- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
geçmiş olsun canım çok kötü bir durum. ama bir psikolog desteğiyle bu travmayı atlatırsın. bende altı yaşındaydım tam hatırlamıyorum çok küçüktüm ama. mahalledeki çocuklarla sokakta oynuyoduk. sonra iki tane 18 19 yaşlarında iki erkek geldi yanımıza. pislikler... hadi gelin size bir oyun öğretelim oynayalım dediler. bizde çocuğuz ya abi abi diye peşlerinden koşuyoz. biz şimdi bir iki üç diyecez siz saklanacaksınız biz sizi bulmaya çalışcaz dediler. beni kolumdan tutup gel sende bizimle bulmaya çalış dediler. kuytu bir yere soktular beni. biri ağzımı kapatırken diğeri çorabımı indirmeye çalışıyodu. çocuğun elinimi ısırdım yoksa bişeymi oldu var gücümle bağırdım. bizim mutfakta sokağa bakıyodu annemde efendim annem diye bağırınca bu iki sapık arkalarına bakmadan kaçtılar. eve gittim tüm olanları anneme anlattım. annem baygınlıklar geçirdi uzun süre sokakta oynayamadım. iki üç yıl sonra bir düğüne gitmiştik ben orda o sapığı gördüm. anneme gidip anne bak çorabımı indiren abi orda dedim. annem sapığa öyle bir daldıki teyzemlerde daldı düğün salonu ringe dönüştü. düğünüde mahvetmiştik. hala unutmam o anlarıSpotlıght diye bir film var..oscarlı..onu izleyince gene aklıma geldi..
Ve burasının paylaşmak için en uygun yer olduğunu düşündüm..bunu hayatımdaki iki üç kişiden başkası bilmez..ve ne yazık ki bana bu da yetmiyor..içim bulanıyor midem bulanıyor..34 yaşıma geldim o adamın acı çektiğini de görmeden soğumayacak kalbim ve bu imkansız..o yüzden yazıyorum..
Biz karadenizliyiz ve çocukken her yaz memlekete giderdik..dedemin annemin köyüne..orda işçiler büyükler işçi derdi diye diyorum çalışanlar olurdu..onların evi dedemlerin evinin hemen arkasında başka daha küçük bir evdi..orda yatar kalkarlardı yemek yerlerdi..
O yaz yani ben 9 yaşındayken oraya giresundan bir aile gelmişti ve bunların arasında ellili yaşlarda beyaz saçlı mavi gözlü bir amca da vardı..bizimkilerin o adam için yaaa hiç evlenmemiş yazık dedikleri biriydi..
Ve bu adam bana ve ablama çok ilgi gösterirdi..bizimkiler bu defa şöyle yorumlardı..adam hiç evlenmemiş çocuğu olmamış çocuğa hasret ondan diye yorumlarlardı..
Ve bu iğrenç adam bir gün hastalandı ve işe gidemedi..ben de o gün çok iyi hatırlıyorum..o günün bütün ayrıntılarını hatırladığım gibi..evin etrafında dönerek kendi kendime oyun oynuyordum..yazdı sıcaktı..
Adam iğrenç pislik geberisiyece..benim evin etrafından döndüğümü görmüş kendi evinden bana seslendi..ronyaa ronyaa gel diye..
Ben ilk başta onların evine girmeye çekindiğimi de biliyorum fakat o kadar ısrarla seslendi ki..eve girdim..ilk önce burnuma sidik kokusu geldi iğrendiğimi hatorlıyorum..adam beni ayakta karşılayıp beni lafa tuttu ne dediğini ne konuştuğunu hatırlamıyorum sadece beni bir şekilde odanın ortasındaki kocaman masaya oturttuğunu hatırlıyorum..aradaki konuşmaları gene hatırlamıyorım elini benim cinsel bölgeme götürüp sıktıktan sonra beni gene lafa tuttuğunu hatırlıyorum sonra..ben evli değilim deyişini benim de yok inanmıyorum gibi bir şeyler deyişimi sonra onun aynı hareketi ikinci defa yaptığını ve benim bir şekilde masadan fırlayıp ordan çıktığımı hatırlıyorum..
Evler çok yakın olduğu için soluk soluğa anneme koştum..ayaklarım tutmuyordu bayılacak gibiydim ve ben bana ne olduğunu anlamamama rağmen kaskatı kesilerek anneme gittim..fakat annem iş yapıyordu ve bendeki olağanüstü durumu farketmedi bile.
Ben de hiçbir şey demedim..diyemedim.
O günden sonra tam 13 yaşıma kadar altımı ıslattım..15 yaşıma kadar da uyurgezerdim..o gün bana olanları yıllar sonra anlamlandırabildim..
