptıklarını onun yanına bırakmicam işte....

Daha yeni yeni aklım başıma geliyor desem sürekli benim gibi olan kişilerin konularını okuyorum ve bugün bende konu açmaya karar verdim.
Geç kaldığımı düşünmüyorum her ne olursa olsun yaptıklarını onun yanına bırakmicam işte....
İşte bu
Bu sapik belki kendi çocuklarını bile taciz ediyodur belki onları kurtarmış olursunuz
Belki mahallenizden belki ailenizden bir başkasına yardım etmiş olursunuz
Sizde evlenmeden önce bu travma yi atlatmak için bı yardım.almalisiniz
Allah belasını versin o pisliğin

Yeni üyelerden böyle iddialı konular beni hep şüphelendirse de yorum yapmak istedim. Hemen savcılığa git ve suç duyurusunda bulun ama olurda içeri atmazlarsa aileni ve kendini nasıl korursunuz bilmiyorum. Avukata danışmak için imkanın var mı?
Öncesinde psikologa danışmak istiyorum ve ondan sonra bir şeyler yapmaya başlicam eğer gidemezsem ailemden birilerine söyleyip iyice düşünerek adımlarımı atıcam.

Annene anlatabilirsin o gerekli onlemi alir.Babaya soylemek zor olabilir haklisin.
Herkesin aile yapisi yetistirilme tarzi farklidir.Burda denilenleri hemen yapamicagini dusunuyorum.Malesef sineye ceken insanlariz...Susturuluyoruz cunku en basta kotulugu kadin kadina yapiyor.Aa sunun kizi tacize ugramis ,,yaaa ne yasamis acaba , amcasi sapikmis.. Kadinlar aslinda yasadiklarindan ziyade insanlar nasil karsilar ne der diye korkuyorlar..

Derinden uzuntunuze yanıt vereyim madem !!!
Babamın mali musaviri tarafından taciz edildim . Çocuklarıyla birlikte büyüdüğüm kiracimiz olan manevi amcam dediğimiz bir insan !çocukken Kucağından inmedigim aile dostumuz Onun yanında çalışırken...
Eğer sussam tacizine ve bugün biri görse bu tacizi birşey olsa adamın yanında hem çalışıp parasını alıp üstüne taviz ediliyorjen haketmis olurdum. Yani ben sussam aileme tacız ediliyorum demesem üstünden seneler geçse senelerce taciz edilsem ben düştüğünü için baskalarida tacız edilse eğer ! Seneler sonra vay efendim niye tacize uğradım ben desem derler ki bana okadar duzgundun ne durdun adamın yanında ne bekledin ne sustun

AnladiniZ mi

Farkındaysaniiz 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatıyorum

Okadar komiksiniz okadar komiksiniz ki .... Ben kendi hayatımdaki durumumu konumumu anlattım yorum yapan arkadaşa ben sussam haketmis olurdum dedim kendimden yana

Kimseye tacizi hakediyorsunuz demedim bunu hıc bir insan evladı , insan olan demez. İnsan kendi kalbindekini söyler öyle anlar siz öyle yorumladiniz ve zikrediyorsunuz

Bazen susmak gerekir ne demek !!!!!! Bu ne demek biri bana bunu mantıklı aciklasin ne biçim bir zihniyet bu . Tacize uğrayıp bazen susmak gerek ne demek ya !!!! Şaka gibisiniz pes

Mune Mune rica ederim konuyu saptirip duruyorlar kiz annesiyim ben tacize uğrayan hakediyorlar demişim güya delirtmesinler insanı ufak algilariyla

O kadar komiksiniz o kadar komiksiniz ki. Zerre umrumda değilsiniz. Sadece ben değil bir çok insan o şekilde anladı çünkü dediğinizden çıkan anlam aynen o. Sizi yorumlarınızdan az çok bilirim o yüzden de belirttim muhtemelen kötü kast etmedi ama insna okuyunca üzülüyor diye.

Her konuda burada çatır çatır kavga ederim ama bu konuda sizinle kavga etmeye hiç mecalim emin olun ki yok.

Ve evet malesef insan bazen susmak zorunda kalıyor. Ben susmak zorunda olduğum için sustum. Keşke beni taciz eden de babamın mali müşaviri şusu busu olsaydı. Keşke keşke keşke ağzına edebilme şansım olan biri tarafından edilseydim de susmasaydım.

Aynen şu cümleyi kullandınız ki okuduğumdan beri emin olun kafamda yankılanıyor bu ekranı kapatınca çıkmadı aklımdan. Eğer tacize uğrayıp sussaydım taciz edilmeyi hak etmiş olurdum. Birazcık türkçe bilginiz varsa burdan çıkan anlamı rica ediyorum bir daha değerlendirin.

