Çocukken yaşadığım tacizi unutamıyorum

geçmiş olsun canım çok kötü bir durum. ama bir psikolog desteğiyle bu travmayı atlatırsın. bende altı yaşındaydım tam hatırlamıyorum çok küçüktüm ama. mahalledeki çocuklarla sokakta oynuyoduk. sonra iki tane 18 19 yaşlarında iki erkek geldi yanımıza. pislikler... hadi gelin size bir oyun öğretelim oynayalım dediler. bizde çocuğuz ya abi abi diye peşlerinden koşuyoz. biz şimdi bir iki üç diyecez siz saklanacaksınız biz sizi bulmaya çalışcaz dediler. beni kolumdan tutup gel sende bizimle bulmaya çalış dediler. kuytu bir yere soktular beni. biri ağzımı kapatırken diğeri çorabımı indirmeye çalışıyodu. çocuğun elinimi ısırdım yoksa bişeymi oldu var gücümle bağırdım. bizim mutfakta sokağa bakıyodu annemde efendim annem diye bağırınca bu iki sapık arkalarına bakmadan kaçtılar. eve gittim tüm olanları anneme anlattım. annem baygınlıklar geçirdi uzun süre sokakta oynayamadım. iki üç yıl sonra bir düğüne gitmiştik ben orda o sapığı gördüm. anneme gidip anne bak çorabımı indiren abi orda dedim. annem sapığa öyle bir daldıki teyzemlerde daldı düğün salonu ringe dönüştü. düğünüde mahvetmiştik. hala unutmam o anları

Seni çok iyi anlıyorum bende o yaşlarda çok uzaktan akraba tarafından 70 yaslarinda bi pislik tarafindan defalarca taciz edildim hala aklıma geldikçe midem bulanıyor

Tacize uğrayan, unutamayan hep kadınken birde utanan yine kadın oluyor.

Bir tanıdığım var,küçük çocuklardan kız ve erkek sarılsa veya öpseler birbirini (öpeyimde geçsin veya kucaklayıp öpme) "aha namus gitti" der.inanılmaz sinirleniyorum şaka güya.

Acaba tacizciler o kızlar büyüdüğünde ve gördüklerinde diyorlar mıdır "bende buna küçükken şöyle bir adilik yapmıştım" diye yoksa unutuyorlar mıdır?
Hatta kendi kızları olunca korkudan ölüyorlar mıdır?

İki cihanda da cezasız kalmamalarını dilerim...

ohhh cok iyi olmus o pislige insallah rezil olmustur dügünde vallah böyle taciz olayini okudugun zaman diyorum insallah sonunda o pislige birsey oluyordur

Bende liseye geçtiğim yaz bir sapık tarafından taciz edilmiştim herif gençti ve bende tesadüfen çalıştığı yeri biliyordum. Hemen aileme anlattım şikayetçi olduk, meğer tek bana yapmamış tabi, ben şikayetçi olduktan sonra patır patır dökülmüştü yediği naneler, gazeteye bile çıkmıştı. Babası bana "etme eyleme yuvası var oğlumun ben onun cezasını veririm" diye ağlamıştı resmen.
Biz ayrıca dava açmamıştık ama kamu davası açıldı. Tam 8 yıl hapis cezası aldı, yatıp çıkmıştır herhalde.
İçim bir huzurla dolar onu içeriye tıktıran ben ve ailem olduğumuz için.
O dönem tanıdıklardan "keşke şikayetçi olmasaydınız ya çıkınca daha çok musallat olursa" diyen bile olmuştu...
Böyle kafalar yüzünden zaten gelmiyor mu başımıza bunlar.
Allah hepsini kahretsin.

Gerçekten örnek bir anne. Genelde aileler rezil olmayalım diye örtbas yoluna gidiyorlar. Anneyi de teyzeyi de tebrik ediyorum.

Sanırım genel olarak bizim jenerasyonlar ses çıkarmamak üzere yetiştiriyorlar. Hepimiz çok yaşadık ama anlatamadık
Bi keresinde 9 10 yaşlarındayken kamyoncu herifin teki 50-60 vardı galiba öpücük attı hareketler yaptı, hemde kırmızı ışıkta.. ne kadar miğdem bulanmıştı anlatamam. Kamyonculardan nefret ederim o yüzden..
Daha çok şeyler yaşadık ama yaşlı birinden gelen kötülükler çocuklarda daha kötü izler bırakıyo
Allahım korusun 2 kız çocuğum var Allahım çocuklarımızı kötü insanlar kötü niyetli yaratıklarla karşılaştırmasın

Tabii ki hepimiz her şeyden önce çocuklarımız için endişeliyiz. Onlara 3- 4 yaşlarından itibaren mahremiyet eğitimi verilmesi ve arada bunun tekrarlanması şart. İnternette bu eğitimin nasıl verileceği ile ilgili bir sürü video var. Anneler lütfen ihmal etmesin bunu. Sadece kız değil, erkek çocukların da başına gelebilir.