Lanet olsun..mavi gözlü erkeklerden nefret ettim..hala da mavi gözlü erkeklerin yüzüne bakamam..
Bunu anlattım çünkü..çocuklarınızı iyi takip edin ve kimseye güvenmeyin diye..
Keşke o zamanlar o adam cezalandırılsaydı..
Bakın yaş kaç olmuş hala taciz konulu filmlerde panik atağa benzer bir şey yaşıyorum..
ohhh cok iyi olmus o pislige insallah rezil olmustur dügünde vallah böyle taciz olayini okudugun zaman diyorum insallah sonunda o pislige birsey oluyordurgeçmiş olsun canım çok kötü bir durum. ama bir psikolog desteğiyle bu travmayı atlatırsın. bende altı yaşındaydım tam hatırlamıyorum çok küçüktüm ama. mahalledeki çocuklarla sokakta oynuyoduk. sonra iki tane 18 19 yaşlarında iki erkek geldi yanımıza. pislikler... hadi gelin size bir oyun öğretelim oynayalım dediler. bizde çocuğuz ya abi abi diye peşlerinden koşuyoz. biz şimdi bir iki üç diyecez siz saklanacaksınız biz sizi bulmaya çalışcaz dediler. beni kolumdan tutup gel sende bizimle bulmaya çalış dediler. kuytu bir yere soktular beni. biri ağzımı kapatırken diğeri çorabımı indirmeye çalışıyodu. çocuğun elinimi ısırdım yoksa bişeymi oldu var gücümle bağırdım. bizim mutfakta sokağa bakıyodu annemde efendim annem diye bağırınca bu iki sapık arkalarına bakmadan kaçtılar. eve gittim tüm olanları anneme anlattım. annem baygınlıklar geçirdi uzun süre sokakta oynayamadım. iki üç yıl sonra bir düğüne gitmiştik ben orda o sapığı gördüm. anneme gidip anne bak çorabımı indiren abi orda dedim. annem sapığa öyle bir daldıki teyzemlerde daldı düğün salonu ringe dönüştü. düğünüde mahvetmiştik. hala unutmam o anları
geçmiş olsun canım çok kötü bir durum. ama bir psikolog desteğiyle bu travmayı atlatırsın. bende altı yaşındaydım tam hatırlamıyorum çok küçüktüm ama. mahalledeki çocuklarla sokakta oynuyoduk. sonra iki tane 18 19 yaşlarında iki erkek geldi yanımıza. pislikler... hadi gelin size bir oyun öğretelim oynayalım dediler. bizde çocuğuz ya abi abi diye peşlerinden koşuyoz. biz şimdi bir iki üç diyecez siz saklanacaksınız biz sizi bulmaya çalışcaz dediler. beni kolumdan tutup gel sende bizimle bulmaya çalış dediler. kuytu bir yere soktular beni. biri ağzımı kapatırken diğeri çorabımı indirmeye çalışıyodu. çocuğun elinimi ısırdım yoksa bişeymi oldu var gücümle bağırdım. bizim mutfakta sokağa bakıyodu annemde efendim annem diye bağırınca bu iki sapık arkalarına bakmadan kaçtılar. eve gittim tüm olanları anneme anlattım. annem baygınlıklar geçirdi uzun süre sokakta oynayamadım. iki üç yıl sonra bir düğüne gitmiştik ben orda o sapığı gördüm. anneme gidip anne bak çorabımı indiren abi orda dedim. annem sapığa öyle bir daldıki teyzemlerde daldı düğün salonu ringe dönüştü. düğünüde mahvetmiştik. hala unutmam o anları
Evliyim..cinsel hiçbir sorunum yok..evli olup olmadığınızı bilmiyorum fakat benim kuzenimin başından buna benzer bir olay geçti kız evlendi ve eşiyle yakınlaşmakta çok sıkıntı çekiyor.
eğer imkanınız varsa evlilikten öte kendi iyiliğiniz için yardım almanızı tavsiye ediyorum.
hayatınızın bi bölümünde mutlaka tekrarlayacaktır bu ataklar.
Tacize uğramayanımız yok..Bakın neredeyse her kadın hayatında en az bir defa tacize uğramış. Bende uğradım hemde birkaç defa. Ne acı bir istatistik değil mi? Benim en yakın arkadaşımda tecavüze uğradı. Bana bile bir yıl sonra anlatabilmişti. Halada tek bilen benim. Başka bir arkadaşım tecavüze ığrayıp ilaçla intihar etmeye kalkmıştı. Neyseki kurtatılmıştı. Ama hiçbirimizin sapığı yakalanmadı. Lise yıllarında tacizin bini bi paraydı. Orta okuşda daha cinselliği yeni yeni kavrıyorken erkek sınıf arkadaşlarımızın sözlü ve fiziksel tacizlerine maruz kalırdık.