Keşke kimse susmasa ama susana da vay efendim sen sustun şimdi başkaları taciz ediliyor sen hak ettin diyemezsiniz. Bazen insan susmak zorunda kalır ya da öyle hisseder. .Susmak da sandığınız kadar kolay değildir insanın ömründen götürür. Öyle ki 10 yaşındayken yaşıtlarınızla parkta bahçede oynamak yerine evde oturur kara akra düşünrsünüz. Niye susmak zorunda kalır ben size söylerdim ama anlamanız mümkün görünmüyor.

O kadar komiksiniz o kadar komiksiniz ki. Zerre umrumda değilsiniz. Sadece ben değil bir çok insan o şekilde anladı çünkü dediğinizden çıkan anlam aynen o. Sizi yorumlarınızdan az çok bilirim o yüzden de belirttim muhtemelen kötü kast etmedi ama insna okuyunca üzülüyor diye.

Her konuda burada çatır çatır kavga ederim ama bu konuda sizinle kavga etmeye hiç mecalim emin olun ki yok.

Ve evet malesef insan bazen susmak zorunda kalıyor. Ben susmak zorunda olduğum için sustum. Keşke beni taciz eden de babamın mali müşaviri şusu busu olsaydı. Keşke keşke keşke ağzına edebilme şansım olan biri tarafından edilseydim de susmasaydım.

Aynen şu cümleyi kullandınız ki okuduğumdan beri emin olun kafamda yankılanıyor bu ekranı kapatınca çıkmadı aklımdan. Eğer tacize uğrayıp sussaydım taciz edilmeyi hak etmiş olurdum. Birazcık türkçe bilginiz varsa burdan çıkan anlamı rica ediyorum bir daha değerlendirin.

Keşke kimse susmasa ama susana da vay efendim sen sustun şimdi başkaları taciz ediliyor sen hak ettin diyemezsiniz. Bazen insan susmak zorunda kalır ya da öyle hisseder. .Susmak da sandığınız kadar kolay değildir insanın ömründen götürür. Öyle ki 10 yaşındayken yaşıtlarınızla parkta bahçede oynamak yerine evde oturur kara akra düşünrsünüz. Niye susmak zorunda kalır ben size söylerdim ama anlamanız mümkün görünmüyor.
Eğer sadece bu cümleyi yazmış olsam dedigimden o anlam anlaşılabilir di öncesinde ve sonrasında açıklama yapma sebebim küçük algılar !!! Basit zihniyetler olmasın diyeydi. O anlamda söylesem burda açıklama bile yapma tenezzulunde bulunmazdim. Eğer tacize uğradığımda sussaydim dedim ! yapmaya çalıştığınız algı doğru değil o anlamda demedim diyorum kim der tacize uğrayan hakediyorlar diye delimisiniz nesiniz

Susarak tacizcinin bı sonraki hamlesinin geleceğini biliyorsunuz . Sadece size değil başkalarına da bile Bile senelerce susuyorsunuz seneler sonra bunu söyleyip başkalarının da vebalini alıp susmak gerek diyen bı insana ! zaten açıklama yapma gereği bile duymam ... susmaya teşvik ediyorsunuz tacize ugrayani Beni umursasaniz ne olur umursamasaniz Allah aşkına . Ama yaptığınız algıyı düzeltin. Ben ne dediğimi biliyorum. Siz yanlış anladınız . Sizin savundugunuz yanlış alginiz . Deseniz ki söylemenin bı zamanı var buna tamam herkes kabul. Siz direk ört bas ediyorsunuz . Taciz edenin niye yanına kar kalsın . Susmak gerek diyen insanın bana icerlemesi de ayrı ironi

Zeka testi şart ya site de üye alımına
Sen tacize ugradin hakettin
Tacize sustun hakettin demişim yuh

Ceviz ye ceviz

Kazen Kazen Mune Mune

İki üye konuyu saptirip bambaşka noktaya getirdiler . Tacize susmak gerek diyen kişi benim tacize ugrayanin bunu hakettigini savundugumu iddia ediyor .

Bu konudan ciddi rahatsızım zira hiç kimse tacizi haketmiyor.nerdeyse konu sahibini sucladigimizi falan İddaa edecekler

Eğer sadece bu cümleyi yazmış olsam dedigimden o anlam anlaşılabilir di öncesinde ve sonrasında açıklama yapma sebebim küçük algılar !!! Basit zihniyetler olmasın diyeydi. O anlamda söylesem burda açıklama bile yapma tenezzulunde bulunmazdim. Zira size açıklama yapmıyorum yapmaya çalıştığınız algı doğru değil o anlamda demedim diyorum

Susarak tacizcinin bı sonraki hamlesinin geleceğini biliyorsunuz . Sadece size değil başkalarına da bile Bile senelerce susuyorsunuz seneler sonra bunu söyleyip başkalarının da vebalini alıp susmak gerek diyen bı insana ! zaten açıklama yapma gereği bile duymam ... susmaya teşvik ediyorsunuz tacize ugrayani Beni umursasaniz ne olur umursamasaniz Allah aşkına . Ama yaptığınız algıyı düzeltin. Ben ne dediğimi biliyorum. Siz yanlış anladınız . Sizin savundugunuz yanlış alginiz . Deseniz ki söylemenin bı zamanı var buna tamam herkes kabul. Siz direk ört bas ediyorsunuz . Taciz edenin niye yanına kar kalsın . Susmak gerek diyen insanın bana icerlemesi de ayrı ironi

Bakın beni yanlış anlamışsınız. Ben sussun demedim. Ki ben kadınlar çocuklar susmasın diye mesleğini ona göre bu amaç doğrultusunda seçmiş bi kadınım. Umuyorum ki benim gibi susmak zorunda kalmış insanlara bi gün ses olacam.