Bakın neredeyse her kadın hayatında en az bir defa tacize uğramış. Bende uğradım hemde birkaç defa. Ne acı bir istatistik değil mi? Benim en yakın arkadaşımda tecavüze uğradı. Bana bile bir yıl sonra anlatabilmişti. Halada tek bilen benim. Başka bir arkadaşım tecavüze ığrayıp ilaçla intihar etmeye kalkmıştı. Neyseki kurtatılmıştı. Ama hiçbirimizin sapığı yakalanmadı. Lise yıllarında tacizin bini bi paraydı. Orta okuşda daha cinselliği yeni yeni kavrıyorken erkek sınıf arkadaşlarımızın sözlü ve fiziksel tacizlerine maruz kalırdık.

Kızlara böyle bir durumda utanmamalarını suçun onlarda olmadığını ve anlatmaları gerektiğini aşılamamız lazım. Erkek çovuklarına ise yine her insanın vücudunun kendi özeli olduğunu ve bir başkasınınkine izinsiz dokunamayacağımızı anlatmamız lazım. Böyle seminerler olsa keşke ilkokullarda.

Evliyim..cinsel hiçbir sorunum yok..
Fakat ilk cinsel deneyimimi sevdiğim bir kişiyle yine benim rızam olmadan yaşadım..benim onu seviyor olmam ve o gün orada yanında olmam tek suçumdu..diğer arkadaşlarım gibi bilerek isteyerek bir şey yaşamadım bu olaydan sonra majör depresyon geçirdim..kimseye anlatmadım en azında dramatize etmedim..bana tecavüz eden sevgilimle uzun yılöar birlikte olduk..
Travma üstüne travma..

Tacize uğramayanımız yok..
Sanki yavaş yavaş daha açık olmaya başşandı bu konuda..bilmiyorum..

şerefsiz. böylelerine cidden idam cezası gelmeli artık. kızlara yan gözle bakmaya korkar hale gelmeliler. off ya inanın böyle çocuklarım olunca fanusta yetiştiresim var artık. heryer sapık heryer manyak

Ben de öyle çocukları çok elleriyle kollarıyla seven yetişkinlik bana itici geliyor..
Sevmesinler..çocuğum olsa kimseye güvenmem sanırım..

aynı durum bende de var malesef. neden ısrarla izleyip aklımıza getiriyoruz anlayabilmiş değilim.

geçmiş olsun.
Mıchelle die bir film var..kaldırabilirsen izleyin..ama çok çok ağır gelebilecek bir film..

Ben de öyle çocukları çok elleriyle kollarıyla seven yetişkinlik bana itici geliyor..
Sevmesinler..çocuğum olsa kimseye güvenmem sanırım..
Erkek çocuğa yavrum pipini göster diyen bir milletiz. Kızlara ise kapat bacaklarını! Yetişkinler erkellerin pipisini öperken kızların bezi bile içerde bir odada değişir. Şimdi bu erkek mahremiyeti bilir mi? Bu kadara erkeğin malı meydanda olur aslan oğlum vs yetişen çocuk tabiki karşısındaki kadının mahremiyetinede önem göstermez bu kadar saklana kapatıla büyütülen kızda yabiki ne yaşasa susar. Çocukların nasıl olsa benek diye çocuk diye mahremiyetlerini hiçe sayarak öpmek sevmekte bir sebep bence bu olaylarda.

Komşu çocukları ya..anneleri annelerimizle görüşüyordu..bize açıp şeylerini gösterip sallayıp gülmüşlerdi..ablamın kız arkdaşı gülmüştü ben taş kesilmiştim..
Ertesi gün okul yolumda hep karşılaşoyorduk..
Bu korkusuzluk nerden geliyor..
Ben kendimi affedemiyorum.
Edilgen oluşumu hazmedeöiyorum..ousa normalde girişken konuşkan ve çalışkandım..
O bağırıp da annelerine koşan kızlara hayran kaldım

Hele annesi teyzesi tarafından savunulanlar..
Bir de şimdi alıntı yapamadım..babası tarafından korunan kız ardakaşım..baban harika bir insan ellerinden öperim..
Anne ve teyze de öyle tabi..

Çok güzel
Çok güzel..
İşte anneme ilk koştuğum anda annemin işine gücüne devam edip bendeki solgunluğu anlayamaması..annemle ilişkimi de etkiledi..
En son yetişkşnim..işe gidiyorum..kırmızı gömlekli boyalı siyah saçlı pis bakışlı bi adam yanıma oturdı otobüste..dirseği var ya..dirseğini kolumda daireler çizerek tacİZ etti beni ve ben donup kaldım..işte bunu hazmedemiyorum..
Bir arkdşıma anlatsam benim o donukluğuma anlam veremez..gayet kavgacı olabilen biriyim..konuşabilir hakkımı savunabilirdim..

michelle diye aratınca çıkmadı ama. link verebilir misiniz imdb'den filan.
Yanlış yazmışım michael..avusturya filmi..cannes film festivalinde ödül almıştı..hatta hülya avşar tepki göstermişti filme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…