Derinden uzuntunuze yanıt vereyim madem !!!
Babamın mali musaviri tarafından taciz edildim . Çocuklarıyla birlikte büyüdüğüm kiracimiz olan manevi amcam dediğimiz bir insan !çocukken Kucağından inmedigim aile dostumuz Onun yanında çalışırken...
Eğer sussam tacizine ve bugün biri görse bu tacizi birşey olsa adamın yanında hem çalışıp parasını alıp üstüne taviz ediliyorjen haketmis olurdum. Yani ben sussam aileme tacız ediliyorum demesem üstünden seneler geçse senelerce taciz edilsem ben düştüğünü için baskalarida tacız edilse eğer ! Seneler sonra vay efendim niye tacize uğradım ben desem derler ki bana okadar duzgundun ne durdun adamın yanında ne bekledin ne sustun
AnladiniZ mi
Farkındaysaniiz 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatıyorum
Okadar komiksiniz okadar komiksiniz ki .... Ben kendi hayatımdaki durumumu konumumu anlattım yorum yapan arkadaşa ben sussam haketmis olurdum dedim kendimden yana
Kimseye tacizi hakediyorsunuz demedim bunu hıc bir insan evladı , insan olan demez. İnsan kendi kalbindekini söyler öyle anlar siz öyle yorumladiniz ve zikrediyorsunuz
Bazen susmak gerekir ne demek !!!!!! Bu ne demek biri bana bunu mantıklı aciklasin ne biçim bir zihniyet bu . Tacize uğrayıp bazen susmak gerek ne demek ya !!!! Şaka gibisiniz pes
Mune
rica ederim konuyu saptirip duruyorlar kiz annesiyim ben tacize uğrayan hakediyorlar demişim güya delirtmesinler insanı ufak algilariyla