Konu sahibine çok fazla insan yüklendi susma konuş susarsan suçlusun diye kendisini kötü hissettiğini düşündüğüm için o şekilde söyledim kendini iyice suçlu hissetmesin diye. Çünkü ben kendimi suçlu ve kötü hissettim konu sahibinin de hissedecegini düşündüm.

Taciz edenin hic bi zaman yanina kalmasın bunu benden cok kimse isteyemez emin olun bunları yazarken bile gözlerim yaşlı benim icin bu kadar hassas bi konuda ben taciz edilen sussun demisim gibi algilandiysam çok yazık.

Sizi alıntılamadım ilk seferinde çünkü muhtemelen onu kast etmediginizi biliyordum bunu mesajimda da belirttim.

Kazen Kazen Mune Mune

İki üye konuyu saptirip bambaşka noktaya getirdiler . Tacize susmak gerek diyen kişi benim tacize ugrayanin bunu hakettigini savundugumu iddia ediyor .

Bu konudan ciddi rahatsızım zira hiç kimse tacizi haketmiyor.nerdeyse konu sahibini sucladigimizi falan İddaa edecekler

Şuana kadar cidden sinirlenmemistim ama yaptığınız ayıp çok ayıp. Ben tacize susmak gerek dediysem siz de taciz edilen susarsa hak ediyor dediniz o zaman hadi bakalim.

Yaptığım açıklamaya ragmen gelip böyle bi yorum yapmak gerçekten şaka gibi.

Neyse banlanmadan konu sahibi sana şunu söylemek istiyorum neden ısrarla susma dediğimin sebebi

Ben anneme rahatsizligimi belirttim annem önce abimle konuştu abimde uygun dille babamla

O adam şuan memlekette değil burdan gitmek zorunda kaldı ve öğrendim ki amcamın kızına da aynı şeyi yapmış oda benden güç alıp ailesine söylemiş

Evimizden çıkmayan bir adamdı bu adam kimse inanmayabilirdi bana . Korkmadim çünkü ben kendimi biliyorum böyle şeylerde inanki sana inanıyorlar kimin ne olduğu belli oluyor bu olaylarda ne olursa olsun ailen annenle konuş

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Wcy
Şuana kadar cidden sinirlenmemistim ama yaptığınız ayıp çok ayıp. Ben tacize susmak gerek dediysem siz de taciz edilen susarsa hak ediyor dediniz o zaman hadi bakalim.

Yaptığım açıklamaya ragmen gelip böyle bi yorum yapmak gerçekten şaka gibi.
Yaptığım açıklamaya rağmen siz beni itham ettiniz !
Ben yaptığınız açıklamadan son yorumunuzdan önce yazdım

İnsanın zoruna gidiyor değil mi ! Şimdi anlamissiniz beni iyi madem !

Ayrıca ben taciz edilen hakediyor demedim sussaydim hakederdim dedim çünkü durumum farklıydı dedim .

Siz direk susmak gerek dediniz . Aradaki farkı anladiginizda konuşuruz

İğrenç pis sapıklar..
Anneler bazen ne yapacağını bilmiyor sanırım.
Peki hiç psikolojik destek almayı düşünmediniz mi?
Hayır hiç düşünmedim yardım almayı.Aslinda alsam daha çabuk atlatirdim.Bu olay ve babamın aşırı despot birisi olması benim erkeklerden uzaklasmama ve kimseye guvenmeme neden oldu.Hala daha nasıl evlenebildim şaşırıyorum.Bence soyleyecekseniz iyice ölçüp tartin.Eger aileniz hiç bu olay olmamış gibi davranirlarsa sizin daha çok canınız yanar.Bence önce yapabiliyorsaniz psikolojik yardım alın.Ailenize de bir müddet sonra niçin psikolojik yardım aldiginizi soylersiniz.Bu bir anda soylemenizden daha etkili olur.Eger amcanizin başka çocuklara da onu yaptığından şüpheleniyorsaniz soylemelisiniz.Kac çocuk daha sizin gibi taciz yasayip içine atsın.Bakin çocuklar itiraf edemezler.Ha ederlerse de her zaman aileleri yanlarında olmaz.Bence bir nevi o çocuklara karşı da sorumlusunuz.Gercegi siz biliyorsunuz

Back
X