Kızlara böyle bir durumda utanmamalarını suçun onlarda olmadığını ve anlatmaları gerektiğini aşılamamız lazım. Erkek çovuklarına ise yine her insanın vücudunun kendi özeli olduğunu ve bir başkasınınkine izinsiz dokunamayacağımızı anlatmamız lazım. Böyle seminerler olsa keşke ilkokullarda.
Ben de öyle çocukları çok elleriyle kollarıyla seven yetişkinlik bana itici geliyor..Allahım yavrularımızı koru.kızımda 9 yaşında karşı komşuyu çok sever ara sıra gider diken üstünde beklerim onu çaktırmadan sorular sorarım kızıma.göndermesem ayıp göndersem birtürlü.iyi çok iyi insanlar belki hiç zarar gelmicek kişiler ama pisikolojim bu olayları duyunca herkes seri katil herkes pedofili herkes sapık geliyor yaa.
Mıchelle die bir film var..kaldırabilirsen izleyin..ama çok çok ağır gelebilecek bir film..aynı durum bende de var malesef. neden ısrarla izleyip aklımıza getiriyoruz anlayabilmiş değilim.
geçmiş olsun.
Erkek çocuğa yavrum pipini göster diyen bir milletiz. Kızlara ise kapat bacaklarını! Yetişkinler erkellerin pipisini öperken kızların bezi bile içerde bir odada değişir. Şimdi bu erkek mahremiyeti bilir mi? Bu kadara erkeğin malı meydanda olur aslan oğlum vs yetişen çocuk tabiki karşısındaki kadının mahremiyetinede önem göstermez bu kadar saklana kapatıla büyütülen kızda yabiki ne yaşasa susar. Çocukların nasıl olsa benek diye çocuk diye mahremiyetlerini hiçe sayarak öpmek sevmekte bir sebep bence bu olaylarda.Ben de öyle çocukları çok elleriyle kollarıyla seven yetişkinlik bana itici geliyor..
Sevmesinler..çocuğum olsa kimseye güvenmem sanırım..
Mıchelle die bir film var..kaldırabilirsen izleyin..ama çok çok ağır gelebilecek bir film..
Çok güzelBende liseye geçtiğim yaz bir sapık tarafından taciz edilmiştim herif gençti ve bende tesadüfen çalıştığı yeri biliyordum. Hemen aileme anlattım şikayetçi olduk, meğer tek bana yapmamış tabi, ben şikayetçi olduktan sonra patır patır dökülmüştü yediği naneler, gazeteye bile çıkmıştı. Babası bana "etme eyleme yuvası var oğlumun ben onun cezasını veririm" diye ağlamıştı resmen.
Biz ayrıca dava açmamıştık ama kamu davası açıldı. Tam 8 yıl hapis cezası aldı, yatıp çıkmıştır herhalde.
İçim bir huzurla dolar onu içeriye tıktıran ben ve ailem olduğumuz için.
O dönem tanıdıklardan "keşke şikayetçi olmasaydınız ya çıkınca daha çok musallat olursa" diyen bile olmuştu...
Böyle kafalar yüzünden zaten gelmiyor mu başımıza bunlar.
Allah hepsini kahretsin.
Çok güzel..Bende liseye geçtiğim yaz bir sapık tarafından taciz edilmiştim herif gençti ve bende tesadüfen çalıştığı yeri biliyordum. Hemen aileme anlattım şikayetçi olduk, meğer tek bana yapmamış tabi, ben şikayetçi olduktan sonra patır patır dökülmüştü yediği naneler, gazeteye bile çıkmıştı. Babası bana "etme eyleme yuvası var oğlumun ben onun cezasını veririm" diye ağlamıştı resmen.
Biz ayrıca dava açmamıştık ama kamu davası açıldı. Tam 8 yıl hapis cezası aldı, yatıp çıkmıştır herhalde.
İçim bir huzurla dolar onu içeriye tıktıran ben ve ailem olduğumuz için.
O dönem tanıdıklardan "keşke şikayetçi olmasaydınız ya çıkınca daha çok musallat olursa" diyen bile olmuştu...
Böyle kafalar yüzünden zaten gelmiyor mu başımıza bunlar.
Allah hepsini kahretsin.
Yanlış yazmışım michael..avusturya filmi..cannes film festivalinde ödül almıştı..hatta hülya avşar tepki göstermişti filme..michelle diye aratınca çıkmadı ama. link verebilir misiniz imdb'den filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?